Bence ne kadar isin o kadar karizmaEvet zaten bütün problem orada başlıyor neden yani
dur bakalım yaptığı bir şey yok kadının dahaca. Birine bir şeyler hissetti diye kimse suçlanamaz ki. Hisler değil eylemler önemli. Eğer eyleme geçerse linç is coming.....Anna karakterini çok erdemli ve sadık biri olarak düşünmüştüm başta ama gidişat hiç öyle değil gibi
Gunaydiiin
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@astrojurnal
@Samsonn
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
Bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum. Okuduğunuz, elinizde olan kitabı lütfen belirtin. Kitabı bitirince en azından iki üç cümlelik de olsa bir yorumda bulunmanızı rica ediyorum. sohbette aktif olmayanları zamanla listeden çıkaracağım.
bence ne kadar isim o kadar erorBence ne kadar isin o kadar karizma
bir kayırma sezdimdur bakalım yaptığı bir şey yok kadının dahaca. Birine bir şeyler hissetti diye kimse suçlanamaz ki. Hisler değil eylemler önemli. Eğer eyleme geçerse linç is coming.....
bende öyle düşünüyordumAnna karakterini çok erdemli ve sadık biri olarak düşünmüştüm başta ama gidişat hiç öyle değil gibi
Hemde ne linçççdur bakalım yaptığı bir şey yok kadının dahaca. Birine bir şeyler hissetti diye kimse suçlanamaz ki. Hisler değil eylemler önemli. Eğer eyleme geçerse linç is coming.....
Bence de duygularda aldatmak demibence ne kadar isim o kadar eror
bir kayırma sezdimbdv konusunda öyle demiyoruz ya aldatmak hani sadece fiziken olmuyordu
Ya şekerim bu Rusları bilmiyor musun aşkları saman alevi gibibence ne kadar isim o kadar eror
bir kayırma sezdimbdv konusunda öyle demiyoruz ya aldatmak hani sadece fiziken olmuyordu
Ruslar için geçerli değilBence de duygularda aldatmak demi
kesinlikle, hatta işin içinde aşk varsa yani heves değil de gerçekten aşıksa bir başkasına, fiziken aldatmadan daha ağır aldatmadır benim için.Bence de duygularda aldatmak demi
evet katılıyorum sana bende okudum savaş ve barış çookkk uzun yıllar önce yanlış kitap mı aldım diye kendimi sorgulamıştımYa şekerim bu Rusları bilmiyor musun aşkları saman alevi gibi
Belli de olmaz belki büyük aşkı o bile değildir.
Savaş ve Barış'ta kim kime ne zaman aşık oldu ne zaman vazgeçti valla yetişememiştim hızlarına. Bir bakıştan aşık oluyorlar sadece
Sen daha gül bakalım
Ben yine de emin değilim onun olduğuna. Ruslara güvenmiyorumkesinlikle, hatta işin içinde aşk varsa yani heves değil de gerçekten aşıksa bir başkasına, fiziken aldatmadan daha ağır aldatmadır benim için.
evet katılıyorum sana bende okudum savaş ve barış çookkk uzun yıllar önce yanlış kitap mı aldım diye kendimi sorgulamıştım
ama bir sır vereyim bu Anna aşkı öyle saman alevi gibi değil
aynı kişi mi bilemem ama istemeden aldığım spoilere göre çookkk büyük aşkBen yine de emin değilim onun olduğuna. Ruslara güvenmiyorum
Profil > Eleadora > Göz Ardı Etaynı kişi mi bilemem ama istemeden aldığım spoilere göre çookkk büyük aşkspoiler bu değil tabi ki söyliyim mi sana
İstemiyorsan giderim giderimProfil > Eleadora > Göz Ardı Et
Bence Anna'yı silelimİstemiyorsan giderim giderim
Serin bir sonbahar akşamında söz
İsmini unutur silerim silerim
Tamam tamam yok spoilerBence Anna'yı silelim
Bu kitap hakkında hiç spolier yemedim bakmadım da
İş bankası hasan ali yücel klasikleri aldım canımAnna Karenina yi hangib yayinevi aldınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?