Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İrun Kalesi - Siirt​

Kale, Şirvan İlçesi'nin 40 kilometre kuzeyinde sarp dağların zirvesinde kurulmuştur. İrun Kalesi'nin bulunduğu dağın eteğinden geçen nehirle yer altı tüneli ile bağlantısı bulunmaktadır.

Günaydınlar, Hayırlı Cumalar

Akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

Günaydın.
Dün kütüphaneden kitap aldım.
Akşam yeni kitabımla katılırım inşallah

Günaydın

herkese günaydın

bülbül mahvediyor beni

Kızlar çok güzel bir çocuk kitabı yorumlaması ile geldim. Çocuklarınıza zevkle okuyabileceğiniz bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim.

ŞANSLI BENKLİNİN ŞARKISI

Üç günlük okumamız sonunda yeteri kadar yorum yapabilecek duruma geldik.

Çocuk kitaplarında benim için önemli olan oğlumun o kitabı ne kadar okumak istediği ve dikkatini ne kadar çektiği. bazı kitapları var her gün okumamı ister. eğer çok sevdiyse diyalogları ezberler ve benimle birlikte okur

Şanslı Beneksiz Şarkısı'nda bu durumu yaşadım. Üç gün üst üste okudum ve 3. günün sonunda kitabı tekrarlamaya başladı. Şarkısını evin içinde söylemeye başladı.

Konusu itibariyle çok güzel bir kitap. Farklı olmanın aslında kötü bir şey olmadığı ve farklı pencerelerden bakması gerektiğini böylece sizi kötü hissettiren şeylerin aslında iyi bir şey olabileceğini çok güzel anlatmış.

Çizimler çok iyi. Yazıların sayfaların çeşitli yerlerine serpiştirilmesi çizimlere dikkat çekme açısından çok iyi olmuş.

Tek eleştirim şuna olabilir diyaloglarda Benek; Ya da Vızıltı; diye belirtilmediği için kimin konuştuğu ilk başlarda karışıyor.

Genel olarak keyifle okunabilecek ve konusu itibariyle dikkat çeken bir kitap olmuş. İçinde hepimizin bildiği şarkılar olunca da daha bir sıcak daha bir samimi geliyor. Artık haftada bir okuma listemize girdi.

Kaleminiz sağlık. Böyle güzel bir kitap yazdığınız için sizi tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum ❤❤ melda TEKE

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90

Günaydın herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…