Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese günaydın

bülbüle giriş yaptım. zaten okumuş olanlara spoiler içermeyen bir soru sormak istiyorum. ilk bölümdeki okuduğumuz yaşlı ve hasta kadın kim? uyku sersemi gözden mi kaçırdım yoksa gizli mi kalması gerekiyor anlayamadım ama

Son bölüme kadar gizli kalıyor. Ne söylesem kim olduğunu anlarsın bence ya. O yüzden sorma bunu

Selamlar

Ölümün kimyası bitti. Polisiye gerilim severlere tavsiye ederim.Ben seriyi okuyacağım, beğendim kitabın sonunda çok gerildim gece okuyordum bir de

Bülbül’e başladım 70. Sayfalardayım, güzel gidiyor umarım bitiririm

Kızlar ios için kitap okuma uyulaması var mı?
Ben kybook3 kullanıyorum. Miraz dan veya e kitap havuzu diye bi site var ordan indiriyorum. Bide yandexe indirmiştim. Birisi bir sürü e kitap toplayıp paylaşmıştı. Söylemiştim burda da. Genelde bu üçünden birinde aradığım kitapları buluyorum.

Bülbül bitti. Çok güzeldi. Kitabın üstüne 2. Dünya Savaşıyla ilgili film izlemek istiyorum. Var mı tavsiyeniz?

Merhaba kızlar, haziranın yarısi bitti ama ben kitap okuyamıyorum. Günde 1sayfa okusam arkasından esnemeye başlıyorum. Sonra da zaten kitabı kapatiyorum. Yattıktan sonra da bı turlu uyku tutmuyor maalesef
E kitap okuyun o zaman. Hem fiziksel hem e kitap olarak okuyunca daha hızlı ilerliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…