Teyo seni görünce aklıma geldi yeğenim İstanbul’a yerleşmiş az önce diyorum ki çapanın gururu diye çelenk yollayacağım sana sakın teyze diyor
Hayırlı olsun canım, yolla sen yollaTeyo seni görünce aklıma geldi yeğenim İstanbul’a yerleşmiş az önce diyorum ki çapanın gururu diye çelenk yollayacağım sana sakın teyze diyor
Çürümenin kitabı benimde listemde var ama şöyle.bir hata ettim telegram.grubundannbirisi bende var dedi ikinci el siteye bilmediğim halde yönlendirdi tabi bir kaç kitapla birlikte aldım bir gün oldu yok iki gün oldu yok kargolanmadi ve aldığım 8 kitabı reelde satmisim diyor .ilk deneyimim olacakdi sonra dedim Gökçe boşver al sıfır temiz temiz oku.İyi akşamlar herkeseEki Görüntüle 3262455
Bu kitapda kütüphanede beni bekliyor.
Eleacım fotoğraf yeni evinden sanırım
Bizden deGünaydın ❤
Mutlu haftasonları
Dün karne telaşı peşinden başım tuttu gelemedim.
Hala kafam uyuşuk. Çok sevdiğim birine sınav refakatçisiyim bizden de girecek olan varsa başarılar diliyorum.
Eki Görüntüle 3262566
Günaydınlar herkese, dün yoldaydım katılamadım akşam şimdi atayımEki Görüntüle 3262587
Eleacım fotoğraf yeni evinden sanırımGönül rahatlığıyla sağlıkla huzurla oturun arkadaşım
Bizden deHomer Simpson girecek. Sınava girecek olan tüm ogrencilerin Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?