Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın sahilde Kafka bitecek bugün inanılmaz geciktirdim.hedef 11 Haziran di nerdeyse Haziran bitecek ...
Çürümenin kitabı benimde listemde var ama şöyle.bir hata ettim telegram.grubundannbirisi bende var dedi ikinci el siteye bilmediğim halde yönlendirdi tabi bir kaç kitapla birlikte aldım bir gün oldu yok iki gün oldu yok kargolanmadi ve aldığım 8 kitabı reelde satmisim diyor .ilk deneyimim olacakdi sonra dedim Gökçe boşver al sıfır temiz temiz oku.
Konu ve içeriğinin anlatımı bilimsel mi ilerliyor çünkü çapraz okuma beynim acikkken okuyacağım zaman dilimine bu kitabı yerlestirecegim muhtemelen pazartesi elimde olur.iyi okumalar
Bu kitapda kütüphanede beni bekliyor.

Yazarın okuduğum ilk kitabiydi okuyanlar seri şeklinde oluyormuş tüm eserlerini ama ben galiba burda birakacagim .gerçi bir arkdsim.yaz tatili için zemberek kuşunun güncesi adlı eserini de verdi .ne çok okunacak kitabım var ve hala da ince memed, yaşamak,bülbül Harry Potter gibi kitapları sepetime ekleyip plan yapıyorum okumak için .
Bu arada akşamki foto paylaşımına katilamadigim icin sabah günaydın demeden calcifer akşamı devam ettirmek istedim. Herkese güzel haftasonlari dilerim .sınava girecek gençlerimize başarılar dilerim

Eleacım fotoğraf yeni evinden sanırım Gönül rahatlığıyla sağlıkla huzurla oturun arkadaşım
Bizden de Homer Simpson girecek. Sınava girecek olan tüm ogrencilerin Allah yardımcısı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…