Hoş geldinizİyi Geceler
bende aranıza, Mustafa KUTLU’nun “İyiler Ölmez” kitabına başlayarak katılıyorum.
Hoş buldum. Çok teşekkür ederim. İyi ki buradayım. Siz bana çok iyi geleceksinizHoş geldiniz
İyi geceler
İnşallah. Çok güzel bir grup olduk. Bol bol okumalar yapıyoruzHoş buldum. Çok teşekkür ederim. İyi ki buradayım. Siz bana çok iyi geleceksiniz
103 kitap hemen içine çekiyor, güzel fakat kalınlığı okumama engel. Ben genelde uzanarak okuyorum o kalınlıkta bir kitabı elimde tutarken bileklerim ağrıyorAnna da kaçıncı sayfadasınız ? Nasıl gidiyor ?
Bu okumalara dahil olmak harika olacakİnşallah. Çok güzel bir grup olduk. Bol bol okumalar yapıyoruz
Hayır vermeEleadora spolier vereyim mi? Evlilik teklifini kabul .......
Hoş geldinizİyi Geceler
bende aranıza, Mustafa KUTLU’nun “İyiler Ölmez” kitabına başlayarak katılıyorum.
Harika103 kitap hemen içine çekiyor, güzel fakat kalınlığı okumama engel. Ben genelde uzanarak okuyorum o kalınlıkta bir kitabı elimde tutarken bileklerim ağrıyor
Teşekkür ederim, hoş buldumHayır verme
Sen verirsen bende veririm hemde çok daha önemli bir detay.. okumaya başlamadan önce kitapla ilgili bakinirken bir spoiler gördüm görmez olaydım
Atarım bombayı topiğin ortasına
Hoş geldiniz
Keyifli okumalar
Harika
Bende öyle okuyorum ve Anna yi okurken dizler online başka çare yok
Yıllık hedef belirlemişmiydiniz?Teşekkür ederim, hoş buldum
Günaydın canım ve kızlar
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
D dolunay10
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
Samsonn
astrojurnal
Günaydıııın yağmursuz selsiz bi gün olur umarım
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
D dolunay10
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
eylulcmre
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
Samsonn
astrojurnal
Gideyim de gizli gizli okuyayım sonra da sana özelden spolier vereyimHayır verme
Sen verirsen bende veririm hemde çok daha önemli bir detay.. okumaya başlamadan önce kitapla ilgili bakinirken bir spoiler gördüm görmez olaydım
Atarım bombayı topiğin ortasına
Hoş geldiniz
Keyifli okumalar
Harika
Bende öyle okuyorum ve Anna yi okurken dizler online başka çare yok
günaydın canım. Çok geçmiş olsun ne durumdasınız?Günaydıııın yağmursuz selsiz bi gün olur umarım
Sağol canım biz iyiyiz de esnaf perişan durumdagünaydın canım. Çok geçmiş olsun ne durumdasınız?
Çok geçmiş olsunSağol canım biz iyiyiz de esnaf perişan durumdainsanlar zaten pandemi yüzünden iflasın eşiğine geldi şimdi dükkanlarını aldığı hasar cabası giriş katlarda oturanların da hep sel bastı evlerini, çok şükür ki can kaybı korkulanın üstünde olmadı
ifşa ederim kiGideyim de gizli gizli okuyayım sonra da sana özelden spolier vereyim
Ya İzmir desin sanırım çok geçmiş olsun canımSağol canım biz iyiyiz de esnaf perişan durumdainsanlar zaten pandemi yüzünden iflasın eşiğine geldi şimdi dükkanlarını aldığı hasar cabası giriş katlarda oturanların da hep sel bastı evlerini, çok şükür ki can kaybı korkulanın üstünde olmadı
Ben yapmıştım ama geride kalmış tekrar yaptımStevya
Night owl
Margaret Hale
eylulcmre
Polo33
yet07
T Tamam
Jasminla
Ocak ayı bildirimlerini yapmamışsınız kızlar. Bildirimlerinizi Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasına yapar mısnız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?