Ne güzelsiniz
bizi de mutlu etti bu sürprizin canım
TeşekkürlerKeyifli okumalar
Eleadora çok incesin gerçekten söylemeden geçmek istemedim, böyle kitap dostlarının olması beni çok mutlu ediyor
Hoş geldinizMerhaba kızlar tam istediğim topuğu buldum. Yeni üye oldum elimden geldiğince kitap okumaya çalışıyorum günde 1sayfa da olsa. Ocak ayında yıllık hedefimi 40 olarak belirlemiştim. 5tane okuyabildim. Araya depremde girince 1ay kadar evden uzak kaldim. İnşallah sizinle beraber tekrar okumaya başlarım
Bir kaç kitap için var sanki
Ben de senin nezlinde bütün arkadaşlarıma ve sana teşekkür ederim. Sizin sayenizde kocaman bir aile olduk
Sen kargoyu bana gönder ben senin için saklarım kitaplarıBir kaç kitap için var sanki
Bizi kitap kafeye götür sınırsız çek ver bir daha ispiyonlamamSende mi Brütüs
Bir kaç derken kaç meselaBir kaç kitap için var sanki
Dost musun yoksa...Sen kargoyu bana gönder ben senin için saklarım kitapları
C Capanin Gururu Teyom laf aramızda benim kitaplığımda da başkanın kitapları var
Hoş geldiniz ve depremi yaşadığınız için de geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Benim bulunduğum yerde çok fazla yıkım olmadı çok şükür ama.yine de uzun süre evlere giremedikHoş geldiniz
Bu yazarın okuduğum 3.serisi birisi 3kitaplik digerleri 5er kitaplikti. Hepsi güzel ama Anka yi tavsiye ederim
Biri unut zaten teyo acaba ordaki kaç kaç tane kaçBir kaç derken kaç mesela
Ödünç kitaplık bulmuş ha, yakında ele geçirir tamamınıSen kargoyu bana gönder ben senin için saklarım kitapları
C Capanin Gururu Teyom laf aramızda benim kitaplığımda da başkanın kitapları var
Şantaj gibi şantajBizi kitap kafeye götür sınırsız çek ver bir daha ispiyonlamam
Tüh planlarım ifşa oldu. Başka kitaplık bulmam lazım.Ödünç kitaplık bulmuş ha, yakında ele geçirir tamamını
Dostum dostDost musun yoksa...
Minnoş kalbim bu gece çıt diye kırıldı
Kitaplığımı kiralıyorumÖdünç kitaplık bulmuş ha, yakında ele geçirir tamamını
Teyonun balkon?Tüh planlarım ifşa oldu. Başka kitaplık bulmam lazım.
Hani pahalıydı artıkHer ay üç kitap kadar
Orayı bana kiralayabilir. Boydan boya kitaplık yapsam 5000 kitap alırTeyonun balkon?
Eşimin kitaplarıni ofisine gönderebilirim. Bir kitaplığın sol tarafını komple ayiririm ne dersinTüh planlarım ifşa oldu. Başka kitaplık bulmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?