- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
Bana kazan lazım yaHayaller, hayatlar olmuş
Refika'nın bardağı da büyük diye biliyorum. 3 çay bardağı alıyormuşBana kazan lazım yakuzenimde bir fincan vardı ölçtüm 4 çay bardağı alıyor tam olarak istediğim
ooo totosu büyükRefika'nın bardağı da büyük diye biliyorum. 3 çay bardağı alıyormuş
söyle söyle söyle söyleeeeBen de okuduğumu söyleyeyim mi
Olasılıksız okuyorum şu andasöyle söyle söyle söyleeee
Kahve alayımoooo Hoş geldiniz kızlar
Çay kahve ne alırsınız
John Scalzi - Yaşlı Adamın Savaşı. Serinin ilk kitabı, bilim kurgu. 75 yaşına basan yaşlı insanlara insan kolonilerini korumak için askerliğe gitme şansı tanınıyor. Bizim kahraman da gidiyor ve zaten kitap başlamış oluyor. Genel olarak savaş karşıtı bir eser. Biz napıyoruz? Sorusu dönüp durdu kafamda. Spoilere girdiği için tam olarak nedenini söyleyemiyorum. Bu gün ikinci kitabına başlayacağım, 4 kitaplık seri.Jasminla tebrik ederim Okuduğunuz kitapları bitirdikçe yorumlama da yapar mısınız ?
o kitapta ben de öyle oldum. Biraz okudum bu ne be dedimOlasılıksız okuyorum şu anda
yıllardır öylece duruyor. ilk aldığımda bir kaç sayfa okuyup bıraktım, pokerle başlıyor diye sıkılmıştım. şimdi poker öğrenince tekrar bir deneyeyim dedimmeğer çok yanılmışım, keşke daha önce okusaydım.
Yetmez ama evetBuyur canım
yaa hemen bitireyim o zamano kitapta ben de öyle oldum. Biraz okudum bu ne be dedimattım köşeye. Sonra okudum pişman oldum senin gibi.
Bundan sonra Empati'yi de okumalısın bence
ben de Savaş ve barış okurken böyle olmuştum, nitekim bitiremedimEki Görüntüle 2775332 Herkes kiremitin hayırlı olsun diyonasıl biter bu acaba bide yaklaşık 35. Sayfada falanım ama isimler kafamı asırı karıstıryor sonradan anlayabilecekmiyim acaba
Tesekkürler inşallah isimlerden sıkılmamda devam ederimben de Savaş ve barış okurken böyle olmuştum, nitekim bitiremedimbu kitapta daha da çok karakter var bildiğim kadarıyla. Kolay gelsin kiremitin hayırlı olsun
Ooo reis hosgeldinSayfalarca yazılmis
Birincileri ikincileri 3.. ve dahi okuyan herkesi tebrik ederim
Hoş geldinnnnnSayfalarca yazılmis
Birincileri ikincileri 3.. ve dahi okuyan herkesi tebrik ederim
Ooo reis hosgeldin
Hasretinize dayanamadımHoş geldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?