- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
Gayet iyi çabucak toparlandı, çok teşekkürler BonusAnnen nasıl oldu?
hayırlı olsun. taşınınca ilk işim kitaplığı yerleştirmek olmuştu. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
gelmiş geçmiş olsun inşallahGayet iyi çabucak toparlandı, çok teşekkürler Bonus
Amin sağol canımHayırlı olsun canım, yolla sen yolla
Kesinlikle sakin kafa ile okunacak felsefi kitap ,insan varoluşu ile ilgili kendi savunduğu düşüncelerin derlemesinden oluşuyor.Günaydın sahilde Kafka bitecek bugün inanılmaz geciktirdim.hedef 11 Haziran di nerdeyse Haziran bitecek ...
Çürümenin kitabı benimde listemde var ama şöyle.bir hata ettim telegram.grubundannbirisi bende var dedi ikinci el siteye bilmediğim halde yönlendirdi tabi bir kaç kitapla birlikte aldım bir gün oldu yok iki gün oldu yok kargolanmadi ve aldığım 8 kitabı reelde satmisim diyor .ilk deneyimim olacakdi sonra dedim Gökçe boşver al sıfır temiz temiz oku.
Konu ve içeriğinin anlatımı bilimsel mi ilerliyor çünkü çapraz okuma beynim acikkken okuyacağım zaman dilimine bu kitabı yerlestirecegim muhtemelen pazartesi elimde olur.iyi okumalar
Bu kitapda kütüphanede beni bekliyor.
Evet aspasiaacım yeni evimden, işleri bir bitirebilirsem huzura ereceğim inşallahEleacım fotoğraf yeni evinden sanırımGönül rahatlığıyla sağlıkla huzurla oturun arkadaşım
Bizden deHomer Simpson girecek. Sınava girecek olan tüm ogrencilerin Allah yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederimhayırlı olsun. taşınınca ilk işim kitaplığı yerleştirmek olmuştu. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
gelmiş geçmiş olsun inşallah
Ben sanırım ilk 3 kitabı okudum, filmleri 10'dan fazla izledim seri halinde. Şimdi senden sonra baktım uygulamada varmış, ben de hepsini okuyacağım gibiHarry Potter ve Felsefe Taşı kitabım bitti. Büyük bir keyifle okudum. Serinin ikinci kitabını da yakın zamanda okumayı düşünüyorum. Filmini ailecek izleyeceğiz ben kitapları okudukça
Sana da günaydınGünaydın
Aynen benim sıpa gözünü açtığında aydınlıksa hava geri yatmıyor galiba karartma perde almak lazım artık iki yaşına girmek üzere olan danayaSana da günaydınbiz erkenciler sayfayi açıyoruz
Biz sipariş ettik sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruzAynen benim sıpa gözünü açtığında aydınlıksa hava geri yatmıyor galiba karartma perde almak lazım artık iki yaşına girmek üzere olan danaya
Bizde 6/6:30 mama için uyanıyor ki aaaa ışık uyanayım o zamanBiz sipariş ettik sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruzsabahin 5 inde uyanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?