• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
2.5 yaş bana neden büyük geliyor 🙈daha erken ayrılması gelişimi ve alışması açısından daha daha önemli sınırların ve rollerin varlığını erkenden kavraması daha uygun geliyor bana ben direkt oda yapıcam ilk yıl benimle sonra sistematik olarak odasına taşicam hatta odasında rahat uyutayım çok kucak olmasın diye yanına uzanmak için montessori genç yatağı alamayı düşünüyorum 😂😂😂😂😂
Oglumda bir yaşına kadar birlikte uyuduk oh Miss koyun koyuna 🫠sonra iki yaşına kadar aynı oda yatagini ayırdım gece emzirmesi devam ettiği için odayı ayirmadim emzirme bitince odasını ayırdım Montessori yatak aldım altı çekmeceli 90*190 kenarı kapalı 2.5 yaşına kadar o yataaginda ama ben git gel mekik dokundum zordu sonra alıştı kendisi uyuyor 3.5 yaşında bqzen yorgun oluyorum oğlum yanında uyu bişey olmaz diyorum ya anne benim yatağım var diyor 🤣 imkansiz yatmiyor yanımda🤣🤣🤣

Gelişimi ile ilgili bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum geç ayırmanın. Geceleri doya doya bizle uyusunlar zamanı gelince ayrılıyorlar. Kişisel kararlar tabi bunlar. Bazı aileler 6. Ayda oda ayırıyor ama emen bebekte zor oluyor. Biz eşimle 2 yaşa kadar aramızda yatırdık oğlumu. Gündüz uykularını odasında montessoride yapıyordu. 2 yaş sonrası ben ben ben kavramları yüklendikçe çocukta, yatağımda uyucamlar geldi ve yatırdık öyle kaldı. Her çocuk ve ebeveynin ihtiyacı farklı oluyor bu süreçte. Akışa bırakmak iyidir ☺️🌻
3 yaşı da geçirmemek iyidir heralde. Ondan sonra bağımlılık gelişebilir.
Aynen 2 yaşında menim menim odam diyip uyumaya gidiyordu yaaa ne tatlılar 🥰🥰

Kizlar ya daha once de sormustum da pek gorulmedi mesajim
Doktoruma hediye alicam da karar veremedim simdiye kadar bircok hastasi almis herseyden
Superman logolu ameliyat kepi
kendisi koyu GSli
Bardaktir formadir herseyi var ama bende cikolata gibi yenip bitecek birsey almak istemedim ne bileyim dusundum de cok ama
Su masaustu karikaturlerden bile almayi dusundum o bile alinmis daha once
Simdi bi yerde gordum yine isme ozel GSli ameliyat kebi
Hosuma da gitti aslinda ama bilemedim ya
Iri yari bi adam hani giysi falan dusundum sonra vazgectim zevkini de bilmiyoruz🫠
Sizce kep mantikli olur mu
Bardak falan dusundum isme ozel ama esim dedi o tur seyler basit kacar kac tane vardir dedi
E kep de var goruyorum gonderilerinde🤓
Baska da birsey gelmiyor aklima
Annem salca kaynatiyor en son salca goturcem galiba🤣🤣
Hediye konusu karışık ya ben çikolata almıştım doktorumuza 🤣biraz duz fikrim yok ne yazikki 🤣

Aynen simdilik o ama biooil alicam sanirim
Badgerin icerigi şuymus

İçerik:

*◊Olea Europaea (Organik Zeytinyağı) Fruit Oil, *Helianthus Annuus (Organik Ayçiçeği Yağı) Seed Oil, *Cera Alba (Organik Balmumu), *Theobroma Cacao (Organik Kakao) Seed Butter, *Cocos Nucifera (Organik Hindistan Cevizi) Oil, *Ricinus Communis (Organik Hint Yağı) Seed Oil, *Simmondsia Chinensis (Organik Jojoba) Seed Oil, *Copernicia Cerifera (Organik Carnubua) Wax, Tocopherol (Ayçiçeğinden Elden Edilen E Vitamini), *Calendula Officinalis (Organik Aynısefa) Flower Extract
Bio oilin icerigi daha mi iyiymis canim

Kızlar günaydın , saçma sapan rüyalar gördüm , uyandığımda bi süre rüya olduğunu kabul edemedim o derece .Uyku düzenim zaten iyice karıştı . Rüyamda bebeğimi kaybediyodum , rüya tabirlerinde de hiç hayırlı şeyler yazmıyor , sabah sabah çok moralim bozuldu :(
Canim iyi dusunelim iyi seyler yasayalim boyle ruyalar gormek bence cok normal bazen uyurken bebisler hareket ediyor o da kabusa neden olabilir sonucta ya da hep kaybedicez endisesi var aklimizin bi kosesinde o yuzden bilincaltimiza isliyor heralde

Kizlar ya daha once de sormustum da pek gorulmedi mesajim
Doktoruma hediye alicam da karar veremedim simdiye kadar bircok hastasi almis herseyden
Superman logolu ameliyat kepi
kendisi koyu GSli
Bardaktir formadir herseyi var ama bende cikolata gibi yenip bitecek birsey almak istemedim ne bileyim dusundum de cok ama
Su masaustu karikaturlerden bile almayi dusundum o bile alinmis daha once
Simdi bi yerde gordum yine isme ozel GSli ameliyat kebi
Hosuma da gitti aslinda ama bilemedim ya
Iri yari bi adam hani giysi falan dusundum sonra vazgectim zevkini de bilmiyoruz🫠
Sizce kep mantikli olur mu
Bardak falan dusundum isme ozel ama esim dedi o tur seyler basit kacar kac tane vardir dedi
E kep de var goruyorum gonderilerinde🤓
Baska da birsey gelmiyor aklima
Annem salca kaynatiyor en son salca goturcem galiba🤣🤣
Ben kadin dogum kisminda calisiyordum bi ara doktorlar en cok gelen ev yapimi seylere seviniyor bence sarmalar borekler falan 🤣 digerlerini herkes getiriyor gani gani zaten bikmislar artik

Beni bugun asi icin aradilar sali gidicem ama hala ne yapacagima karar veremedim hangi asiyi olmak daha iyi cok kararsizim off en iyisi eski usul gitmek heralde sadece tetanoz olmak

Canim iyi dusunelim iyi seyler yasayalim boyle ruyalar gormek bence cok normal bazen uyurken bebisler hareket ediyor o da kabusa neden olabilir sonucta ya da hep kaybedicez endisesi var aklimizin bi kosesinde o yuzden bilincaltimiza isliyor heralde
Olabilir ya randevuma da iki hafta var daha tedirgin oldum , inşallah her şey yolundadır :)

Beni bugun asi icin aradilar sali gidicem ama hala ne yapacagima karar veremedim hangi asiyi olmak daha iyi cok kararsizim off en iyisi eski usul gitmek heralde sadece tetanoz olmak

Sağlık ocağına gittim ben dün.
Tetanoz boğmaca aşısı birlikteymiş sadece tetanoz yok artık bu geliyor dedi hemşire.
İlk gebelikte aşı olmadım. Ama şimdi oğlum var evde boğmaca taşır falan diye kreşten boğmacalıdan yaptırıcam. Bence tetanoz olmak düşğk ihtimal ama boğmaca daha riskli.

Kızlar dün çok şiddetli böbrek ağrısı yaşayıp acile gitmiştim ve böbrekte tal gözükmemişti nstde sancı vs de çıkmamıştı. İdrar kültürüm de temiz çıkmış bugün. Yani o ağrının ne olduğunu anlamadım ya kum döküyorum ya da hiç anlamadığım bir durum var bu sebepsiz ağrıları yaşayan var mı acaba? Bu arada aşıdan sonra kolum bile ağrımadı çok şükür.

Oglumda bir yaşına kadar birlikte uyuduk oh Miss koyun koyuna 🫠sonra iki yaşına kadar aynı oda yatagini ayırdım gece emzirmesi devam ettiği için odayı ayirmadim emzirme bitince odasını ayırdım Montessori yatak aldım altı çekmeceli 90*190 kenarı kapalı 2.5 yaşına kadar o yataaginda ama ben git gel mekik dokundum zordu sonra alıştı kendisi uyuyor 3.5 yaşında bqzen yorgun oluyorum oğlum yanında uyu bişey olmaz diyorum ya anne benim yatağım var diyor 🤣 imkansiz yatmiyor yanımda🤣🤣🤣
Ayyy maşallah benimki de öyle olur inşallah 😂😂 ufaktan alanını kendisi yaratsın istiyorum 😍 o yataktan alıcam ben de yanında uzanabilim diye 😂😂😂

Kızlar dün çok şiddetli böbrek ağrısı yaşayıp acile gitmiştim ve böbrekte tal gözükmemişti nstde sancı vs de çıkmamıştı. İdrar kültürüm de temiz çıkmış bugün. Yani o ağrının ne olduğunu anlamadım ya kum döküyorum ya da hiç anlamadığım bir durum var bu sebepsiz ağrıları yaşayan var mı acaba? Bu arada aşıdan sonra kolum bile ağrımadı çok şükür.
Detayli ultrasona girmis miydiniz doktor detaylida benim sag bobregimde buyume oldugunu soyledi bebek oraya baski yapiyormus hep sola yat falan dedi acaba oyle bir sebep olabilir mi gerci bende agri yok ama

Detayli ultrasona girmis miydiniz doktor detaylida benim sag bobregimde buyume oldugunu soyledi bebek oraya baski yapiyormus hep sola yat falan dedi acaba oyle bir sebep olabilir mi gerci bende agri yok ama
Daha girmedim haftaya cuma randevum ama böbrek taşından şüphelenince ürolojide böbreklere bakıldı genişleme ya da taş yok dendi

Benim de sağ kasıkta inanılmaz bir ağrı var bugün korkmalı mıyım 😔

Kızlar gün içinde yeterli su içiyo musunuz? Benim de bazen ağrıyor sonra su içmediğimi farkediyorum içince normale dönüyorum ama yine de ihmal etmeyin geçmezse yine başka bi doktora gitmekte fayda var

Back
X