Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
offf benimki de 836273627. hayır döneminde.

kızım gel saçını tarayayım.
hayır.
annen tarasın.
hayır.
sen tara.
hayır.
o zaman taramayalım.
HAAAYIIIIIRRRR

nereye kadar böyle gidiyor bilmiyorum

hayır.
annen tarasın.
hayır.
sen tara.
hayır.
o zaman taramayalım.
HAAAYIIIIIRRRR

Saç taranmayacak işte siz çocuğu anlamıyorsunuz
Bir sonraki aşama “yeter artık” “abartıyorsun” “uzatıyorsun” “sessizlik istiyorum”

hayır.
annen tarasın.
hayır.
sen tara.
hayır.
o zaman taramayalım.
HAAAYIIIIIRRRR

Demek ki çocuğun kızı erkeği yokmuş a dostlarrr

Yeni eğitim öğretim yılı, velilerimize ve benim gibi öğretmenlerimize hayırlı olsun .

Kitaplık sorunumu çözdüm, bakalım nasıl çözdüğümü fotoğraftan anlayabilecek misiniz , merak ediyorum.

Eklentiler

• C452B587-8F34-4CB6-80ED-33BFE2A667B1.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 55
Ben de kitaplığımı düzenliyorum biraz sadeleştireyim dedim ,ortaokul grubu için uygun olanları ayırıp çocuğumun okuluna götürdüm kütüphaneye konulacak,gelince farkettim biraz lise çağına daha uygun araya bir tane karışmış koştur koştur gittim onu geri aldım sonra kafama takarım çünkü orada durdukça .
Bugün böyle uğraştım ben de

Üst rafı iki sıra mı dizdin ?
Eveet dedim ki ben üst raftaki modern klasikler bitmeden 2. raftakilere geçemem zaten, bari arkaya dizeyim .

Şöyle de bir okuma köşesi hazırladım . Umarım çok kitap okurum burada bu sene, çok çok amin .

Eklentiler

• F54C7524-4029-4376-A253-4D0047F78E2F.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 46
Üzülerek Değersiz Bir Hayat bana ağır geldi biraz. İlerleyemiyorum açıkçası. O yüzden ya ara verdim ya şimdilik kaldırdım, Silo serisinin 2.kitabına başladım.
Ben 147.Sayfadayım biraz durağanlaştı kitap benim için de ama 800 küsür sayfalık kitap bu kadar olur diye düşünüyorum bi yerden sonra açılacaktır çapraz okuma yaptığım için kitabı az az okuyorum her gün

Ben daha oralara gelemedim bile, 4 günde anca 55.sayfaya gelmişim Dili güzel aslında, dizi izler gibi hissettim kendimi ama ilerletemedim

Sekiz mi yüz? çokmuş. Ben başka ortak okumalara yöneleyim sessizce.

Eline emeğine sağlık Kukrim ne güzel düşünmüşsün.

Ben de aşk ve gurur u önce okudum ,çok sonra filmini izledim sonra hızımı alamayıp Jane Eyre yi de izledim ,bu yüzden kitabı okumadım sonra
Jane Eyre'in filmi de mı varmış. Dur ben romanı okuyayım da filmini de izleyeyim hemen. Gurur ve Önyargı az kaldı zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…