GünaydınEki Görüntüle 3274749
Eki Görüntüle 3274750
Yeni Dünya Mağarası - Karaman
Karaman Bucakkışla Kasabası Topal Hacı Çiftliği Mevkii'nde bulunan ve Göksu Nehri'nin Gözpınarı diye adlandırılan yerde, nehre yaklaşık 30-35 yükseklikte bulanan doğal bir mağaradır. Mağaranın yine 20-25 metre yükseğinde bir şapel bulunmaktadır.
Mağaranın dip kısımlarında bir gölet bulunmaktadır. Buradan çıkan su mağaranın aşağısında bulunan büyük çınar ağaçlarının dibinden Göksu Nehri'ne karışmaktadır. Yeni Dünya Mağarası'nın yapısı mermerden oluşmakta oluşmaktadır ve içerisinde görsel güzellik sunan çok sayıda sarkıt ve dikitler bulunmaktadır.
Günayınlar Kitap Kurtları
Kimler Neler okuyor bakalım
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
@Chara-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
@Less-is-More
hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@Tu me manques
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
Okuyup da e yani dediğim kitaplardan biri. Hiç bir şey anlamamıştım. Neden yani dedirtmişti bana.Günaydın
John Fowles büyücü okuyorum.
400 lu sayfalara geldim.
Kitap çok karışık. ruh halimden dolayı bana mı öyle geliyor anlayamadım.
Bırakıp bırakmama arasında çok kalıyorum ama bir merak da ediyorum.Okuyup da e yani dediğim kitaplardan biri. Hiç bir şey anlamamıştım. Neden yani dedirtmişti bana.
Bırakıp bırakmama arasında çok kalıyorum ama bir merak da ediyorum.
Okuyup bir şey anlarsanız, bana da anlatın lütfen. Sonlara doğru beni o kadar baymıştı ki ne okuduğuma dikkat bile etmiyordum.Bırakıp bırakmama arasında çok kalıyorum ama bir merak da ediyorum.
İmkansızın şarkısını okumadım ama yazar çok sağlamdır ben de şuan 1q84 okuyorum. Daha önce sahilde kafka kitabını okumuştum beğenmiştim hatta tekrar okuyup tazelemek istiyorumGünaydın
Ergen Beyni, hadi yazara bir şans daha vereyim diye başladığım İmkansızın Şarkısı
Berlinde aldillarimi paylasayim
Yu Hua - Yasamak a devam ediyorum.
Bide Karlar ülkesine baslayacagim bugün
Az i okumustum. Baya sarsilmistim ya. Var Boyle hayatlar diye diye okudum. Sarssada sevmistim. Birde onune birden Türk kitapevi cikinca afalladim. Ne alacagimi sasirdim. Elim bos cikamazdimHakan Günday'ın kitapları çok iyidir ama baya ağır. bittikten sonra baya sarsıyor
Günaydın.Eki Görüntüle 3274749
Eki Görüntüle 3274750
Yeni Dünya Mağarası - Karaman
Karaman Bucakkışla Kasabası Topal Hacı Çiftliği Mevkii'nde bulunan ve Göksu Nehri'nin Gözpınarı diye adlandırılan yerde, nehre yaklaşık 30-35 yükseklikte bulanan doğal bir mağaradır. Mağaranın yine 20-25 metre yükseğinde bir şapel bulunmaktadır.
Mağaranın dip kısımlarında bir gölet bulunmaktadır. Buradan çıkan su mağaranın aşağısında bulunan büyük çınar ağaçlarının dibinden Göksu Nehri'ne karışmaktadır. Yeni Dünya Mağarası'nın yapısı mermerden oluşmakta oluşmaktadır ve içerisinde görsel güzellik sunan çok sayıda sarkıt ve dikitler bulunmaktadır.
Günayınlar Kitap Kurtları
Kimler Neler okuyor bakalım
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
@Chara-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
@Less-is-More
hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@Tu me manques
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
Ben çok sevmiştim Daha’yı. Keyifli okumalarBerlinde aldillarimi paylasayim
Yu Hua - Yasamak a devam ediyorum.
Bide Karlar ülkesine baslayacagim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?