Hoş geldinizGünaydınn ben de katılmak isterim bu topiğe yapmam gereken sadece şu an okuduğum kitabı ve sayfa sayısını paylaşmak mı?
HoşgeldinizEki Görüntüle 3318192
Anladıımmşu an Ateş ve Kan kitabını okuyorum kitap 727 sayfa ben 511. sayfasındayım.
Kitap George R. R. Martin’in sevilen serisi Game of Thrones’in kralları olan bir hanedanlığın kuruluş ve gerileyiş dönemini anlatıyor
Çok güzel olur. Aynı kitap olmasına gerek yok bazen de farklı okuruz birbirimize önerebiliriz burda. Liste de yaparız fikir olur
Hoş geldinizEki Görüntüle 3318192
Anladıımmşu an Ateş ve Kan kitabını okuyorum kitap 727 sayfa ben 511. sayfasındayım.
Kitap George R. R. Martin’in sevilen serisi Game of Thrones’in kralları olan bir hanedanlığın kuruluş ve gerileyiş dönemini anlatıyor
Ben katılırım. Yakup Kadri, Halide Edip, Reşat Nuri gibi isimleri elbette okudum ama bazılarını tekrar okumak istiyorum tabii hiç okumadiklarimi da
Hoş geldinizilk sayfada kurallar yazıyor.
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6. Ortak okumalar takip eden ayın ilk çarşamba günü yorumlanacak
7. Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
8. 50 ve altı sayfalardaki kitaplar bildirim olarak kabul edilmeyecek.
9. Sesli kitaplar bildirimlere eklenmeyecek
Bu hafta ortak okumaları ve onun listesini hazırlayayım
Senin açıklamaların değil mi bu başki ilk sayfadan aldıydımbu açıklamayı kaydedeyim
Böyle çok düzenli geldi gözümeSenin açıklamaların değil mi bu başki ilk sayfadan aldıydım
Ben onu okudum
Benim de aklımda da bir türlü başlayamadımBen onu okudum
Hoş buldumHoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?