• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Bende ilk alışverişi ailemden bekliyorum😆 Şaka falan cinsiyeti belli olsun bende alacağım 😌 Ben de döndüğümde bir uğrarım oraya 🥰 Çok tatlişler yaaa. Tontişler şimdi ne sevimli olurlar he bunlarlaaa
Bence başka yerlerde para harcamaya hiç gerek yokmuş burada bir günde alışveriş komple halledilir ve çokta uygun fiyatlı olur 😍🥰

Bende ilk alışverişi ailemden bekliyorum😆 Şaka falan cinsiyeti belli olsun bende alacağım 😌 Ben de döndüğümde bir uğrarım oraya 🥰 Çok tatlişler yaaa. Tontişler şimdi ne sevimli olurlar he bunlarlaaa
Şimdilik kız da olsa erkek de olsa giyebileceği birseyler alabilirsiniz aslında heves etmişken 😄

Kızlar ben bugün İstanbul’da havuzlu hana gittim. İçerisi full bebek mağazası vaktim yoktu sadece bir iki mağazaya girebildim. Fiyatlar o kadar uygun ürünler o kadar kaliteliki yakın olanlar gidebilecek olanlar mutlaka uğrasın derim şunların hepsi 1500 tl falan tuttu. Eki Görüntüle 3641054
Hayırlı olsun canım güle güle hayırlı günler de giysin inşallah

ben 15. haftamın içindeyim henüz doktorum aşı ile ilgili hiç bilgilendirme yapmadı sağlık ocağıda gebeliğimin başında çağırmıştı sadece. siz kaçıncı haftadasınız acaba 16-17-18 ilk doz diye biliyorum ben
ben bu aşıyı olmayı düşünmüyorum. Bünyem yeterince hassas düşük bu acıları çekemem. Zaten doğum yapacağım hastanenin hijyeninden eminim. Doktorumla görüşürüm ille de ol derse belki fikrim değişir ama şu an ki fikrim olmamak

İnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin 🌸
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti 😅
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın 💕
Ya sizin doktorun yorumunu görünce halamın yaşadığı durum geldi aklıma. Eniştemi kanserden yeni kaybetmişti ve birbirini çok seven bir çiftti. Kalbi sıkışıyordu sürekli. Doktora gitmişti ve aynı espri. aşık mı oldun. Halam da hayır eşimi yeni kaybettim demişti doktor sus pus olmuştu.

Ya sizin doktorun yorumunu görünce halamın yaşadığı durum geldi aklıma. Eniştemi kanserden yeni kaybetmişti ve birbirini çok seven bir çiftti. Kalbi sıkışıyordu sürekli. Doktora gitmişti ve aynı espri. aşık mı oldun. Halam da hayır eşimi yeni kaybettim demişti doktor sus pus olmuştu.
Allah rahmet eylesin, üzüldüm. Bazen insan nerede ne diyeceğini bilmiyor, kendince muhabbet etmiş, şakalaşmış, karşısındakini rahatlattım zannediyor, art niyet olmasa da o kişinin ne yaşadığını bilmeyince çok abes kalıyor

Ya çok yapışmışmış kimisi fayda görmedim diyor kimi çok gördüm diyo ama ben tabi genede alırım belki dursun deniyim bakalım yada başka öneri olursa onu alırım hiç farketmez😁
Ben de lierac almayı düşünüyordum içerik bakımdan çok temiz bitkisel bir ürün olduğu için doktorumla konuştum kendisi içerik olarak tamamen aynı olan pellis markasına önerdi. Fiyat olarak daha uygun muadil bir ürün dediği için pellis aldım onu kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Şuanlık çok memnunum, içeriğe önem veriyorsanız kesinlikle tavsiyemdir. 😊

İnşallah, gebelikle kan hacmi artıyor ya ilişkisi olabilir mi acaba dedim.
Bir de ben daha önce şiddetli kansızlık yaşadığım sıralar, kansızlıktan kalbim kan pompalamak için çok uğraşıyormuş, ritim bozukluğu oluşmuş ondan. Öyle bir şey öğrenmiştim, takviyeyle düzeldi sonra. Bu da inşallah öyle bir şeydir. Allah şifa versin 🌸
Doktor da şakasına aşık mı oldun demişti 😅
Yoksa sen de bebişe mi heyecan yaptın 💕
Benim de busene özellikle kalbimde çarpıntı batma oluyordu hamilelikte biraz geçti gibiydi 2 haftadır yine oldu biseylere üzüntüyle alakası varmi bilmiyorum hatta geçen acile gittim batıyor diye EKG çekildi bisey çıkmadı şükür ama hamile olunca biseyde verilmedi şimdilik çok yok ama korkuyorum olacak diye Bi kardiyoloji ye gitmeyi düşünüyorum doktoruma görün dedi

E bebek indiriminden bebek arabamızı ve park yatağımızı aldık. Bebek arabası olarak Prego Concorde (siyah), park yatak olarak da Prego Armada (bej) modelini tercih ettik. İkisi içinde çokça araştırıp videolar izledim. Hem görüntü bakımından hem özellik bakımından çok içime sinen modeller oldu. Sizlere de fikir olsun güzel anneler. 🌸

Eklentiler

• IMG_1467.webp
    IMG_1467.webp
    29 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_1466.webp
    IMG_1466.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 84
Benim de busene özellikle kalbimde çarpıntı batma oluyordu hamilelikte biraz geçti gibiydi 2 haftadır yine oldu biseylere üzüntüyle alakası varmi bilmiyorum hatta geçen acile gittim batıyor diye EKG çekildi bisey çıkmadı şükür ama hamile olunca biseyde verilmedi şimdilik çok yok ama korkuyorum olacak diye Bi kardiyoloji ye gitmeyi düşünüyorum doktoruma görün dedi
Geçmiş olsun, üzüntüyle çok alakası var ne kadar mutlu olursak o kadar iyi bizim için benim EKG de böyle çıktı, normalde rahatsız olmuyorum ama ne zaman üzülsem hemen hissediyorum, kardiyolojiye görünmek en doğrusu olur

Eklentiler

• 1000046729.webp
    1000046729.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 85
Havuç u duydum gerçekten mutlaka deniycem 🙏🏻 2 hafta sonra kontrol var o zamana inşallah artar
Bir de ben karbonhidratın da suyun azalmasında bir etken oldugunu duymustum bunu da deneyebılırsınız şeker ve karbonhidrattan uzak durmanız epey işe yarayacaktır diye düşünüyorum

Merhaba kızlar. Ben yeni üye oldum.
3 üncü çocuğuma hamileyim, tahmini doğum tarihi 2 şubat. Cinsiyeti kız.
Zaten bir oğlum olduğundan kız olmasına çok sevindim 2 nci çocuğum da kızdı ama 40 günlükken Allah onu bizden aldı😔. Çok şükür yine kız verecek bize.. 🥰
İnşallah bu sefer herşey yolunda gider.. Hastalıksız Kazasız belasız sağ sağlim kucağımıza alırız. Dua edin bizim için. 🌹🌹🌹

Back
X