- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
Ben dizi izlerken de aynı anda birden fazla diziye çok adapte olamıyorum, dikkatim kolay dağılıyor, ondan galiba farklı kitaplarda da karakterleri karıştırıyorum. Bu Koleksiyoncu bitsin daha girişmem öyle şeylereÇapraz okuma yapabilmek çok güzel bişey bence ama yapamıyorsan kendini hiç zorlama okuma şevkini kırma
Bülbül'den sonra Öteki'ye geçecektim Dostoyevski. Onun yanına ekleyeyim bi şey madem.Çapraz okumayı klasik okurken dene bence yavaş yavaş alıştır kendini. Aynı tür kitap okuduğunda da yapma.
Yine de zorlama kendiniBülbül'den sonra Öteki'ye geçecektim Dostoyevski. Onun yanına ekleyeyim bi şey madem.
Üst mesajda denemem bi daha deyip bi alt mesajda deneyeceğimi söylemem pekiOlacak bi şeyler umudum var
İki kitabın yeri ya da zamanı farklı olsun. Yani mesela biri yatak odası kitabı ya da uyku öncesi kitabı olarak düşünebilirsin diğeri de gün içinde okumalık, oturma odası kitabı.Ya çapraz okumada bi kitabı daha fazla severseniz diğerini okumak için nasıl motivasyon buluyorsunuz kendinizde?
834 kere yazdığım gibi, kötü bi günüme denk gelmiş kitapları devam ettiremiyorum. Koleksiyoncu'da da benzeri oldu. Kitap güzel ama ilerlemiyor. Araya Bülbül'ü alayım dedim, daha önce yazarın kitaplarını okuduğum ve konu olarak da sevdiğim için (ki dönemsel olarak ihtiyacım da olan bi kitap türü aslında) bunu daha çok sevdim. Şimdi Koleksiyoncu hiç ilerlemiyorYarına bitireceğim o ayrı ama çapraz okumalarda nasıl ilerlediğinizi merak ettim.
Hmm bundan olabilir sorun evet, ben nereye gitsem yanımda ikisini de taşıyorum.İki kitabın yeri ya da zamanı farklı olsun. Yani mesela biri yatak odası kitabı ya da uyku öncesi kitabı olarak düşünebilirsin diğeri de gün içinde okumalı, oturma odası kitabı.
Aynen o da seni hep daha cazip gelene yöneltiyor. Farklı yerlere ait olunca aynı zamanda dört kitap okuduğum bile oluyor benimHmm bundan olabilir sorun evet, ben nereye gitsem yanımda ikisini de taşıyorum.
Bu ben yaaYa çapraz okumada bi kitabı daha fazla severseniz diğerini okumak için nasıl motivasyon buluyorsunuz kendinizde?
834 kere yazdığım gibi, kötü bi günüme denk gelmiş kitapları devam ettiremiyorum. Koleksiyoncu'da da benzeri oldu. Kitap güzel ama ilerlemiyor. Araya Bülbül'ü alayım dedim, daha önce yazarın kitaplarını okuduğum ve konu olarak da sevdiğim için (ki dönemsel olarak ihtiyacım da olan bi kitap türü aslında) bunu daha çok sevdim. Şimdi Koleksiyoncu hiç ilerlemiyorYarına bitireceğim o ayrı ama çapraz okumalarda nasıl ilerlediğinizi merak ettim.
Günaydın. Güzel bir gün diliyorum.Eki Görüntüle 3259878
Eki Görüntüle 3259879
Pileki Mağarası - Rize
Özel bir taştan yapılan pileki, Karadeniz'e özgü bir mutfak gereci olup yuvarlaktır ve içi boşaltılmış çanak şeklindedir. Bu özel taş, İyidere Çiftlikköy’deki Pileki Mağarası'ndan çıkartılıp işlenmektedir ve binlerce yıldır yapılan bu işlem sonucunda Pileki Mağarası oluşmuştur. Mağara, girişte iki geniş alan, ardında ise birçok tünelden meydana gelmektedir ve içinde kuyular ve göller bulunmaktadır. Mağara, ışıklandırması ve restorasyonu tamamlanarak turizme kazandırılmıştır.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar
Güzel haberler alacağınız bir hafta olsun
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
Günaydınlar
Ölümün Kimyasını bitirmek üzereyim, çoktan biterdi ama ben okuyamadım sürükleyici ben beğendim.
Evde olsaydım kütüphaneden Bülbülü alacaktım, uygulamadan başladım şimdi. Umarım bitirebilirim. Uygulamadan okuyabilmem için fazla uzun
Günaydın.
Ben Leyla nin evi ni dışarıda okuyacağım.
Balkon ,çay bahçesi.her hangi bir sıra beklerken.
Harry Potter i evde okuyacağım.
Bir de 43 yaşımda harry Potter la gorulmek istemedim.kaplayabilirim belki!
İçeriğini hiç bilmiyorum.her yaşa hitap ediyor da olabilir.
Tam iyi olacağız dün gece deprem olduRutin kan tahlili yaptırmaya gittim.
Ama çok kalabalık habibte.
Sen nasılsın?
Alarmları kuralımGünaydınlar Kitap Kurtları
Bu akşam saat 21.00'da KOLEKSİYONCU kitap yorumlaması var. Katılımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?