- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
Cam Çocuk çok iyiydi ya ağlatmıştı beni, gerçi sen kitaplara çok ağlamıyordun ama üzer yine de sanırımAynen canım kitaplar çok pahallı
Eki Görüntüle 3253352
Regl döneminde Genç Wetherin Acıları'nı okuyup derlenmiş kadınım. Bir iki damla da çıkmış olabilir gözümdenCam Çocuk çok iyiydi ya ağlatmıştı beni, gerçi sen kitaplara çok ağlamıyordun ama üzer yine de sanırımTaş Kağıt Makas'ın yorumlamasını bekliyorum başki ben de alayım
O günden bu yana travmadayımRegl döneminde Genç Wetherin Acıları'nı okuyup derlenmiş kadınım. Bir iki damla da çıkmış olabilir gözümden
C Capanin Gururu Teyom duymasın
İdefix'te fiyatı uygun geldi bana aldım.
Wether ile Levin kapışır. Bence kazanan da Levin olurO günden bu yana travmadayımhala kabullenemiyorum
Kızdırmayın Teyoyu
ben de aldımAynen canım kitaplar çok pahallı
Eki Görüntüle 3253352
Filmini izlemistim. Ay su kapakda ki agzi burnu gormek bile korkuttu beni
Ben filmi 10 dakika falan izlemiştim ya, bugün akşam film izleyecektim üst üste sıkılır mıyım bilmem ama belki bunun filmine bakarımFilmini izlemistim. Ay su kapakda ki agzi burnu gormek bile korkuttu beni
Izlenir filmiBen filmi 10 dakika falan izlemiştim ya, bugün akşam film izleyecektim üst üste sıkılır mıyım bilmem ama belki bunun filmine bakarım
1-2 yapım dışında bende de kitap daha önde oluyor ama bu kitapta çok yükselemedim ya belki filmde yükselirim umudum varIzlenir filmisklirmisin bilmem ama.
Kitabi okuyup filmini izleyince ayni zevki vermiyor bana film. Twilight serisini okuyup ilk filmi izledim sadece.
Detay seviyorum ben
Sıkılırsın biraz ara vermen daha iyi olurBen filmi 10 dakika falan izlemiştim ya, bugün akşam film izleyecektim üst üste sıkılır mıyım bilmem ama belki bunun filmine bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?