- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Kesinlikle. Turkiye ne yaparsa yapsin zararli cikacakti. Tarih sahnesinde yerimiz hep bu oldu.Savaş ilan edilirdi net. Zaten amaç oyduç bir şekilde üzerimize yıkmaktı. olmadı en sonunda o günahsız insanları öldürdüler
Kafa tutacak gücümüz olmadığını düşündükleri içinKesinlikle. Turkiye ne yaparsa yapsin zararli cikacakti. Tarih sahnesinde yerimiz hep bu oldu.
Kafa tutacak gücümüz Ataturk öldüğünde sona erdiKafa tutacak gücümüz olmadığını düşündükleri için
Kesinlikle o kadar haklısın ki...Kafa tutacak gücümüz Ataturk öldüğünde sona erdi
MaalesefKafa tutacak gücümüz Ataturk öldüğünde sona erdi
Ben öyle hissettim ne bileyim hani biz memleket insanımız merhametliyiz,kucak acariz ya böyle hani nasıl bir yol bulunamadı demek istiyor o da bizim gibi benceYani kaç tane ülke var neden tek Türkiye. Belki de yazar Türk olduğu için içnden geçenleri yazıyor
Bak hiç kimsenin umurunda değil bu insanlar. Bari sen yapma kurtar o insanları diye içinden gelenleri yazmıştır
Dimi ama ne aşkNadia gibi sevilmek
Evlendiklerinde Almanya'dan çıkarken Türkiye ye gelselerdi en azından onlar için durum farklı olabilirdi
Zaten anlamadım gestepo ne ara indirdi onu trendenNadia gibi sevilmek
Evlendiklerinde Almanya'dan çıkarken Türkiye ye gelselerdi en azından onlar için durum farklı olabilirdi
Öldükten sonra da bir ibsanı sevmeye nasıl devam eder insan. MüthişNadia gibi sevilmek
Birbirlerinin kalbine çok saf dokundularDimi ama ne aşk
Ben Maya yi da çok şanslı gördüm profesör gibi biri ile tanisabildigi icin.
Evet maya çok şanslı hem böyle bir tarihi başrolünden dinleyebildigi için hemde bu olaylar kendi hayatında yeni bir yol çizmesine sebep olduDimi ama ne aşk
Ben Maya yi da çok şanslı gördüm profesör gibi biri ile tanisabildigi icin.
Öyle aşklar yok şimdi avradorBirbirlerinin kalbine çok saf dokundular
Casus ayağına oğluyla arası düzeldi eskiye nazaranEvet maya çok şanslı hem böyle bir tarihi başrolünden dinleyebildigi için hemde bu olaylar kendi hayatında yeni bir yol çizmesine sebep oldu
Muhteşem SüleymanSüleymana da ayrı bir gıcık oldum
Evet bende anlamadım..Zaten anlamadım gestepo ne ara indirdi onu trendenMax in yanında ayrılmasa yine aynı şey olur muydu
Hemde o kadar uzun uzun yıllar bir ömür kadar nasıl güzel duygularÖldükten sonra da bir ibsanı sevmeye nasıl devam eder insan. Müthiş
Ayy bende ya ne biçim bişeydi oSüleymana da ayrı bir gıcık oldum
Şöfeeer şöfeer yaktın kızı dedjmMuhteşem Süleyman
Evet evet.. hemde çevirmen oldu mesleği değişti sevdiği bir şeyler yapmaya başladıCasus ayağına oğluyla arası düzeldi eskiye nazaran
ÇıkarcıSüleymana da ayrı bir gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?