Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi geceler herkese
Kalın kitabımı bitirdim.Karamazov Kardesleri noktası virgülüne edebiyatın hazzına vararak okudum. Geniş bir zamanda bu kitap üzerine dusuncelerimi uzunca yazacağım inşallah. Dostoyevski'nin yaptığı psikoanalizler beni çok etkiledi. Ivan ile karşılıklı oturup sohbet etmeyi cok isterdim .

Günaydın herkese
Bol okumalı huzurlu sağlıklı hafta sonları dilerim . Hafta sonu kitabım "kimlink"
Pazartesi bitmiş olacak nasipse .
Bu adamın videoları karşıma çıkıyor hep, kendisinin de bir kitap kulübü var sanırım. Nasıl gidiyor?

Bu adamın videoları karşıma çıkıyor hep, kendisinin de bir kitap kulübü var sanırım. Nasıl gidiyor?
Evet bir YouTube kanalı ve telegramda da bir okuma kulübü var. Üyelikleri galiba ücretli olmali.... Kitabında kendi videolarinda sürekli tekrarladığı bir döngüde geldi. Distopik okursan distopyalara yönelik ve kendisinin gibi teknoloji devrinde -kanalıma abone olun- diyen bir tarzla teknolojik kitaplasma diye bir şeyi anlatıyor.suan için ilk 25.sayfadayim Türkçe den uzak yeni kelimeler üretmiş biraz antipatik geldi açıkçası.. sponi vermeyeyim zaten istesemde veremem çünkü birsey anlamadım henüz ama telefon,telefez,telefay,telefem,telefze..... yanlış yazdığımı Sanmayın hepsi sözde teknolojik terimler distopyasi... Yani kısaca ruh halim

Bitirdiğimde guncellerim unutmazsam

Ben asla anlamam o zaman kafam bu kadar yeni terimi kaldıramaz bittiğinde de beklerim yorumunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…