Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim iki kızda hasta valla öksürük, burun akıntısı. Okullar açılalı daha 2 hafta oldu oysa ki. Bu kadar çabuk beklemiyordum bakalım bizi nasıl bir haftasonu bekliyor
Malesef benim oğlum da öyle. Dun sabah boğazım ağrıyor diyince hemen doktora götürdüm ilaçlarını aldık. Ilerlemeden onlemi almak lazım şu dönemde. Şuan daha iyi çok şükür Rabbim şifa versin herkese

Benim iki kızda hasta valla öksürük, burun akıntısı. Okullar açılalı daha 2 hafta oldu oysa ki. Bu kadar çabuk beklemiyordum bakalım bizi nasıl bir haftasonu bekliyor

çok çok geçmiş olsun. okul zamanı maalesef çocuklar çok kolay hasta oluyor

Sizede çok geçmiş olsun. Öksürüğe ilaçta yok ki ya. Bi başladı mı geçmiyor da. Bakalım neler olacak

Kizlar gece yarisi kutuphanesi kitabini bitirdim yeni. Bu ne kadar abartilmis, balon bir kitap ya. İcinde ciddi mantik hatalari da var, ben sevmedim okumayan varsa, degmez demeye geldim basganim saygilar C Calcifer
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Nasıl bu kadar çok okundu anlayamıyorum.

Ben yine Kahve Soğumadan Önce adlı kitabı tavsiye ediyorum. O çok güzeldi bence

Açlık kitabım bitti. Kitabı çok seven de var, çok abartıldığını düşünen de. Benim için çok güzeldi. Açlık ancak bu kadar hissettirilerek yazılabilirdi diye düşünüyorum
Dün kitapları kurtaran kedi kitabına başlamıştım. Simdi onun yanına bir kitap daha seçeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…