GünaydınEki Görüntüle 3286900
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
kgokce
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@Ozzybal
@Tu me manques
@The
L LADY VEGA
Pozitivite
@Malvinaa
Bugün kitap alırken bi kitabını daha gördüm Layla diye. Biraz pahalı geldi şimdilik favorilere ekledim geçtim ama o da gerilim tarzında galiba, 2 ay önce çıkmışdün gece verity'i bitirdim, aman yarabbi demek istiyorum. kitapta herkes psikopat çıktı
hoover ilk kez gerilim tarzında yazmış ve bence başarılı da olmuş. bazı kısımları okurken kanım dondu resmen. bazı kısımlarsa bayağı bayağı ütopikti. okumak isteyen vardır diye spoiler vermeyeyim ama yazarın kalemine diğer kitaplardan aşina olan varsa buna da şans versin kesinlikle.
Tasdiklendimherkese günaydın
başganım kırmızı tik almış
aaa ona da bakayım o zamanBugün kitap alırken bi kitabını daha gördüm Layla diye. Biraz pahalı geldi şimdilik favorilere ekledim geçtim ama o da gerilim tarzında galiba, 2 ay önce çıkmış
Var bi iticiliğiBen o seriyi arkadaşa hediye etmiştim. Niyeyse itmişti kitap beni. Pişman değilimkütüphanede oluyor o kitap
Tünaydın herkeseEki Görüntüle 3286900
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
@Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
kgokce
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@Ozzybal
@Tu me manques
@The
L LADY VEGA
Pozitivite
@Malvinaa
Uygulamada bulursam.okuyayim. diğer bahsettikleri de grupla okunan kitap vardı ya mo yan in kitabı .çin edebiyatı da farklı bir kategori açtı bana.herkese sonsuz teşekkürlerKanini satan adami okuyun derim. Ayni yazarin kitabi.
Obur bahsettiklerin nedir cözemedim
Verity benim de çok severek okuduğum bir kitap oldu. Erotik kısımlar oldukça fazla yalnız. Sevmeyenler için belirtmek isterim. Herkes ama herkes psikopat çıktı gerçekten bende kitabı elimden bırakınca vay anasını dedimdün gece verity'i bitirdim, aman yarabbi demek istiyorum. kitapta herkes psikopat çıktı
hoover ilk kez gerilim tarzında yazmış ve bence başarılı da olmuş. bazı kısımları okurken kanım dondu resmen. bazı kısımlarsa bayağı bayağı ütopikti. okumak isteyen vardır diye spoiler vermeyeyim ama yazarın kalemine diğer kitaplardan aşina olan varsa buna da şans versin kesinlikle.
ben de diğer kitaplarına göre erotizm az olmuş demiştimVerity benim de çok severek okuduğum bir kitap oldu. Erotik kısımlar oldukça fazla yalnız. Sevmeyenler için belirtmek isterim. Herkes ama herkes psikopat çıktı gerçekten bende kitabı elimden bırakınca vay anasını dedim
Beni rahatsız etmiyor ama tercih meselesi. Kitabı bu yüzden yarım bırakanlar varmış 1K kitapta gördüğüme göre. Tercihen bu tarza alışkın olmayanlara fazla gelebilir benceben de diğer kitaplarına göre erotizm az olmuş demiştim
tabii okumayı sevmeyenleri rahatsız edebilir. bayağı detaylı yazmış yazar.Beni rahatsız etmiyor ama tercih meselesi. Kitabı bu yüzden yarım bırakanlar varmış 1K kitapta gördüğüme göre. Tercihen bu tarza alışkın olmayanlara fazla gelebilir bence
düşüncelerini merak ediyorumBu akşam Masumiyet Müzesi'ne başlıyorum ♥
Ovv çok ağır bir konuyu ele alıyorEtkinlik ve aylık okuma.kitabini bitirdim bitirmesine de iki gündür inanılmaz bosluktayim.hem.cok sıcak hem bir acaba hangisinden başlasam okumaya diye beklemedeyim.uygulamadan kardesini doğurmak adlı kitabı okuyorum
Aynıları bende var bendekiler de çatır çutur alttan üstten gitmişİyi geceler
Diyetteyim, açım. Kupam da kırılmış ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?