- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.713
- 528
Ben de Stephen King ölecek diye korkuyorum, adam hala çatır çatır yazıyorJohn Verdon in 80 yaşında olmasına çok üzülüyorum bendeyakında kitap yazamayacak diye
Ikisi de biçim ve içerik olarak birbirinden çok farklı tarzları olan yazarlar. Ama ikiside ayrı ayrı çok kıymetli ve guzel eserleri olan yazarlarımızKızlar Ayfer Tunç eserleri okudunuz mu.
3 seri kitabını almayı düşünüyorum 400 kusur lira
Konuları bana Nazan Bekiroğlu eserlerini anımsattı. Kalemi onun kadar güzel mi acaba ?
Şu an onu okuyoruz. Yazarın kalemi seviyorum ama 400tl verir miyim bilmiyorum.Kızlar Ayfer Tunç eserleri okudunuz mu.
Konuları bana Nazan Bekiroğlu eserlerini anımsattı. Kalemi onun kadar güzel mi acaba ?
İşaret mi bilmem ama ilham olduğu kesinBu bir işaret olsa gerek
Kitap fiyatları çok arttı malesefŞu an onu okuyoruz. Yazarın kalemi seviyorum ama 400tl verir miyim bilmiyorum.
GünaydınEki Görüntüle 3283225
Şeker Kanyonu - Karabük
Karabük-Yenice yolu üzerinde bulunan Şeker Kanyonu, birçok doğa sporuna elverişli bir alandır. Kanyon yüksekliği 100 metreden başlayıp 250 metreye kadar yükselmektedir. Kanyoning yapmaya elverişli bu uzun bir alanda yer yer zorlu geçişler ve daralmalar olup, bazı yerlerde yüzmek zorunlu hale gelmektedir. Yürüyüş parkurları ile eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş ve bisiklet turu imkânı sunmaktadır. Kanyonun kayalıkları kaya tırmanışına da uygundur. Ayrıca, çadırlı kamp, rafting, dağcılık gibi doğa sporlarına da elverişlidir.
Güzel haberler alacağınız bir hafta olması dileğiyle
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
Aziz Bey HadisesiKızlar Ayfer Tunç eserleri okudunuz mu.
Ben çok uyguna almıştım. bir de kitap fiyatlarının yükseleceğini biliyordum o yüzden baya yüklendim kitap almayaKitap fiyatları çok arttı malesef
GünaydınEki Görüntüle 3283225
Şeker Kanyonu - Karabük
Karabük-Yenice yolu üzerinde bulunan Şeker Kanyonu, birçok doğa sporuna elverişli bir alandır. Kanyon yüksekliği 100 metreden başlayıp 250 metreye kadar yükselmektedir. Kanyoning yapmaya elverişli bu uzun bir alanda yer yer zorlu geçişler ve daralmalar olup, bazı yerlerde yüzmek zorunlu hale gelmektedir. Yürüyüş parkurları ile eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş ve bisiklet turu imkânı sunmaktadır. Kanyonun kayalıkları kaya tırmanışına da uygundur. Ayrıca, çadırlı kamp, rafting, dağcılık gibi doğa sporlarına da elverişlidir.
Güzel haberler alacağınız bir hafta olması dileğiyle
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
Bilmez miyizBen çok uyguna almıştım. bir de kitap fiyatlarının yükseleceğini biliyordum o yüzden baya yüklendim kitap almaya
Bilmez miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?