Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar Doğunun Limanlarını bitirdim ama koca ay 1 kitap okumuşum Temmuz en okuyabileceğim aydı hiç iyi değerlendiremedim
Benim de aynı. Haziranda nişanım vardı, bu ay sonunda da tatil yapıp görev yerime döneceğim. En rahat temmuzda okuyabilirdim ama bir kitabı anca bitirdim .

Karakoyunlu Koçbaşlı Açık Hava Müzesi - Iğdır​

Koç Başlı Mezarlar: Iğdır Ovası'ndaki bütün eski mezarlıklarda bulunan koç başlı mezarlar, Iğdır'da kalıcı bir medeniyet izi bırakan Karakoyunlular Dönemi'nden kalmadır. Bu mezar taşları Karakoyunlulara göre yiğit ve kahraman olan kişiler ile genç yaşta ölen gençlerin mezarlarına dikilirdi. Bu gelenek Karakoyunlular'a Orta Asya Türk Kültürü'nden gelmiştir. Çünkü Karakoyunlular konar-göçer bir topluluktu ve Karakoyunluların iktisadi yapısı sadece hayvancılığa dayanıyordu. Ayrıca Iğdır'da Karakoyunlular ile ilgili 2 isim yerleşim birimlerine verilmiştir. Bunlardan biri Karakoyunlu İlçesi, diğeri ise merkez ilçeye bağlı Kuzugüden Köyü'dür. Koçbaşlı mezar taşları, Iğdır şehir merkezinin 15 kilometre kuzeydoğusundaki Karakoyunlu İlçesi'nde bulunan "Karakoyunlu Açık Hava Müzesi"nde sergilenmektedir. Iğdır'da bulunan Koç başlı mezar taşları Erzurum Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nca 1991 senesinde koruma altına alınmıştır. En çok başlı mezar heykeli bulunduran köyler; Aşağıerhacı, Bayraktutan, Çakırtaş, Küllük, Yaycı köyleridir.

Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa

herkese günaydın

Kimler etkinlik kitaplarını okumaya başladı

AĞUSTOS AYI KİTAP OKUMA ETKİNLİK LİSTESİ

yet07 - uçurtma Avcısı

Istenmeyentuyy - Kör Baykuş
sudem34 - Masumiyet Müzesi
Eleadora - Pal Sokağı Çocukları
E Etkili Eleman - Bereketli Topraklar üzerinde
Kukrim - GOG
bir civciv annesi - Kumru İle Kumru
The - Vadideki Zambak
O Orangegreysky - İvan İliç'in Ölümü
Life light - Talebe
Disipline Girmis BirKadin - Talebe
Arrietty_ - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Bonus - İki Şehrin Hikayesi
C Capanin Gururu Teyom - Semerkant
M MrsDelfino - Bülbülü Öldürmek
U UcanSupurge - Siyah İnci
Mrsay - Jane Eyre
Malvinaa - Siyah İnci
mimesis - Eşekli Kütüphaneci
Irmak000 - Zincire Vurulmuş Prometheus
kgokce - Babalar ve Oğulları
Pozitivite - Cemo
K Kitapkontesi - Unutma Dersleri
A Atalanteda - Canan
Keira- - GOG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…