- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.042
- 598
Günaydınlar
Buğra Gülsoy’un kitabını bitirdim. Almak istememdeki en geçerli sebeplerden biri Livaneli’nin kitap hakkındaki olumlu düşünceleriydi. Bir arkadaşımla beraber okuduk, ama hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Çünkü kitap hakkında yazan herkes inanılmaz bir kurgu, ikincisini büyük bir merakla bekliyorum, ustaca yazılmış vs. Gibi söylemlerde bulunmuştu.
Kitap ilk Türk boksörlerinden biri olan Sabri Mahir’in hayatını daha doğrusu ikinci cilt alınıp okunsun diye hayatının bir kısmını anlatıyor sadece.
Konuya çok da değineceğim bir durum söz konusu değil zaten kitap 200 sayfa. Ama yazım dilinden hiç hoşlanmadım kitaptaki cümlelerin %90ı devrik. En hoşlanmadığım şey. Okuyorsun ama yani sanki birinin eline alıp karaladığı herhangi bir seyi okuyorsun.Buğra Gülsoy’un kalemi oyunculuğu kadar iyi değilmiş malesef.
Günaydın herkese. Beni de kulübünüze alın. )) Kitap okumayı çok seviyorum. Artık bu aydan itibaren düzenli yazarım okuduğum kitapları. Bu sene kitap hedefim 25 olsun. Senenin başından 28 kotap okumuşum, onlar sayılmıyor herhalde. O yüzden hedefim 25. Normalda daha çok okurdum ama araya başka şeyler girdi, azalttım. Şuan da M. Atwood Ademden Önceki Yaşam ve C. Mieville - Yara kitabını okuyorum. 2ci kitabı yarın bitiririm. Sevdiğim tür de fantastik ve detektiv.
Aynen, düzenli katılıma devam )) geliyor, hoş geliyor ))Hoş geldiniz. bir ay boyunca düzenli katılımınızın sonunda listeye ve etikete ekliyorum sizi
C Capanin Gururu Teyom birazdan sorularıyla gelir
hoşgeldiniz. daimi olursunuz inşallahGünaydın herkese. Beni de kulübünüze alın. )) Kitap okumayı çok seviyorum. Artık bu aydan itibaren düzenli yazarım okuduğum kitapları. Bu sene kitap hedefim 25 olsun. Senenin başından 28 kotap okumuşum, onlar sayılmıyor herhalde. O yüzden hedefim 25. Normalda daha çok okurdum ama araya başka şeyler girdi, azalttım. Şuan da M. Atwood Ademden Önceki Yaşam ve C. Mieville - Yara kitabını okuyorum. 2ci kitabı yarın bitiririm. Sevdiğim tür de fantastik ve detektiv.
İyi öğlenler.Eki Görüntüle 3273313
Kozlu Kilisesi - Zonguldak
Kozlu ilçesi merkez mahallesinde bulunan kilise, Hıristiyan Ortodoks Cemaati'ne aittir. Geçtiğimiz yüzyılın sonlarına doğru inşa edildiği anlaşılan kilisenin restorasyonu için çalışmalara başlanılmıştır.
Yeni Bir Haftadan Herkese Günaydınlar
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@Tu me manques
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Teşekkürlerhoşgeldiniz. daimi olursunuz inşallah
Hoş buldum herkesi
Hoş geldinizGünaydın herkese. Beni de kulübünüze alın. )) Kitap okumayı çok seviyorum. Artık bu aydan itibaren düzenli yazarım okuduğum kitapları. Bu sene kitap hedefim 25 olsun. Senenin başından 28 kotap okumuşum, onlar sayılmıyor herhalde. O yüzden hedefim 25. Normalda daha çok okurdum ama araya başka şeyler girdi, azalttım. Şuan da M. Atwood Ademden Önceki Yaşam ve C. Mieville - Yara kitabını okuyorum. 2ci kitabı yarın bitiririm. Sevdiğim tür de fantastik ve detektiv.
TeşekkürlerHoş geldiniz
Hoşbuldum ❤
Selamlaaar. Harry Potter Sırlar Odası da bitti. Yıkıma giden adam'ı bitirip, harry serisine devam etmeyi düşünüyorum. Ama okumak istediğim o kadar kitap var ki hangisine başlayacağımı şaşırdım. İşte bu yüzden tek kitap okuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?