Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cam Çocuk çok iyiydi ya ağlatmıştı beni, gerçi sen kitaplara çok ağlamıyordun ama üzer yine de sanırım Taş Kağıt Makas'ın yorumlamasını bekliyorum başki ben de alayım
Regl döneminde Genç Wetherin Acıları'nı okuyup derlenmiş kadınım. Bir iki damla da çıkmış olabilir gözümden
C Capanin Gururu Teyom duymasın
İdefix'te fiyatı uygun geldi bana aldım.

Filmini izlemistim. Ay su kapakda ki agzi burnu gormek bile korkuttu beni
Ben filmi 10 dakika falan izlemiştim ya, bugün akşam film izleyecektim üst üste sıkılır mıyım bilmem ama belki bunun filmine bakarım

Ben filmi 10 dakika falan izlemiştim ya, bugün akşam film izleyecektim üst üste sıkılır mıyım bilmem ama belki bunun filmine bakarım
Izlenir filmi sklirmisin bilmem ama.
Kitabi okuyup filmini izleyince ayni zevki vermiyor bana film. Twilight serisini okuyup ilk filmi izledim sadece.
Detay seviyorum ben

Izlenir filmi sklirmisin bilmem ama.
Kitabi okuyup filmini izleyince ayni zevki vermiyor bana film. Twilight serisini okuyup ilk filmi izledim sadece.
Detay seviyorum ben
1-2 yapım dışında bende de kitap daha önde oluyor ama bu kitapta çok yükselemedim ya belki filmde yükselirim umudum var

Neden “gözlerinden öperim” denir bilir misiniz?Çünkü hasretin çilesini en çok gözler çeker,işte bu yüzden vuslatı en çok o hak eder.
Hoşgeldin Bonus sana gelsin gözler hassastır kalp gibi

C Calcifer cim kurstayız biz bugün geç olacak eve dönmem paylaşım yapamayacağım iyi akşamlar herkese iyi okumalar .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…