- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
offf benimki de 836273627. hayır döneminde.Ennnnnn güzel resmi benim çaki yapıyor.
Ennnnnn sanatçı benim çakiymiş..
Ennnn güzel mektupları yazıyornuş…
Bu aralar pek bi ennnnnnnnn buluyor kendisini, herkese kendi çizdiği resimleri hediye ediyor çünkü olabilecek en güzel şeyleri yapıyormuş ve daha iyi bir hediye düşünülemez
Düzeltemiyorum çocuğu, bozuldu galiba ayarları
Maşallah ona
Hayırlı olsun eğitim öğretim yılınız
Saç taranmayacak işte siz çocuğu anlamıyorsunuzofff benimki de 836273627. hayır döneminde.
kızım gel saçını tarayayım.
hayır.
annen tarasın.
hayır.
sen tara.
hayır.
o zaman taramayalım.
HAAAYIIIIIRRRR
nereye kadar böyle gidiyor bilmiyorum
Ennnnnn güzel resmi benim çaki yapıyor.
Ennnnnn sanatçı benim çakiymiş..
Ennnn güzel mektupları yazıyornuş…
Bu aralar pek bi ennnnnnnnn buluyor kendisini, herkese kendi çizdiği resimleri hediye ediyor çünkü olabilecek en güzel şeyleri yapıyormuş ve daha iyi bir hediye düşünülemez
Düzeltemiyorum çocuğu, bozuldu galiba ayarları
Maşallah ona
Hayırlı olsun eğitim öğretim yılınız
offf benimki de 836273627. hayır döneminde.
kızım gel saçını tarayayım.
hayır.
annen tarasın.
hayır.
sen tara.
hayır.
o zaman taramayalım.
HAAAYIIIIIRRRR
nereye kadar böyle gidiyor bilmiyorum
heyecanla bekliyorumSaç taranmayacak işte siz çocuğu anlamıyorsunuz
Bir sonraki aşama “yeter artık” “abartıyorsun” “uzatıyorsun” “sessizlik istiyorum”
kesinlikleDemek ki çocuğun kızı erkeği yokmuş a dostlarrr
KatılıyorumDemek ki çocuğun kızı erkeği yokmuş a dostlarrr
Ya aşırı sevimli değil miOkula kalem ve defter ile gitti. sırasına oturup açtı. Öğretmenin dediklerini not alacakmış
Evet bir kaç şey de yazmış
Üst rafı iki sıra mı dizdin ?Yeni eğitim öğretim yılı, velilerimize ve benim gibi öğretmenlerimize hayırlı olsun.
Kitaplık sorunumu çözdüm, bakalım nasıl çözdüğümü fotoğraftan anlayabilecek misiniz, merak ediyorum.
Ben de kitaplığımı düzenliyorum biraz sadeleştireyim dedim ,ortaokul grubu için uygun olanları ayırıp çocuğumun okuluna götürdüm kütüphaneye konulacak,gelince farkettim biraz lise çağına daha uygun araya bir tane karışmış koştur koştur gittim onu geri aldım sonra kafama takarım çünkü orada durdukçaYeni eğitim öğretim yılı, velilerimize ve benim gibi öğretmenlerimize hayırlı olsun.
Kitaplık sorunumu çözdüm, bakalım nasıl çözdüğümü fotoğraftan anlayabilecek misiniz, merak ediyorum.
EveetÜst rafı iki sıra mı dizdin ?
Ben 147.Sayfadayım biraz durağanlaştı kitap benim için de ama 800 küsür sayfalık kitap bu kadar olur diye düşünüyorum bi yerden sonra açılacaktırÜzülerek Değersiz Bir Hayat bana ağır geldi biraz. İlerleyemiyorum açıkçası. O yüzden ya ara verdim ya şimdilik kaldırdım, Silo serisinin 2.kitabına başladım.
Ben daha oralara gelemedim bile, 4 günde anca 55.sayfaya gelmişimBen 147.Sayfadayım biraz durağanlaştı kitap benim için de ama 800 küsür sayfalık kitap bu kadar olur diye düşünüyorum bi yerden sonra açılacaktırçapraz okuma yaptığım için kitabı az az okuyorum her gün
Sekiz mi yüz?Ben 147.Sayfadayım biraz durağanlaştı kitap benim için de ama 800 küsür sayfalık kitap bu kadar olur diye düşünüyorum bi yerden sonra açılacaktırçapraz okuma yaptığım için kitabı az az okuyorum her gün
Eline emeğine sağlıkBen de kitaplığımı düzenliyorum biraz sadeleştireyim dedim ,ortaokul grubu için uygun olanları ayırıp çocuğumun okuluna götürdüm kütüphaneye konulacak,gelince farkettim biraz lise çağına daha uygun araya bir tane karışmış koştur koştur gittim onu geri aldım sonra kafama takarım çünkü orada durdukça.
Bugün böyle uğraştım ben de
Teşekkür ederim canımEline emeğine sağlıkKukrim ne güzel düşünmüşsün.
Jane Eyre'in filmi de mı varmış. Dur ben romanı okuyayım da filmini de izleyeyim hemen. Gurur ve Önyargı az kaldı zatenBen de aşk ve gurur u önce okudum ,çok sonra filmini izledim sonra hızımı alamayıp Jane Eyre yi de izledim ,bu yüzden kitabı okumadım sonra
Var var izleJane Eyre'in filmi de mı varmış. Dur ben romanı okuyayım da filmini de izleyeyim hemen. Gurur ve Önyargı az kaldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?