Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kitap alırken bi kitabını daha gördüm Layla diye. Biraz pahalı geldi şimdilik favorilere ekledim geçtim ama o da gerilim tarzında galiba, 2 ay önce çıkmış

Ben o seriyi arkadaşa hediye etmiştim. Niyeyse itmişti kitap beni. Pişman değilim kütüphanede oluyor o kitap
Var bi iticiliği
Ne kitabını merak ettim ne filmine şöyle bir göz ucuyla baktım
Alacakaranlık serisi de aynı hissiyatı uyandırıyordu bende.

Kanini satan adami okuyun derim. Ayni yazarin kitabi.
Obur bahsettiklerin nedir cözemedim
Uygulamada bulursam.okuyayim. diğer bahsettikleri de grupla okunan kitap vardı ya mo yan in kitabı .çin edebiyatı da farklı bir kategori açtı bana.herkese sonsuz teşekkürler

Verity benim de çok severek okuduğum bir kitap oldu. Erotik kısımlar oldukça fazla yalnız. Sevmeyenler için belirtmek isterim. Herkes ama herkes psikopat çıktı gerçekten bende kitabı elimden bırakınca vay anasını dedim

selamlar
Kızıl kraliçe baya akıcı gidiyor, onu okumaktan Vadideki Zambak’ı elime alamadım
Daha önce okumamıştım bu tarz bir kitap. Değişik geldi. Çok tarzım değil ama okutuyor kendini, böyle bir seye ihtiyacım varmış sanırım

ben de diğer kitaplarına göre erotizm az olmuş demiştim

ben de diğer kitaplarına göre erotizm az olmuş demiştim
Beni rahatsız etmiyor ama tercih meselesi. Kitabı bu yüzden yarım bırakanlar varmış 1K kitapta gördüğüme göre. Tercihen bu tarza alışkın olmayanlara fazla gelebilir bence

Beni rahatsız etmiyor ama tercih meselesi. Kitabı bu yüzden yarım bırakanlar varmış 1K kitapta gördüğüme göre. Tercihen bu tarza alışkın olmayanlara fazla gelebilir bence
tabii okumayı sevmeyenleri rahatsız edebilir. bayağı detaylı yazmış yazar.

Etkinlik ve aylık okuma.kitabini bitirdim bitirmesine de iki gündür inanılmaz bosluktayim.hem.cok sıcak hem bir acaba hangisinden başlasam okumaya diye beklemedeyim.uygulamadan kardesini doğurmak adlı kitabı okuyorum
Ovv çok ağır bir konuyu ele alıyor
Hamileyken okumak gibi bir hataya düştüm ben onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…