- 26 Mart 2018
- 28.487
- 128.099
- 598
bizi de mutlu etti bu sürprizin canımŞimdi ben de çok mutlu oldum
Ayrıca o senin harikalığın
Keyifle oku arkadaşım
Keyifli okumalarEki Görüntüle 3242397 Eki Görüntüle 3242398 Bugün o kadar mutlu oldum ki
Eleadora sen harika bir insansın
Hediyelerin için kocaman teşekkür ediyorum
post it yapıp hala okuyamamamTeşekkür ederim
Eki Görüntüle 3242413
Postitlerimi de hazırladım.Kalın kitap okumasına artık başlayabilirim. Ay sonuna anca biter
Hoş geldinizMerhaba kızlar tam istediğim topuğu buldum. Yeni üye oldum elimden geldiğince kitap okumaya çalışıyorum günde 1sayfa da olsa. Ocak ayında yıllık hedefimi 40 olarak belirlemiştim. 5tane okuyabildim. Araya depremde girince 1ay kadar evden uzak kaldim. İnşallah sizinle beraber tekrar okumaya başlarım
Hoş geldinizMerhaba kızlar tam istediğim topuğu buldum. Yeni üye oldum elimden geldiğince kitap okumaya çalışıyorum günde 1sayfa da olsa. Ocak ayında yıllık hedefimi 40 olarak belirlemiştim. 5tane okuyabildim. Araya depremde girince 1ay kadar evden uzak kaldim. İnşallah sizinle beraber tekrar okumaya başlarım
Hoş geldiniz
Teşekkür ederimHoş geldiniz
Tamam canımMayıs ayına ekle canım. Şimdi yeni baştan yapmam gerekir
Hoş geldiniz ve depremi yaşadığınız için de geçmiş olsunMerhaba kızlar tam istediğim topuğu buldum. Yeni üye oldum elimden geldiğince kitap okumaya çalışıyorum günde 1sayfa da olsa. Ocak ayında yıllık hedefimi 40 olarak belirlemiştim. 5tane okuyabildim. Araya depremde girince 1ay kadar evden uzak kaldim. İnşallah sizinle beraber tekrar okumaya başlarım
Kitaplık dolu bakmak istemiyorum
Bizim C Capanin Gururu Teyom duymasın değil mi?Kitaplık dolu bakmak istemiyorum
Svetlana Aleksiyevic'in kitaplarını alacağım C Capanin Gururu Teyom duymasın
Yaaa öyle miiiiiKitaplık dolu bakmak istemiyorum
Svetlana Aleksiyevic'in kitaplarını alacağım C Capanin Gururu Teyom duymasın
Kaçak kat çıkmışYaaa öyle miiiiievde yer yok
Senin gibi iyi arkadaşlar olmasa haberim olmayacak
Aynen hani eski nicki Teyocan olan C Capanin Gururu Teyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?