• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Kızlar bugün grati$e gittim Kolay Tarama Saç spreyini alacaktım, kullandığım bir marka vardı fakat ordaki kız hamilelikte sadece UniBaby markasını kullan dedi bende onu aldım.
Şaşırdım ama… diğerlerinin bir zarar olacağını düşünmemiştim 😏 siz ne kullanıyorsunuz?

Eklentiler

• IMG_2574.webp
    IMG_2574.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 20
kızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeği gördük şükür iyiymiş hareketini hissedemiyorum diye içim içimi yiyordu detaylı baktı sorun yok dedi ama devlette renkli ultrason yok farklı özele yönlendirdi 🥹🌸🥰🥰
Cok sevindim canım🌸 sen bugün detaylı ultrasona mi girdin tam anlamadım, seni tekrar özele mi yönlendirdi?

Bide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız

83 ile başladım dün tartıldım 85 ama boyum 1.78 kuzum. Bu hafta kumaş pantolonlarım göbeğimi sıktı birden beli bağcıklı pantolona geçtim.

Kızlar bugün grati$e gittim Kolay Tarama Saç spreyini alacaktım, kullandığım bir marka vardı fakat ordaki kız hamilelikte sadece UniBaby markasını kullan dedi bende onu aldım.
Şaşırdım ama… diğerlerinin bir zarar olacağını düşünmemiştim 😏 siz ne kullanıyorsunuz?

Ben dp şampuan krem kullanıyorum ve bir sürü markanın saç köpükleri vs :) ilk defa duydum bunu ne alaka ki yani saçın dibine çok sıkmıyoruz ki zaten :110:

Gece 5te sağ tarafımda inanılmaz bir kramp ipe uyandım sanki bi futbol topu son hızla çarpmış gibi ve çok korktum böyle bir şey yaşayan oldu mu . Bel boşluğumdan biraz daha içeri doğru bebeği hissettiğim yerde
Geçen hafta bana da oldu farklı günlerde iki kere. Uyurken sağ tarafımdan sol tarafıma dönecektim birden karnımın sol üst tarafına kramp girdi, nefessiz kaldım. Çok şükür bir kaç dakika sürdü ve geçti. Artık uykuda daha yavaş harekelerle dönüyorum sıkıntı olmuyor.🙏🏻

Cok sevindim canım🌸 sen bugün detaylı ultrasona mi girdin tam anlamadım, seni tekrar özele mi yönlendirdi?
Çok şükür 🌸🧡Normal rutin kontrolüm vardı canım o baya uzun baktı detaylı şekilde ama kalp damarlarını falan göremiyorz dedi özele yönlendirdi canım

83 ile başladım dün tartıldım 85 ama boyum 1.78 kuzum. Bu hafta kumaş pantolonlarım göbeğimi sıktı birden beli bağcıklı pantolona geçtim.
Maşallah boyun uzunsun birde kilo almamışsın canım hemşire normalde kilo alma zamanındasın sen çok önceden almışsın dedi😂😂😂

Bende 20. Haftadayım 8 kilo aldım kızlar benim de doktorum çok fazla dedi ama ne yapalım aldık artık 😃 57 ile hamile kalmıştım 65 olmuşum

Çok şükür 🌸🧡Normal rutin kontrolüm vardı canım o baya uzun baktı detaylı şekilde ama kalp damarlarını falan göremiyorz dedi özele yönlendirdi canım
Anladım canım🙏🏻
Benim detaylı ultrasonum devlette yapılacak, umarım her şey görünür. İçime sinmezse birde özelde detaylı yaptırayım diyorum, zararı olur mu acaba sonuçta uzun süren muayeneler 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Geçen hafta bana da oldu farklı günlerde iki kere. Uyurken sağ tarafımdan sol tarafıma dönecektim birden karnımın sol üst tarafına kramp girdi, nefessiz kaldım. Çok şükür bir kaç dakika sürdü ve geçti. Artık uykuda daha yavaş harekelerle dönüyorum sıkıntı olmuyor.🙏🏻
Yaaa zaten seninle aramızda kısa senden sonra bende yaşıyorum demek ki . Benim bi 20 25 dk sürdü çok korktum şükürler olsun kusma veya kanama olmadı ona şükrediyorum

Yaaa zaten seninle aramızda kısa senden sonra bende yaşıyorum demek ki . Benim bi 20 25 dk sürdü çok korktum şükürler olsun kusma veya kanama olmadı ona şükrediyorum
Çok şükür canım🌸 bebişin hareketlerini hissettiğim sürece panik yapmıyorum, sende içini ferah tut 🙏🏻

Ya şimdi aklıma geldi de ilk haftalar ne stresliydi 😀 bebeğin kesesi, embriyo, kalp atışı hepsini ful stresli yaşadım🤣 şimdi sırada detaylı ultrason var, umarım hepimiz güzel sonuçlar alıp bir ooh çekeriz😍

Ben gelisiguzel kullaniyorum valla
Sac diplerine sıkılmıyor zaten sac tarama spreyi
Orta ve uclara kullaniliyor

Back
X