Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haritada kaybolmak serisini okudu mu?

Başı çektim arkadaşlar. Burada havalar nasıl süze haber veririm. Benim çaki öğretmeni yemezse çok güzel bir yıl geçireceğiz
Bırak biraz da onları yesin başkanım (öğretmenler başımızın tacıdır )

Başı çektim arkadaşlar. Burada havalar nasıl süze haber veririm. Benim çaki öğretmeni yemezse çok güzel bir yıl geçireceğiz
Genelde o çakiler minnoş kediye dönüşüyor okulda Hayırlı başarılı güzel bir eğitim hayatı olsun inşallah

Haha çok iyiymiş filmini de sevdiğimi hatırlıyorum, tekrar izleyebilirim bir ara
Neyse ki ayni kitap değil
Şimdi size soru hiç farkında olmadan aynı kitabı aldınız mı?

Eki Görüntüle 3295853

Geçtiğimiz ay kızımın kitaplarından iki tanesini elden çıkardık, aynıları zaten varmış tekrar almışız.
Geçen hafta yine buradaki bir yerden birkaç kitap almıştım eve gelince farkettim ki bir tanesi yine çiftlenmiş

Ayy seneye de biz 1. Sınıf olacağız. Hayırlı olsun size de yeni eğitim öğretim yılınız çok duygusal valla gözyaşım pıt

Genelde o çakiler minnoş kediye dönüşüyor okulda Hayırlı başarılı güzel bir eğitim hayatı olsun inşallah
Okula kalem ve defter ile gitti. sırasına oturup açtı. Öğretmenin dediklerini not alacakmış
Evet bir kaç şey de yazmış

Ayy seneye de biz 1. Sınıf olacağız. Hayırlı olsun size de yeni eğitim öğretim yılınız çok duygusal valla gözyaşım pıt
Çok teşekkür ederim. Veli terörü çok fena şimdiden söyleyeyim dzlgkjgj

Ennnnnn güzel resmi benim çaki yapıyor.
Ennnnnn sanatçı benim çakiymiş..
Ennnn güzel mektupları yazıyornuş…
Bu aralar pek bi ennnnnnnnn buluyor kendisini, herkese kendi çizdiği resimleri hediye ediyor çünkü olabilecek en güzel şeyleri yapıyormuş ve daha iyi bir hediye düşünülemez
Düzeltemiyorum çocuğu, bozuldu galiba ayarları
Okula kalem ve defter ile gitti. sırasına oturup açtı. Öğretmenin dediklerini not alacakmış
Evet bir kaç şey de yazmış
Maşallah ona
Hayırlı olsun eğitim öğretim yılınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…