Merhabalar
“Geçen ay evde okunacak 147 kitabım varken, 13 tanesini okumama rağmen şimdi nasıl 197 tane okunacak kitabım olduğunu merak ediyorum ” diye çevireyim. Bu şey değil mi ya, ben
+Twisted serisi 2. kitap, Çarpık Oyunlar
Çok belli oluyor, değil mi başkanımBirileri maaşını almış
Bak yine dellendim Tamam dili ağır olmayan kitaplar ama nasıl bitiyor yav bunlar
350 sayfalık bir kitabı bir günde bitirdiğimi hatırlıyorum
Hiç gerçekçi bulmuyorum, öyle olsa dahi verimli bulmuyorumBak yine dellendim Tamam dili ağır olmayan kitaplar ama nasıl bitiyor yav bunlar
Bi videosunu izlemiştim benle kitap buluşmasına katılın gibi, dakikada 4 sayfa falan okuyor herhalde. Ben anlamam ki öyleHiç gerçekçi bulmuyorum, öyle olsa dahi verimli bulmuyorum
Bu olabilitesi normal bir durum başkanım ama videodaki durum başka ve tekrar edeceğim verimli değil350 sayfalık bir kitabı bir günde bitirdiğimi hatırlıyorum
Hayır zaten okusan da anlasan da ne gerek var kiBi videosunu izlemiştim benle kitap buluşmasına katılın gibi, dakikada 4 sayfa falan okuyor herhalde. Ben anlamam ki öyle
Bu olabilitesi normal bir durum başkanım ama videodaki durum başka ve tekrar edeceğim verimli değil
Beni çıldırtmasınlar bak zaten iyi değilim
ben de alıyorum yavaş yavaş ama karton kapakla topluyorum.Kızlaaaar geçen gece amazonda zaman çarkının 7. Kitabına 170 tlye denk geldim. Yorumlarda başka kitap yollamışlar fln yazıyordu satıcı için. Geleceğine dair hiç umudum yoktu. Çünkü amazonda normalde en ucuz 326 tl dr de fln 500 küsür liralarda. Ama geldiiiay çok sevindim ya Eki Görüntüle 3301861
Böylece serim yavaş yavaş tamamlanıyor diyeceğim amaa daha anca yarı olduEki Görüntüle 3301862
cidden çok pahalı bu kapaklı olanlar. 500 tl ye bile gördüm sanırım.Dizisini izle önce eğer o kadar okumak istiyorsan. Baktın ilgini çekti okursun.ama okuyacaksan sakın ciltli alma çok pahalandı ciltliler
hoşgeldinizHoş buldum evet yeniyim
ağağağağağağaağğa başladın mııııııMerhabalar
“Geçen ay evde okunacak 147 kitabım varken, 13 tanesini okumama rağmen şimdi nasıl 197 tane okunacak kitabım olduğunu merak ediyorum ” diye çevireyim. Bu şey değil mi ya, ben
+Twisted serisi 2. kitap, Çarpık Oyunlar
ben diğer kitap topiğindeyken, bekar ve çocuksuzken ayda 20+ kitap okuduğumu hatırlıyorum. ama okuduklarım ince modern klasikler, distopya ve aşk romanlarıydı. okunuyor ama inan onların çoğunu hatırlamıyorum bile.Bak yine dellendim Tamam dili ağır olmayan kitaplar ama nasıl bitiyor yav bunlar
herkes çok gerginBu olabilitesi normal bir durum başkanım ama videodaki durum başka ve tekrar edeceğim verimli değil
Beni çıldırtmasınlar bak zaten iyi değilim
Aldım, gelince başlarım bebekben de alıyorum yavaş yavaş ama karton kapakla topluyorum.
cidden çok pahalı bu kapaklı olanlar. 500 tl ye bile gördüm sanırım.
hoşgeldiniz
ağağağağağağaağğa başladın mıııııı
ben diğer kitap topiğindeyken, bekar ve çocuksuzken ayda 20+ kitap okuduğumu hatırlıyorum. ama okuduklarım ince modern klasikler, distopya ve aşk romanlarıydı. okunuyor ama inan onların çoğunu hatırlamıyorum bile.
gençtik anacım o zamanlar
herkes çok gergin
ahh... sen de benim gibi aşık olacak mısın adama bakalımAldım, gelince başlarım bebek. Hayri Pıtır arasında iyi gider, kısa bir mola vermiş olurum.
Kusura bakma ben buna gülerim.bir de sansür yapmış
Auuww
ay başka emoji yoktu düzenleme yerindeKusura bakma ben buna gülerim.bir de sansür yapmışparçalı bulutlu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?