Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mucizemsn fulya canım hoşgeldin gözüm çarptı sanki katıldın dimi
Arrietty_ yi de gördüm sanki bı ara..
Evet kuzum bende kitap okuyordum sonra bu sayfayı farkettim katılmak istedim hemen daha çok kişisel gelişim kitapları ve sağlık kitapları var elimde ama onlar bitince bende roman okumaya başlayacam

İnce Memed çok akıcı bir kitap 4 cildinide okudum. Uzun zaman önce. Ben arka arkaya okumuştum 4. Ciltte baya sıkılmıştım. İlk cilt su gib akmıştı ikinci gene öyle. Araya başka kitap almak gerek üç ve dördü okumadan diye düşünüyorum. Yaşar Kemal okumayı seviyorum bazen betimlemeler çok sıkıcı gelsede anlatımı dili çok anlaşılır. Hangi ciltti hatırlamıyorum ama bir bölüm sadece atı betimlemelerle anlatmıştı

Aktif olmaya çalışıyorum ama olamıyorum Kocam bey gündüz evde birde meraklı çocuk olunca iş bitmek bilmiyor. Ortada bir şeyde yok.
dün gece 100 sayfa okudum. Brandenburg kitabımdan. Kitapta çok fazla ülke geçiyor Fransa İsviçre Paraguay İngiltere Almanya başta olmak üzere İsveç unuttuğum bile olabilir. Yarılasın sayılır kitabı. Bir adamın intahar etmesi onun araştıran bir gazetecinin öldürülmesyle başlayan ama aaraştırdukça bir sürü cinayetin birbirine bağlantılı olduğu bir olaylar ağına tanıklık ediyor insan. Sonunu merak ediyorum eminim süpriz sonlu olacak. Sakkara’nın kumları gibi okuyup göreceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…