Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, hayırlı geceler. Bitirdiğim kitaplar hakkında yorum yazmaya fırsat bulamamıştım.

Patron - Vİ Keeland
Genç kız edebiyatı diyebilirim kitap için. Yer yer yetişkin içerikler mevcuttu. Beni böyle içerikler rahatsız etmiyor ama rahatsız olan okuyucular için önermem.

Reading Zindanı Baladı - Oscar Wilde
Şiir ile aram pek iyi olmasa da o kadar çok etkilendim ki. O hüznü, korkuyu, yer yer öfkeyi çok derinden hissettim. İngilizce ve Türkçe çeviri şeklindeydi sayfalar. Bu hoşuma gitti. Hemen hemen herkesin bildiği "Oysa herkes öldürür sevdiğini" diye başlayan mısraların yer aldığı güzel bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sümer'deki Kökeni - Muazzez İlmiye Çığ
Sümer kültürünün, üç büyük dine yaptığı etkiler yer almakta. Yazarın uzun yıllar süren (33 yıl) Sümer araştırmalarından sonra ortaya koyulmuş bir eser. Kitapta yazarın bir yorumu yoktu. Sadece elde edilen verileri ortaya koyup, yorumu okuyucuya bırakmış.

Peki hangi kitap uygulaması
Canım pdf veya ePub indirebildiğimiz bazı siteler var birçoğu kapatıldı teliften ötürü ordan ePub kitap indirdiğinde uygulamadan rahatlıkla okuyabilirsin PDF kitap bulursan da ePub’a dönüştür yine Kitaplar uygulaması otomatik açıyor.

Aaa çok iyii teşekkür ederimm

Tekkeköy Mağaraları - Samsun​

1940 yılında yapılan arkeolojik kazı çalışmaları sonucunda Hitit ve Eski Tunç Çağı dönemlerine ait buluntular ele geçmiştir. Buluntular arasında çark yapımı, devetüyü, kırmızı renkli seramikler çoğunluktadır. Eski Tunç Çağı katında ise çok sayıda gömüt, el yapımı seramik buluntular, siyah zemin üzerine beyaz boyayla yapılmış geometrik desenlerle süslü, dişli, yivli, çizgi bezekli kaplar, kabartma insan yüzlü vazolar (antropomorf) gün ışığına çıkarılmıştır.

Günaydınlar Herkese

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

Günaydın

Gunaydin

Günaydın
Dün Kafka'nin Dava kitabını bitirdim. Adalet sistemini eleştiren, kişinin düşünce sistemini sorgulamasını hatta baştan değiştirmesini sağlayan güzel bir kitaptı. Sıkıcı yerleri de vardı ama şaşırtıcı bir sonla bitti. Okunası bir kitap, okumayan varsa tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…