Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar. Uzunca bir süredir kitap satın almıyorum, bebekten sonra bir süre okuyamadım ve kitaplığımda fazlaca birikmiş kitabım vardı. Bugün kitaplara bakayım dedim o ne öyle, adeta uçmuslar. Şoka uğradım adeta:)) sizler nerden alıyorsunuz kitaplarınızı?

1,5 sene önce 14,9 aldığım kitap 114 tl olmuş geçen baktığımda. Uçmuş hafif kalıyor. Artık elektron kitap ve sahaflara bakıyorum.

1,5 sene önce 14,9 aldığım kitap 114 tl olmuş geçen baktığımda. Uçmuş hafif kalıyor. Artık elektron kitap ve sahaflara bakıyorum.
Evet benim de elimdeki kitap 140 lira olmuş. O kadar şaşırdım ki. Hâlbuki öyle yüklü bir miktara almamıştım. Öğrenciyken, yani bundan 5 yıl önce, kitapçıya girer 5 10 kitap alır çıkardım; şu an nerdee

Çoğunlukla amazondan alıyorum. Diğer yerlere göre daha uygun bence.

Amazon'dan alıyorum, bazen diğer sitelerde daha uygun oluyor ama Amazon'un hemen getiriyor olması ve kampanyaları daha cazip geliyor. Ben de bi süredir almıyorum

Ben bu yıl çok az aldım. Fiyatların yükseleceğini tahmin edip 2021 2022 yıllarında stok yaptım.
Kitapyurdu,idefix, ilknokta, BKM kitap, d&r, hepsiburada. Bu sitelere bakıyorum ben de

Yeni Dünya Mağarası - Karaman​

Karaman Bucakkışla Kasabası Topal Hacı Çiftliği Mevkii'nde bulunan ve Göksu Nehri'nin Gözpınarı diye adlandırılan yerde, nehre yaklaşık 30-35 yükseklikte bulanan doğal bir mağaradır. Mağaranın yine 20-25 metre yükseğinde bir şapel bulunmaktadır.
Mağaranın dip kısımlarında bir gölet bulunmaktadır. Buradan çıkan su mağaranın aşağısında bulunan büyük çınar ağaçlarının dibinden Göksu Nehri'ne karışmaktadır. Yeni Dünya Mağarası'nın yapısı mermerden oluşmakta oluşmaktadır ve içerisinde görsel güzellik sunan çok sayıda sarkıt ve dikitler bulunmaktadır.

Günayınlar Kitap Kurtları

Kimler Neler okuyor bakalım

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
Kirmizi krizantem
The
L LADY VEGA
Pozitivite

Günaydın
Kiralık Konak’a devam ediyorum. İshak kuşunun çağırdığı çocuk; bu kısa hikayeler şeklinde bir kitap. 2 hikaye okudum. Bir de dün kütüphaneden Sil Baştan diye bir kitap aldım. Güçlü kadın olmakla ilgili bir kitaba benziyor, henüz başlamadım bugün başlamayı düşünüyorum.

herkese günaydın

çılgın kalabalıktan uzak bitti. filmi kitaptan daha iyi olan bir kitap okudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…