- 26 Mart 2018
- 28.487
- 128.097
- 598
Karamazov Kardeşler en sevdiğim kitaplar sıralamasında ilk 10'un içinde. Derinliği olan, çok güzel bir kitapBenim okuyup okuyup bırakmam sadece yayınevinden kaynaklandı,puntoları çok küçüktü zorlanıyordum. Bu yüzden evdeki kitabı bıraktım bugün kütüphaneden aldım iş bankasınınkini. 1000 küsür sayfa işyerinde arkadaşlar görünce herkes dönüp bir daha baktı. Mayısın sonuna kadar bitirmem için güzel vaadlerde bulundu edebiyat hocasi arkadaş. Bitireyim de kapayım hediyeyi
O belli sayfa dediğin kaçıncı sayfa takriben
Benim için şiirler ve açıklamalarının bittiği sayfalar
240sa iyi yine. Gerçi 5yıldır 30.sayfada olan benim için 240'a gelmeye 40 yıl lazım. Ona da ömrüm yetmezBenim için şiirler ve açıklamalarının bittiği sayfalar
240 lara denk geliyor sayfa olarak
Hoşgeldiniz32 yaşındayim, evliyim 1oğlum, 2kizim var. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Oğlum bu sene 1.sinif. ona okuma alışkanlığı kazandırmak şu an en önemli amacımkızlarım da biri 4 diğeri 2bucuk yaşında.
Gaziantepte yaşıyorum. Günümun bı çoğu çocukların peşinde koşturma ile geçiyor . Fırsat bulduğum her boşlukta kendi hobilerime vakit ayırıyorum. Gün içinde olan boşluklarda örgü örüyorum. Akşamları da kitap okumaya ayırıyorum.
Hoşgeldiniz32 yaşındayim, evliyim 1oğlum, 2kizim var. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Oğlum bu sene 1.sinif. ona okuma alışkanlığı kazandırmak şu an en önemli amacımkızlarım da biri 4 diğeri 2bucuk yaşında.
Gaziantepte yaşıyorum. Günümun bı çoğu çocukların peşinde koşturma ile geçiyor . Fırsat bulduğum her boşlukta kendi hobilerime vakit ayırıyorum. Gün içinde olan boşluklarda örgü örüyorum. Akşamları da kitap okumaya ayırıyorum.
Hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz
Çok teşekkür ederim
Nasıl büyük bı mutluluk ve heyecanla bekleyiş demi
Teşekkür ederim
GünaydınGünaydınlar kitap kurtları
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?