Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birileri maaşını almış

Hiç gerçekçi bulmuyorum, öyle olsa dahi verimli bulmuyorum
Bi videosunu izlemiştim benle kitap buluşmasına katılın gibi, dakikada 4 sayfa falan okuyor herhalde. Ben anlamam ki öyle

Bi videosunu izlemiştim benle kitap buluşmasına katılın gibi, dakikada 4 sayfa falan okuyor herhalde. Ben anlamam ki öyle
Hayır zaten okusan da anlasan da ne gerek var ki Kitap okumayı ben böyle tanımlamıyorum bana göre değil:)

Bu olabilitesi normal bir durum başkanım ama videodaki durum başka ve tekrar edeceğim verimli değil
Beni çıldırtmasınlar bak zaten iyi değilim

Videodakine ben de inanmıyorum. Kesin 3 sayfa okuyup 10 sayfa atlıyordur

ben de alıyorum yavaş yavaş ama karton kapakla topluyorum.
Dizisini izle önce eğer o kadar okumak istiyorsan. Baktın ilgini çekti okursun. ama okuyacaksan sakın ciltli alma çok pahalandı ciltliler
cidden çok pahalı bu kapaklı olanlar. 500 tl ye bile gördüm sanırım.
Hoş buldum evet yeniyim
hoşgeldiniz
ağağağağağağaağğa başladın mıııııı
Bak yine dellendim Tamam dili ağır olmayan kitaplar ama nasıl bitiyor yav bunlar
ben diğer kitap topiğindeyken, bekar ve çocuksuzken ayda 20+ kitap okuduğumu hatırlıyorum. ama okuduklarım ince modern klasikler, distopya ve aşk romanlarıydı. okunuyor ama inan onların çoğunu hatırlamıyorum bile.

gençtik anacım o zamanlar
Bu olabilitesi normal bir durum başkanım ama videodaki durum başka ve tekrar edeceğim verimli değil
Beni çıldırtmasınlar bak zaten iyi değilim
herkes çok gergin

Aldım, gelince başlarım bebek . Hayri Pıtır arasında iyi gider, kısa bir mola vermiş olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…