Uygulama bulabildinmi? Ben bı yandan uygulama bı yandan elimdeki kitabtan gidiyorum çoğu zamanSoyle bir ugradim. Ama suan elimde pek kitap yok. Kutuphaneler ne zaman acilir bilmiyorum
Evet kuzum bende kitap okuyordum sonra bu sayfayı farkettim katılmak istedim hemen
Hoşgeldin sende canimTeşekkür ederim canım
Tamam canım okuruz hep beraberEvet kuzum bende kitap okuyordum sonra bu sayfayı farkettim katılmak istedim hemendaha çok kişisel gelişim kitapları ve sağlık kitapları var elimde ama onlar bitince bende roman okumaya başlayacam
Türkce bulamadim malesefUygulama bulabildinmi? Ben bı yandan uygulama bı yandan elimdeki kitabtan gidiyorum çoğu zaman
Himm bilemedimki inşallah bı care bulursun canimTürkce bulamadim malesef
Kendi kitapligimda 20tane var. Hepsini okudum, bazilari tekrar okunur. Onun disinda 3 okumadigim var kutuphaneden.
Tosun Şaban paşayim.Jawlensky sen kimsin???
Yok çok hüzünlü değil olaylar olaylar sadeceAyyy oda mı hüzün?Okumayayım mı?
Isimlere takilma. kim kimin neyi onu bil yeter benceEki Görüntüle 2775332 Herkes kiremitin hayırlı olsun diyonasıl biter bu acaba bide yaklaşık 35. Sayfada falanım ama isimler kafamı asırı karıstıryor sonradan anlayabilecekmiyim acaba
İnce Memed çok akıcı bir kitap 4 cildinide okudum. Uzun zaman önce. Ben arka arkaya okumuştum 4. Ciltte baya sıkılmıştım. İlk cilt su gib akmıştı ikinci gene öyle. Araya başka kitap almak gerek üç ve dördü okumadan diye düşünüyorum. Yaşar Kemal okumayı seviyorum bazen betimlemeler çok sıkıcı gelsede anlatımı dili çok anlaşılır. Hangi ciltti hatırlamıyorum ama bir bölüm sadece atı betimlemelerle anlatmıştıGunaydin herkeseIzmir'de yasayanlara cok cok gecmis olsun
Dun uzun bir sureden sonra yatmadan once kitap okuyabildim. Anna Karenina'da 80. Sayfadayim. Hesaplarima gore bu hizla devam edersem Subat ayi boyunca baska kitap okuyamayacagimneyse, en azindan surukleyiciymis.
Ince Memed'in 4 cildini de okuyan var mi aranizda? önümüzdeki aylardan birini sirf ona ayirmak istiyorum.
Refikinin herşey Battal boy bendede yoğurt tebeceresi var 6 litreye yakın alıyorRefika'nın bardağı da büyük diye biliyorum. 3 çay bardağı alıyormuş
Geç kaldın Calci saat 21:12Hellööö
Bu saatten sonra yazılanlar Serenad hakkında spolier içermektedir. Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?