Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çapraz okuma yapabilmek çok güzel bişey bence ama yapamıyorsan kendini hiç zorlama okuma şevkini kırma
Ben dizi izlerken de aynı anda birden fazla diziye çok adapte olamıyorum, dikkatim kolay dağılıyor, ondan galiba farklı kitaplarda da karakterleri karıştırıyorum. Bu Koleksiyoncu bitsin daha girişmem öyle şeylere

Çapraz okumayı klasik okurken dene bence yavaş yavaş alıştır kendini. Aynı tür kitap okuduğunda da yapma.
Bülbül'den sonra Öteki'ye geçecektim Dostoyevski. Onun yanına ekleyeyim bi şey madem.
Üst mesajda denemem bi daha deyip bi alt mesajda deneyeceğimi söylemem peki Olacak bi şeyler umudum var

İki kitabın yeri ya da zamanı farklı olsun. Yani mesela biri yatak odası kitabı ya da uyku öncesi kitabı olarak düşünebilirsin diğeri de gün içinde okumalık, oturma odası kitabı.

İki kitabın yeri ya da zamanı farklı olsun. Yani mesela biri yatak odası kitabı ya da uyku öncesi kitabı olarak düşünebilirsin diğeri de gün içinde okumalı, oturma odası kitabı.
Hmm bundan olabilir sorun evet, ben nereye gitsem yanımda ikisini de taşıyorum.

Bu ben yaa şuan bülbül ve zaman çarkı 2yi okuyorum. Bülbül çok ilgimi çektiği için elimden bırakamıyorum onu. Zaman çarkı kaldı merak ediyorum çünkü bunu merak ederken başka kitaba geçemiyorum

Günaydınlar

Ölümün Kimyasını bitirmek üzereyim, çoktan biterdi ama ben okuyamadım sürükleyici ben beğendim.

Evde olsaydım kütüphaneden Bülbülü alacaktım, uygulamadan başladım şimdi. Umarım bitirebilirim. Uygulamadan okuyabilmem için fazla uzun

Günaydın. Güzel bir gün diliyorum.

Bu yazarın dili sade. Kitapları kalın ancak kolay okunuyor. Kitap yorucu bir kitap değil hızlı okunuyor. Uygulamada da olsa okursun hızlı. Konu itibariyle de çok yorucu değil. daha ağırlarını okudum bana yüzeysel geldi o yüzden. Ama bu tarz çok okumayan için sarsıcı gelebilir

Harry Potter 7den 70e hitap eden bir kitap. Bence ters karşılanmaz aksine merak uyandırırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…