Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
John Verdon in 80 yaşında olmasına çok üzülüyorum bende yakında kitap yazamayacak diye
Ben de Stephen King ölecek diye korkuyorum, adam hala çatır çatır yazıyor

Kızlar Ayfer Tunç eserleri okudunuz mu.
3 seri kitabını almayı düşünüyorum 400 kusur lira
Konuları bana Nazan Bekiroğlu eserlerini anımsattı. Kalemi onun kadar güzel mi acaba ?
Ikisi de biçim ve içerik olarak birbirinden çok farklı tarzları olan yazarlar. Ama ikiside ayrı ayrı çok kıymetli ve guzel eserleri olan yazarlarımız

Konuları bana Nazan Bekiroğlu eserlerini anımsattı. Kalemi onun kadar güzel mi acaba ?
Şu an onu okuyoruz. Yazarın kalemi seviyorum ama 400tl verir miyim bilmiyorum.

Şeker Kanyonu - Karabük​

Karabük-Yenice yolu üzerinde bulunan Şeker Kanyonu, birçok doğa sporuna elverişli bir alandır. Kanyon yüksekliği 100 metreden başlayıp 250 metreye kadar yükselmektedir. Kanyoning yapmaya elverişli bu uzun bir alanda yer yer zorlu geçişler ve daralmalar olup, bazı yerlerde yüzmek zorunlu hale gelmektedir. Yürüyüş parkurları ile eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş ve bisiklet turu imkânı sunmaktadır. Kanyonun kayalıkları kaya tırmanışına da uygundur. Ayrıca, çadırlı kamp, rafting, dağcılık gibi doğa sporlarına da elverişlidir.

Güzel haberler alacağınız bir hafta olması dileğiyle

Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa

Günaydın

Aziz Bey Hadisesi
Bir Maniniz Yoksa Annemler Size Gelecek
Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi
Kapak Kızı

Ayfer Tunç'un yukarıdaki kitaplarını okudum, en çok beğendiğim Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi adlı kitabı. Hikaye peşinde koşan bir yazar, onlarca farklı karakterin hikayesini çok iyi anlatıyor ve tasvirleri bence çok iyi yapıyor.

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…