- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
GünaydınGünaydınlar Kitap Kurtları
Bu akşam saat 21.00'da KOLEKSİYONCU kitap yorumlaması var. Katılımlarınızı bekliyorum
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
kgokce
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Bir şansımı deneyeyim dedimSen bilirsin canım. Ağır gelecekse hiç bulaşma
Çapraz okuyacam diye az kitabım yarım kalmadıYa çapraz okumada bi kitabı daha fazla severseniz diğerini okumak için nasıl motivasyon buluyorsunuz kendinizde?
834 kere yazdığım gibi, kötü bi günüme denk gelmiş kitapları devam ettiremiyorum. Koleksiyoncu'da da benzeri oldu. Kitap güzel ama ilerlemiyor. Araya Bülbül'ü alayım dedim, daha önce yazarın kitaplarını okuduğum ve konu olarak da sevdiğim için (ki dönemsel olarak ihtiyacım da olan bi kitap türü aslında) bunu daha çok sevdim. Şimdi Koleksiyoncu hiç ilerlemiyorYarına bitireceğim o ayrı ama çapraz okumalarda nasıl ilerlediğinizi merak ettim.
Başka bir kitabını okumuştum daha önce yalın bir anlatımı var baya kolay okumuştum. Bakalım bunu da okurum inşallahBu yazarın dili sade. Kitapları kalın ancak kolay okunuyor. Kitap yorucu bir kitap değil hızlı okunuyor. Uygulamada da olsa okursun hızlı. Konu itibariyle de çok yorucu değil. daha ağırlarını okudum bana yüzeysel geldi o yüzden. Ama bu tarz çok okumayan için sarsıcı gelebilir
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumMerhabalar, annemin acil ameliyatı dolayısıyla akşam katılamayacağım İstanbul'a geçmem gerekiyor gece. Aktif olarak yorumlayamasam da fikirlerimi yazarım ama sabaha
Amin çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşurMerhabalar, annemin acil ameliyatı dolayısıyla akşam katılamayacağım İstanbul'a geçmem gerekiyor gece. Aktif olarak yorumlayamasam da fikirlerimi yazarım ama sabaha
Amin canımcım çok sağ olÇok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını versinMerhabalar, annemin acil ameliyatı dolayısıyla akşam katılamayacağım İstanbul'a geçmem gerekiyor gece. Aktif olarak yorumlayamasam da fikirlerimi yazarım ama sabaha
Amin başkanım çok sağ olÇok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını versin
Çok sağ ol civciv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?