Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese.
Ben dün gece bitirdim Koleksiyoncuyu. Kitap resmen çarptı beni. Hemen yorumlayalım bence. Çünkü yazacak çok şey var kitap hakkında.

Canım ben uygulamadan okudum. Diğer kitapları da var uygulamada. Malûm bu ara kitaba bütçe ayırmak gerçekten zorlaştı. Sadece klasikleri falan indirime girince alabiliyorum.
Bu zamana kadar hiç okuyamadım uygulamadan ama mecbur kalıyoruz artık ufak ufak sanırım hangi uygulamayı kullanıyorsun peki?

Bu zamana kadar hiç okuyamadım uygulamadan ama mecbur kalıyoruz artık ufak ufak sanırım hangi uygulamayı kullanıyorsun peki?
Malesef öyle. benim de başlarda hoşuma gitmemişti ama sonra daha kullanışlı gelmeye başladı. Mesela okulda teneffüste bile 5 dk açıp okuyabiliyorum. Kitap oku diye bir uygulama. Tesadüfen yazdım, bunu indirdim canim.

Akşamları da daha kolay okunuyor telefondan deniyor, ben de başlayayım madem uygulamanın logosunu özelden atabilmen mümkün mü birkaç benzer isimde uygulama çıktı. Çok teşekkürler

C Calcifer başkan benim toplam okuduğum kitap 20 ama listede 19 görünüyor. Bildirimlere baktım ben mi eksik yazmışım diye orada da toplam 20 oluyor

Doğrudur. Ara ara genel kontroller yapıyorum. Temmuz gibi bakarım eksikleri düzenlerim.

Canım ben uygulamadan okudum. Diğer kitapları da var uygulamada. Malûm bu ara kitaba bütçe ayırmak gerçekten zorlaştı. Sadece klasikleri falan indirime girince alabiliyorum.
2021 - 2022 yılında kitap stoklayan ben

Olur olur 30 da olur

Arkadaşlar bu ara Murakami okumak istiyorum. Sahilde Kafka ve Sınırın Guneyinde Güneşin Batısında kitaplarını okudum. Bunlar dışında ilk tavsiye edeceğiniz hangi kitabı olur?

Zemberek Kuşunun Güncesi, 1q84

Günaydın. Bu sabah cok güzel okuma yaptım ve devam edeceğim
Bana bugün de yarın da uyar başkanım

Kızlar uygulamadan kitap okumak çok büyük rahatlık. Ben uygulama sayesinde bu kadar fazla okuyabildiğimi düşünüyorum açıkçası. Telefonu elime aldığımda gereksiz vakit geçireceğime kitabımı açıp onu okuyorum. Kızımı uyuttuğum saatlerde de birkaç sayfa okumuş oluyorum. Mesela şuan bülbül kitabına hem uygulamadan hem kitaptan devam ediyorum. Bi deneyin uygulamayı derim

Ben çok zam gelecek diye aşırı yüklendim geçtiğimiz yıllarda. Şu anda o kadar yüksek ki fiyatlar çok üzücü malesef. Bir de kitaplardan KDV de alınmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…