- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
Günaydınlar
herkese günaydınEki Görüntüle 3261728
Eki Görüntüle 3261729
Eki Görüntüle 3261730
Tekkeköy Mağaraları - Samsun
1940 yılında yapılan arkeolojik kazı çalışmaları sonucunda Hitit ve Eski Tunç Çağı dönemlerine ait buluntular ele geçmiştir. Buluntular arasında çark yapımı, devetüyü, kırmızı renkli seramikler çoğunluktadır. Eski Tunç Çağı katında ise çok sayıda gömüt, el yapımı seramik buluntular, siyah zemin üzerine beyaz boyayla yapılmış geometrik desenlerle süslü, dişli, yivli, çizgi bezekli kaplar, kabartma insan yüzlü vazolar (antropomorf) gün ışığına çıkarılmıştır.
Günaydınlar Herkese
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
herkese günaydın
bülbüle giriş yaptım. zaten okumuş olanlara spoiler içermeyen bir soru sormak istiyorum. ilk bölümdeki okuduğumuz yaşlı ve hasta kadın kim? uyku sersemi gözden mi kaçırdım yoksa gizli mi kalması gerekiyor anlayamadım ama
Taburcu olacak bugün başkanım, iyi durumu gayet çok sağ olannen nasıl oldu canım
Sadece bir tanesini okumuşum bu kitaplardanCan yayınlarından aldığım kitaplar Eki Görüntüle 3261820
Sağolasın canımHey maşallahgüle güle oku
Çok kalın olmadıkları için okuma duraklamalarinda iyi olur sanırım.Sadece bir tanesini okumuşum bu kitaplardan
https://giphy.com/3oEduVnuiOcGCisDPaSon bölüme kadar gizli kalıyor. Ne söylesem kim olduğunu anlarsın bence ya. O yüzden sorma bunu
Bu da çok iyi ya
Ben kybook3 kullanıyorum. Miraz dan veya e kitap havuzu diye bi site var ordan indiriyorum. Bide yandexe indirmiştim. Birisi bir sürü e kitap toplayıp paylaşmıştı. Söylemiştim burda da. Genelde bu üçünden birinde aradığım kitapları buluyorum.Kızlar ios için kitap okuma uyulaması var mı?
E kitap okuyun o zaman. Hem fiziksel hem e kitap olarak okuyunca daha hızlı ilerliyor.Merhaba kızlar, haziranın yarısi bitti ama ben kitap okuyamıyorum. Günde 1sayfa okusam arkasından esnemeye başlıyorum. Sonra da zaten kitabı kapatiyorum. Yattıktan sonra da bı turlu uyku tutmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?