benimki öğle uykusundan uyanıp benim okuduğumu gördüğünde gelip kitabı eline alıyor. evirip çevirip biraz inceleyip geri veriyor. içinde tavşan ayı ördek olmayınca ilgisini çekmiyor herhalde
Ahahah çok tatlış ya
Benim minnoş saklıyor bile kitapları, kazara bulup alırsam da kıyameti kopartıyor bazen
Son zamanlarda kitaplar konusunda daha ılımlı neyse ki
Kütüphaneye üye yaptım onu biraz faydası oldu
Ahahah çok tatlış ya
Benim minnoş saklıyor bile kitapları, kazara bulup alırsam da kıyameti kopartıyor bazen
Son zamanlarda kitaplar konusunda daha ılımlı neyse ki
Kütüphaneye üye yaptım onu biraz faydası oldu
Günaydın herkese. Babalar ve oğullar sayf75
Yarın tüm gün hastanede oluruz
Cumaya dek bitiririm herhalde
Dil akıcı güzel anlatımlı.Rus edebiyatini herşeyden her ülkeden daha çok seviyorum galiba...
İyi pazarlar
Herkes iyidir umarım
Yatılı misafirim var burayı da takip edemiyorum kitap da okuyamıyorum Geçen sene ağustos da kendi okuma rekorumu kırmıştım. Bu sene temmuzu boş geçtim ağustosa Allah kerim
Bi kitabı beğendiysem hemen başka kitabı var mı diye bakıyorum, bulamayınca çok üzülüyorum yav. Ey yazarlar lütfen en az 2 kitap yazmayacaksanız bu işe girişmeyiniz
Bi kitabı beğendiysem hemen başka kitabı var mı diye bakıyorum, bulamayınca çok üzülüyorum yav. Ey yazarlar lütfen en az 2 kitap yazmayacaksanız bu işe girişmeyiniz
Kızlar Ayfer Tunç eserleri okudunuz mu.
3 seri kitabını almayı düşünüyorum 400 kusur lira
Konuları bana Nazan Bekiroğlu eserlerini anımsattı. Kalemi onun kadar güzel mi acaba ?