- 18 Nisan 2021
- 1.781
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.185
- 83
- 29
Evet yazarın bir tarzı var. Kendi dünyasında ufak ütopik unsurlar ekleyerek devamlı merakta bırakan neden okuyoruz ne okuyoruz bitince ne oldu ya dedirten. Herkese göre değil bazı insanlarda bağımlışık yaratıyor bazılarında ise sizinki gibi tekrar hissi yaratıyor. Ben sahilde kafkayı okuduktan 5-6 yıl sonra yeni bir kitabını aldım yazarın üslubunu özleyip okumak daha iyi olabiliyorGünaydın herkese..bende zemberek kuşunun güncesi ni okuyorum sayfa 600
bir çok kişi Haruki Murakami okuyunca bende yazmak istedim
Sahilde Kafka dannsonra okudugum ikinci kitabı ve bence burda bırakmalıyım.gibi çünkü yazarını kapatsalar okuyunca tahmin ederim
İyi günler herkeseEki Görüntüle 3274749
Eki Görüntüle 3274750
Yeni Dünya Mağarası - Karaman
Karaman Bucakkışla Kasabası Topal Hacı Çiftliği Mevkii'nde bulunan ve Göksu Nehri'nin Gözpınarı diye adlandırılan yerde, nehre yaklaşık 30-35 yükseklikte bulanan doğal bir mağaradır. Mağaranın yine 20-25 metre yükseğinde bir şapel bulunmaktadır.
Mağaranın dip kısımlarında bir gölet bulunmaktadır. Buradan çıkan su mağaranın aşağısında bulunan büyük çınar ağaçlarının dibinden Göksu Nehri'ne karışmaktadır. Yeni Dünya Mağarası'nın yapısı mermerden oluşmakta oluşmaktadır ve içerisinde görsel güzellik sunan çok sayıda sarkıt ve dikitler bulunmaktadır.
Günayınlar Kitap Kurtları
Kimler Neler okuyor bakalım
@Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@Tu me manques
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
GünaydınEki Görüntüle 3274749
Eki Görüntüle 3274750
Yeni Dünya Mağarası - Karaman
Karaman Bucakkışla Kasabası Topal Hacı Çiftliği Mevkii'nde bulunan ve Göksu Nehri'nin Gözpınarı diye adlandırılan yerde, nehre yaklaşık 30-35 yükseklikte bulanan doğal bir mağaradır. Mağaranın yine 20-25 metre yükseğinde bir şapel bulunmaktadır.
Mağaranın dip kısımlarında bir gölet bulunmaktadır. Buradan çıkan su mağaranın aşağısında bulunan büyük çınar ağaçlarının dibinden Göksu Nehri'ne karışmaktadır. Yeni Dünya Mağarası'nın yapısı mermerden oluşmakta oluşmaktadır ve içerisinde görsel güzellik sunan çok sayıda sarkıt ve dikitler bulunmaktadır.
Günayınlar Kitap Kurtları
Kimler Neler okuyor bakalım
@Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@Tu me manques
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
Evet yazarın bir tarzı var. Kendi dünyasında ufak ütopik unsurlar ekleyerek devamlı merakta bırakan neden okuyoruz ne okuyoruz bitince ne oldu ya dedirten. Herkese göre değil bazı insanlarda bağımlışık yaratıyor bazılarında ise sizinki gibi tekrar hissi yaratıyor. Ben sahilde kafkayı okuduktan 5-6 yıl sonra yeni bir kitabını aldım yazarın üslubunu özleyip okumak daha iyi olabiliyor
Günaydın
Dün kütüphaneden Ayşe Kulin ın kısa bir kitabını aldım. Bugün ona başlıycam.
İyi canımBebiş nasıl
Açıkçası neden sevildiğini çözmeye çalıştığım bir yazar olduğu için bir kitabını daha okuyorum. "Yattım, sabah kalktım kahvaltı ettim, yürüdüm" basitligindeki bir anlatım var ve kitabın üçte birini okumuş olmama rağmen henüz kurguda da bir şey yok. Sahilde Kafka'da en azından bir orijinallik, absurtluk vardı bunda şimdilik o da yok. Bekliyorum bakalım bir şeyler olacak mıİmkansızın şarkısını okumadım ama yazar çok sağlamdır ben de şuan 1q84 okuyorum. Daha önce sahilde kafka kitabını okumuştum beğenmiştim hatta tekrar okuyup tazelemek istiyorum
Daha bence Az'dan daha güzeldi. Az'i sevdiysen Daha'yi da seveceğini düşünüyorumAz i okumustum. Baya sarsilmistim ya. Var Boyle hayatlar diye diye okudum. Sarssada sevmistim. Birde onune birden Türk kitapevi cikinca afalladim. Ne alacagimi sasirdim. Elim bos cikamazdim
Hakan gunday carpti gozume hemen kaptim. Esim iki kitap dedi. Ucuncuyude kasada kaptim
Lizbon'a Gece Treni yorumu merak ediyorum:)Günaydın
Ben de dün gece Lizbon’a Gece Trenine başladım.
Uygulamadan da Dublörün Dilemması okuyorum elime kitap alamıyorsam.
Yaa bilmiyorum valla 1q84 hiç öyle değil sasırdım suanAçıkçası neden sevildiğini çözmeye çalıştığım bir yazar olduğu için bir kitabını daha okuyorum. "Yattım, sabah kalktım kahvaltı ettim, yürüdüm" basitligindeki bir anlatım var ve kitabın üçte birini okumuş olmama rağmen henüz kurguda da bir şey yok. Sahilde Kafka'da en azından bir orijinallik, absurtluk vardı bunda şimdilik o da yok. Bekliyorum bakalım bir şeyler olacak mı
++Açıkçası neden sevildiğini çözmeye çalıştığım bir yazar olduğu için bir kitabını daha okuyorum. "Yattım, sabah kalktım kahvaltı ettim, yürüdüm" basitligindeki bir anlatım var ve kitabın üçte birini okumuş olmama rağmen henüz kurguda da bir şey yok. Sahilde Kafka'da en azından bir orijinallik, absurtluk vardı bunda şimdilik o da yok. Bekliyorum bakalım bir şeyler olacak mı
Ben de çok uzun zamandır görüyordum en sonunda aldım geçenlerde. Bitince yazarım :)Selamlar
Maymunlar Gezegeni okuyorum.
Lizbon'a Gece Treni yorumu merak ediyorum:)
Benim de listemde kendileri
Tebrik ederim. Bişey sorcam tam olarak nerde betimlemeler bitiyor ve olaylar başlıyor çünkü ben hala ağaç ve tepelerdeyimherkese günaydın
çılgın kalabalıktan uzak bitti. filmi kitaptan daha iyi olan bir kitap okudum
kaçıncı sayfadasınTebrik ederim. Bişey sorcam tam olarak nerde betimlemeler bitiyor ve olaylar başlıyor çünkü ben hala ağaç ve tepelerdeyim
Şans vermek için yanlış kitap seçmişim desene++
Büyük hayal kırıklığı olmuştu bende bu kitap Sahilde Kafkadan sonra.
Çavuşun ortaya çıkmasıyla biraz hareket kazanıyor ama dağ, tepe dolaşmaya devamTebrik ederim. Bişey sorcam tam olarak nerde betimlemeler bitiyor ve olaylar başlıyor çünkü ben hala ağaç ve tepelerdeyim
Pdf okuyorum. 18 sayfa gözüküyor ama normalde de aynı sayfalara mı tekabül ediyor bilmiyorum. Betimlemelerin içinde boğuldum. Çevirisini de takıldım. Ölgünleşmek nedir ya ? Birden fazla kullanılmıştı bir dekaçıncı sayfadasın
ağaçlardan yeşilliklerden çıkmak pek mümkün değil malum adı üstünde kalabalıktan uzakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?