Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese

Düşünceler içindeyim onu hissetmişsindir
Buralarda mısın artık
Yaa hakkınızda hayırlısı olsun çok sevindim. Şimdilik burdayım canım sonra ne olur bilmiyorum.
Kitaplara ara verdim örgü ördüm çok iyi geldi.

Soğumak mı küsmek mi ne oldu ben de anlamadım bekliyorum öyle bir ışık :)

Yeşil Peri Gecesi bitti. Ah Şebnem vah Şebnem...
Osman kitabını da çok merak ediyorum. Bakalım o bize neler anlatacak.
Dostoyevski Budala kitabını okumaya devam ediyorum. Yanına Eşekli Kütüphaneci yi ekleyeceğim. Herkeste gördüğüm,çok merak ettiğim bir kitap

Günaydın herkese...
Malum çok tekrarlanan kitap için yazdığım önceki ifadelerin yanlış mı anlaşılmıştır anlayamadım. Evet çok tekrar ettiğini anladım. Bende naçizane kendi fikrimi beyan ettim kitabın Türkçe kapağı çeviri olarak doğrumu yapılmıştır, evrensel olan ismi boylemidir anlamsal çağrışımı hep aynimidir?...
Yoksa kitap der geçerim....
Ayrıca bazı meslektaşlarımın da yazdığı gibi bende okul ortamında elimde alıp çocukların dikkatini çok çekecek şekilde alenen okuyamayacagimi belirttim o yüzden kitabı kapladım. Çünkü bir ogretmenin cumhur baskaninin kitabı elinde diye cimere şikayet edildigini biliyorum. Yada sol ayağım kitabında geçen basit bir cümleyi yada çöplük adlı kitapda geçen bir durumu bizim cocuklarimizin etnik ahlaki yapısına uygun değil öğretmenin elinde bu kitap diye cimere şikayet edilen bir çok durumla karşı karşıya kalan arkdslarim oldu. Butune bakmak yerine kitapdan bir kaç cümleyi kesip bahse uygun şekilde şikayet lerine ek olarak gösterenler var. Ben elimde taşırım ben söyleyin ben böyleyim mevzuu değil açıkçası toplumsal baskılı dersiniz, toplumsal gereklilikler mi...
Herkesin tercihi kendisine ancak bazen toplumun bakisacisini on görerek harekete edebilmenin de gerekli olduğunu dilegetiriyorum.
Saygılar.
Umarım kitabın kalınlığı gibi gereksiz yere uzamaz konu.cunku henüz baslamadigim bir kitabı boşu boşuna savunabilecegimi sanmıyorum.

Not: koleksiyoncu bitti
Kadın olmak erkek olmak !!!
Ve harca harca harca bitmeyen sterline sahip olmak gerek...

merdivendeki ayak seslerin adlı kitabımı bitirdim. umduğum gibi değildi maalesef. hele arka kapak tanıtımıyla neredeyse alakası yoktu. çok sık tekrara düştüğü için vermesi gereken merak hissi bir süre sonra sıkmaya başladı. zaten kısa olan kitabı bir an önce bitirmek için çabaladım resmen.

O - Stephen King

King'in şimdiye kadar 3 kalın kitabını okudum. Yabancı kaynaklar hep çocukken okudukları bu kitabın palyaço fobisine yol açtığını yazmışlar, o yüzden herhalde çok büyük bir beklentiyle başlamıştım. Yine beğendim, yine gerdi beni ama o kalın kitaplar arasında son sıraya koyarım muhtemelen, çocukken okusam fark ettirir miydi bilmem ama çok fazla etki etmedi bana. Ama diğerlerini okumadığım bir dünyada kesin çok sever, çok gerilirdim. Puan vermem gerekirse, karşılaştırırsam 10 üzerinden 7, karşılaştırmazsam 8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…