Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anna karakterini çok erdemli ve sadık biri olarak düşünmüştüm başta ama gidişat hiç öyle değil gibi
dur bakalım yaptığı bir şey yok kadının dahaca. Birine bir şeyler hissetti diye kimse suçlanamaz ki. Hisler değil eylemler önemli. Eğer eyleme geçerse linç is coming.....

Bence ne kadar isin o kadar karizma
bence ne kadar isim o kadar eror
dur bakalım yaptığı bir şey yok kadının dahaca. Birine bir şeyler hissetti diye kimse suçlanamaz ki. Hisler değil eylemler önemli. Eğer eyleme geçerse linç is coming.....
bir kayırma sezdim bdv konusunda öyle demiyoruz ya aldatmak hani sadece fiziken olmuyordu

bence ne kadar isim o kadar eror

bir kayırma sezdim bdv konusunda öyle demiyoruz ya aldatmak hani sadece fiziken olmuyordu
Ya şekerim bu Rusları bilmiyor musun aşkları saman alevi gibi
Belli de olmaz belki büyük aşkı o bile değildir.
Savaş ve Barış'ta kim kime ne zaman aşık oldu ne zaman vazgeçti valla yetişememiştim hızlarına. Bir bakıştan aşık oluyorlar sadece

Bence de duygularda aldatmak demi
kesinlikle, hatta işin içinde aşk varsa yani heves değil de gerçekten aşıksa bir başkasına, fiziken aldatmadan daha ağır aldatmadır benim için.
evet katılıyorum sana bende okudum savaş ve barış çookkk uzun yıllar önce yanlış kitap mı aldım diye kendimi sorgulamıştım

ama bir sır vereyim bu Anna aşkı öyle saman alevi gibi değil

Ben yine de emin değilim onun olduğuna. Ruslara güvenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…