Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
söyle söyle söyle söyleeee
Olasılıksız okuyorum şu anda
yıllardır öylece duruyor. ilk aldığımda bir kaç sayfa okuyup bıraktım, pokerle başlıyor diye sıkılmıştım. şimdi poker öğrenince tekrar bir deneyeyim dedim meğer çok yanılmışım, keşke daha önce okusaydım.

Jasminla tebrik ederim Okuduğunuz kitapları bitirdikçe yorumlama da yapar mısınız ?
John Scalzi - Yaşlı Adamın Savaşı. Serinin ilk kitabı, bilim kurgu. 75 yaşına basan yaşlı insanlara insan kolonilerini korumak için askerliğe gitme şansı tanınıyor. Bizim kahraman da gidiyor ve zaten kitap başlamış oluyor. Genel olarak savaş karşıtı bir eser. Biz napıyoruz? Sorusu dönüp durdu kafamda. Spoilere girdiği için tam olarak nedenini söyleyemiyorum. Bu gün ikinci kitabına başlayacağım, 4 kitaplık seri.

o kitapta ben de öyle oldum. Biraz okudum bu ne be dedim attım köşeye. Sonra okudum pişman oldum senin gibi.
Bundan sonra Empati'yi de okumalısın bence

o kitapta ben de öyle oldum. Biraz okudum bu ne be dedim attım köşeye. Sonra okudum pişman oldum senin gibi.
Bundan sonra Empati'yi de okumalısın bence
yaa hemen bitireyim o zaman (3 ayda bitirdi )

Eki Görüntüle 2775332 Herkes kiremitin hayırlı olsun diyo nasıl biter bu acaba bide yaklaşık 35. Sayfada falanım ama isimler kafamı asırı karıstıryor sonradan anlayabilecekmiyim acaba
ben de Savaş ve barış okurken böyle olmuştum, nitekim bitiremedim bu kitapta daha da çok karakter var bildiğim kadarıyla. Kolay gelsin kiremitin hayırlı olsun

ben de Savaş ve barış okurken böyle olmuştum, nitekim bitiremedim bu kitapta daha da çok karakter var bildiğim kadarıyla. Kolay gelsin kiremitin hayırlı olsun
Tesekkürler inşallah isimlerden sıkılmamda devam ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…