Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yazarın bir tarzı var. Kendi dünyasında ufak ütopik unsurlar ekleyerek devamlı merakta bırakan neden okuyoruz ne okuyoruz bitince ne oldu ya dedirten. Herkese göre değil bazı insanlarda bağımlışık yaratıyor bazılarında ise sizinki gibi tekrar hissi yaratıyor. Ben sahilde kafkayı okuduktan 5-6 yıl sonra yeni bir kitabını aldım yazarın üslubunu özleyip okumak daha iyi olabiliyor

İyi günler herkese
Tatil için bavul hazırlıyorum,şuan okuduğum bir kitap yok seçeceğim bakalım

Günaydın
Dün kütüphaneden Ayşe Kulin ın kısa bir kitabını aldım. Bugün ona başlıycam.

Ben de bu tarz yazarları okumayı seviyorum. Okurken evet zorluyor ama sonrasında sürekli kitap üzerinde düşünürken buluyorum kendimi

İmkansızın şarkısını okumadım ama yazar çok sağlamdır ben de şuan 1q84 okuyorum. Daha önce sahilde kafka kitabını okumuştum beğenmiştim hatta tekrar okuyup tazelemek istiyorum
Açıkçası neden sevildiğini çözmeye çalıştığım bir yazar olduğu için bir kitabını daha okuyorum. "Yattım, sabah kalktım kahvaltı ettim, yürüdüm" basitligindeki bir anlatım var ve kitabın üçte birini okumuş olmama rağmen henüz kurguda da bir şey yok. Sahilde Kafka'da en azından bir orijinallik, absurtluk vardı bunda şimdilik o da yok. Bekliyorum bakalım bir şeyler olacak mı

Daha bence Az'dan daha güzeldi. Az'i sevdiysen Daha'yi da seveceğini düşünüyorum

Kitaplarınıza laf edenlere böyle bakın.

Güzel tavsiye verdiğini sananlar kendileri yapsınlar o tavsiyeleri anca konuşuyorlar.
Amaç daha iyisini göstermek değil biliyoruz.
Laf edecek kadar kitabım yok ama benzer lafları sukulentlerim çiçeklerim için duyuyorum.

Dert oldu millete

Selamlar
Maymunlar Gezegeni okuyorum.

Günaydın
Ben de dün gece Lizbon’a Gece Trenine başladım.
Uygulamadan da Dublörün Dilemması okuyorum elime kitap alamıyorsam.
Lizbon'a Gece Treni yorumu merak ediyorum:)
Benim de listemde kendileri

Yaa bilmiyorum valla 1q84 hiç öyle değil sasırdım suan

++
Büyük hayal kırıklığı olmuştu bende bu kitap Sahilde Kafkadan sonra.

Selamlar
Maymunlar Gezegeni okuyorum.

Lizbon'a Gece Treni yorumu merak ediyorum:)
Benim de listemde kendileri
Ben de çok uzun zamandır görüyordum en sonunda aldım geçenlerde. Bitince yazarım :)

Tebrik ederim. Bişey sorcam tam olarak nerde betimlemeler bitiyor ve olaylar başlıyor çünkü ben hala ağaç ve tepelerdeyim
kaçıncı sayfadasın

ağaçlardan yeşilliklerden çıkmak pek mümkün değil malum adı üstünde kalabalıktan uzakta

kaçıncı sayfadasın

ağaçlardan yeşilliklerden çıkmak pek mümkün değil malum adı üstünde kalabalıktan uzakta
Pdf okuyorum. 18 sayfa gözüküyor ama normalde de aynı sayfalara mı tekabül ediyor bilmiyorum. Betimlemelerin içinde boğuldum. Çevirisini de takıldım. Ölgünleşmek nedir ya ? Birden fazla kullanılmıştı bir de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…