Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
Doktor Ox'un Deneyi okuyorum.

Günaydın

Bağışıklık kitabını okuyorum, Salgın serisinin ikinci kitabı. Küçük bir gezegende çalışan bir grubun bir salgına yakalanmasını anlatıyordu ilk kitap, ikincisi de bu salgına bağışıklığı olan ve bağışıklığın onlara özel güçler kazandırdığı ana karakterleri anlatıyor.

Bırakıp bırakmama arasında çok kalıyorum ama bir merak da ediyorum.

Merak ediyorsan bence devam etmelisin. bazı kitapları okurken anlamıyorsun ama bitince üzerinde düşündürmeye başlıyor ve kafanda taşlar yerine oturuyor.

Günaydın
Ergen Beyni, hadi yazara bir şans daha vereyim diye başladığım İmkansızın Şarkısı
İmkansızın şarkısını okumadım ama yazar çok sağlamdır ben de şuan 1q84 okuyorum. Daha önce sahilde kafka kitabını okumuştum beğenmiştim hatta tekrar okuyup tazelemek istiyorum

Hakan Günday'ın kitapları çok iyidir ama baya ağır. bittikten sonra baya sarsıyor
Az i okumustum. Baya sarsilmistim ya. Var Boyle hayatlar diye diye okudum. Sarssada sevmistim. Birde onune birden Türk kitapevi cikinca afalladim. Ne alacagimi sasirdim. Elim bos cikamazdim
Hakan gunday carpti gozume hemen kaptim. Esim iki kitap dedi. Ucuncuyude kasada kaptim

Günaydın herkese..bende zemberek kuşunun güncesi ni okuyorum sayfa 600
bir çok kişi Haruki Murakami okuyunca bende yazmak istedim
Sahilde Kafka dannsonra okudugum ikinci kitabı ve bence burda bırakmalıyım.gibi çünkü yazarını kapatsalar okuyunca tahmin ederim

Günaydın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…