- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Ay yeni geldim. Benim civciv 1. sınıfa başladı onu bıraktım okulaherkese günaydın
başganım nerdesin
Günaydın
Burada çok fazla kitap okuyan olduğu için buraya yazmak istedim
13 yaşındaki oğlum için (lgs senesi ayrıca bu sene )kitap önerisi istiyorum
Kafasını dağıtabileceği ,dili çok ağır olmayan ,yaşına uygun
Çok sevinirim
EvetHaritada kaybolmak serisini okudu mu?
Üniversiteye başladığı günleri de görürsünüz insallahAy yeni geldim. Benim civciv 1. sınıfa başladı onu bıraktım okula
Hayırlı olsunAy yeni geldim. Benim civciv 1. sınıfa başladı onu bıraktım okula
Ben sayfayı takip ediyorum ama sizin kadar çok okuyamıyorumÖneriler gelir hemen, keşke sen de aramıza gelsen
Üniversiteye başladığı günleri de görürsünüz insallah
Hayırlı olsun
Allah kolaylık versin başkanım
Ay yeni geldim. Benim civciv 1. sınıfa başladı onu bıraktım okula
Bırak biraz da onları yesin başkanımBaşı çektim arkadaşlar. Burada havalar nasıl süze haber veririm. Benim çaki öğretmeni yemezse çok güzel bir yıl geçireceğiz
Genelde o çakiler minnoş kediye dönüşüyor okuldaBaşı çektim arkadaşlar. Burada havalar nasıl süze haber veririm. Benim çaki öğretmeni yemezse çok güzel bir yıl geçireceğiz
Haha çok iyiymiş filmini de sevdiğimi hatırlıyorum, tekrar izleyebilirim bir araBendeki döngü şeklinde devam ediyorçok önce kitabı okuyup filmi izlemiştim. Geçen ay kızımla filmi izledik. Dur ben kitabı bir daha okuyayım dedim. Dün de kızıma kitabı bitireyim de filmi tekrar izleyelim dedim
Neyse ki ayni kitap değil
Şimdi size soru hiç farkında olmadan aynı kitabı aldınız mı?
Eki Görüntüle 3295853
allah zihin açıklığı versin inşallah. ela lale el ele bundan sonraBaşı çektim arkadaşlar. Burada havalar nasıl süze haber veririm. Benim çaki öğretmeni yemezse çok güzel bir yıl geçireceğiz
Ayy seneye de biz 1. Sınıf olacağız. Hayırlı olsun size de yeni eğitim öğretim yılınızBaşı çektim arkadaşlar. Burada havalar nasıl süze haber veririm. Benim çaki öğretmeni yemezse çok güzel bir yıl geçireceğiz
Okula kalem ve defter ile gitti. sırasına oturup açtı. Öğretmenin dediklerini not alacakmışGenelde o çakiler minnoş kediye dönüşüyor okuldaHayırlı başarılı güzel bir eğitim hayatı olsun inşallah
allah zihin açıklığı versin inşallah. ela lale el ele bundan sonra
Çok teşekkür ederim. Veli terörü çok fena şimdiden söyleyeyim dzlgkjgjAyy seneye de biz 1. Sınıf olacağız. Hayırlı olsun size de yeni eğitim öğretim yılınızçok duygusal valla gözyaşım pıt
derslerde sıkılmasa bariÇok teşekkür ederim. Bizim sıkıntımız şu zaten okumayı biliyor
Maşallah onaOkula kalem ve defter ile gitti. sırasına oturup açtı. Öğretmenin dediklerini not alacakmış
Evet bir kaç şey de yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?