Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hediye almak isteyen olursa diye şuraya bırakıyorum

Eki Görüntüle 3283277 Eki Görüntüle 3283278
Amanın seri kitap hiç bulaştırma bizi. Atma böyle şeyler gruba başkanım nefsimizi gıdıklama.

Eşimde bana wool serisi diye 3 kitaplık bir seri almış. Dizisi varmış kitabı daha güzel diye duymuş. Bana almış sağolsun

Yaşamak ve Canan kitabım da geldi. Ağustos ayında onları da okuyacağım inşallah

Ben Robot Filmini izleyip sevdiysen ilgini çeker bence

Zaman Çarkı'da okuyorsun demek ki bu tür seviyorsun idflgjdfklg
11 Kitap ortalama 1350 ile 1500tl arasında. Tek seferde alamam ama aylara bölebilirim

herkese selam

Ben Robot Filmini izleyip sevdiysen ilgini çeker bence

Zaman Çarkı'da okuyorsun demek ki bu tür seviyorsun idflgjdfklg
11 Kitap ortalama 1350 ile 1500tl arasında. Tek seferde alamam ama aylara bölebilirim
Severim bencede ama belki bir gün…

Bu arada ağustos aynın ilk kitabını bitirdim. Kafes kitabımın adı. Filmini de yapmışlar, Bird Box. Peşine filmini izledim. Kitabından bi tık farklıydı ama gerilim doluydu. Kitabı da annemlerde kaldığım için okumam biraz uzun sürdü daha çabuk okusam daha heyecanlı olacaktı ama çok bölündü okumam. Keyif alamadım fazla

Kitap güzeldi ama kitaba lafım yok. Heyecanlı, insanı geren bir kitaptı. Hafif gerilim sevenler okusun

Yazarın diğer kitaplarını da beğeniyorlar ama pahalı geldi bi türlü alamadım Kafes heyecanlıydı epey

o kitapla ilgili anılarım çok ekşınlı canım anam sağ olsun

2. filmi de barselona da geçiyor o da fena değil.

Bi kitabı beğendiysem hemen başka kitabı var mı diye bakıyorum, bulamayınca çok üzülüyorum yav. Ey yazarlar lütfen en az 2 kitap yazmayacaksanız bu işe girişmeyiniz
Ben de John Fowles in koleksiyoncu yu okuyup etkilenip büyücü adlı eserini aldım okuduktan sonra histerik oldum galiba.
Miranda ve kaliban dan tiksiniyorum Shakespeare Allah seni bildiği gibi yapsın adamı nasıl etkilediysen.

Selam kızlar benim minik kuş öksürüyordu sabah onu doktora götürdük, ogleden sonra da kuaföre gidip saçlarımı kestirdim nasıl rahatladım anlatamam
Okumalarım güzel ilerliyor. Yemeğim pişerken biraz okuma yapacağım şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…