- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
çok geçmiş olsunBen daha kızı bile yeni uyutabiliyorum, hasta oldu ve her sey birbirine girdi her zamanki gibi. Kaldı ki okumak
Bonuscum hoşgeldinGünaydın ❤
Selamsız girmiş olmayayım hepiniz iyisinizdir inşallah
İyiyim aspasim teşekkür ederim ❤ sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Madonnacım aslında ben dün gece gelmiştim sayfaya ama buraya yazamadan telefon elimde uyuyakalmışım
Geçmiş olsun miniğineBen daha kızı bile yeni uyutabiliyorum, hasta oldu ve her sey birbirine girdi her zamanki gibi. Kaldı ki okumak
Çok geçmiş olsun diliyorum.Ben daha kızı bile yeni uyutabiliyorum, hasta oldu ve her sey birbirine girdi her zamanki gibi. Kaldı ki okumak
Kolay gelsin. Bir çırpıda toplanıp yerleşin inşallah.Eşya topluyorum, beni anlarsın
Bu adamın videoları karşıma çıkıyor hep, kendisinin de bir kitap kulübü var sanırım. Nasıl gidiyor?Günaydın herkese
Bol okumalı huzurlu sağlıklı hafta sonları dilerim . Hafta sonu kitabım "kimlink"
Pazartesi bitmiş olacak nasipse .
Evet bir YouTube kanalı ve telegramda da bir okuma kulübü var. Üyelikleri galiba ücretli olmali.... Kitabında kendi videolarinda sürekli tekrarladığı bir döngüde geldi. Distopik okursan distopyalara yönelik ve kendisinin gibi teknoloji devrinde -kanalıma abone olun- diyen bir tarzla teknolojik kitaplasma diye bir şeyi anlatıyor.suan için ilk 25.sayfadayim Türkçe den uzak yeni kelimeler üretmiş biraz antipatik geldi açıkçası.. sponi vermeyeyim zaten istesemde veremem çünkü birsey anlamadım henüzBu adamın videoları karşıma çıkıyor hep, kendisinin de bir kitap kulübü var sanırım. Nasıl gidiyor?
Ben asla anlamam o zaman kafam bu kadar yeni terimi kaldıramazEvet bir YouTube kanalı ve telegramda da bir okuma kulübü var. Üyelikleri galiba ücretli olmali.... Kitabında kendi videolarinda sürekli tekrarladığı bir döngüde geldi. Distopik okursan distopyalara yönelik ve kendisinin gibi teknoloji devrinde -kanalıma abone olun- diyen bir tarzla teknolojik kitaplasma diye bir şeyi anlatıyor.suan için ilk 25.sayfadayim Türkçe den uzak yeni kelimeler üretmiş biraz antipatik geldi açıkçası.. sponi vermeyeyim zaten istesemde veremem çünkü birsey anlamadım henüzama telefon,telefez,telefay,telefem,telefze..... yanlış yazdığımı Sanmayın hepsi sözde teknolojik terimler distopyasi... Yani kısaca ruh halim
Bitirdiğimde guncellerim unutmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?