Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

Ya çapraz okumada bi kitabı daha fazla severseniz diğerini okumak için nasıl motivasyon buluyorsunuz kendinizde?

834 kere yazdığım gibi, kötü bi günüme denk gelmiş kitapları devam ettiremiyorum. Koleksiyoncu'da da benzeri oldu. Kitap güzel ama ilerlemiyor. Araya Bülbül'ü alayım dedim, daha önce yazarın kitaplarını okuduğum ve konu olarak da sevdiğim için (ki dönemsel olarak ihtiyacım da olan bi kitap türü aslında) bunu daha çok sevdim. Şimdi Koleksiyoncu hiç ilerlemiyor Yarına bitireceğim o ayrı ama çapraz okumalarda nasıl ilerlediğinizi merak ettim.

Çapraz okuma yaparken bir kitabı daha az sevdiysem o kitaba günlük hedef koyuyorum, hedefimi tamamladıktan sonra diğer kitabımı okuyabildiğim kadar okuyorum

Ben genelde sevdiğim kitaba ağırlık veriyorum. Sevdiğim kitap bitince de yanına ekleme yapmadan 1-2 gün sadece kalan kitabı okumaya çalışıyorum. Kitap ilerlemye açılmaya başlıyorsa yanına tekrar ekleme yapmıyorum ama açılmıyorsa kendimi çok zorlamadan günlük 10 sayfa 15 sayfa okuyarak başka kitapla ilerletmeye çalışıyorum.

Çapraz okuma yaparken bir kitabı daha az sevdiysem o kitaba günlük hedef koyuyorum, hedefimi tamamladıktan sonra diğer kitabımı okuyabildiğim kadar okuyorum

Çok teşekkürler

Merhabalar. Bizim kazı sezonu başladı o nedenle günler çok yoğun ve yorucu geçiyor. Ben tutunamayanlar'a devam ediyorum. Başka kitaplar denedim onlar da sarmadı. Şimdi İntihar Kulübü'nü okuyorum. O Orangegreysky ben genellikle çapraz okuma yapıyorum. Moduma göre canım hangisini okumak istiyorsa onu okuyorum. Okumakta zorlandığım ilerlemeyen kitaplarda uyguladığım bir yöntem var bende işe yarıyor. Bu kitapları sesli, vurgulu okuyorum. O zaman daha kolay odaklanabiliyorum. Kendi sesim uyarı gibi geliyor zorlandığım kitapları öyle bitirdim

Ya aslında çapraz okumayı becerebilen biri değilim. Kafam almıyor Ama bi yapayım dedim yine zorlandım. Dediğini de deneyeyim teşekkürler

Ya aslında çapraz okumayı becerebilen biri değilim. Kafam almıyor Ama bi yapayım dedim yine zorlandım. Dediğini de deneyeyim teşekkürler
Çapraz okuma yapabilmek çok güzel bişey bence ama yapamıyorsan kendini hiç zorlama okuma şevkini kırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…