Valla bak kitabı okuyorum uygulamadan nerdeyse bitecek diyorum belki yaratıcısının soyadını almıştır yok anacım yıllarca ben o yaratığın adını Frankenstein sanmışım kulaktan dolma ne filmini izleyip ne kitabını okumuşum ah ah
Geçenlerde okumaya başladım kitabı ama ancak önsözünü bitirdim. Yazar Mary Shelley, yazar arkadaşlarıyla bir evde geçirdikleri günlerden birinde " Hangimiz daha etkileyici korku dolu bir öykü yazarız" sorusuna günlerce düşünerek bu kitabı yazıyor. Yazımı da kitap kadar ilgi çekici.
Geçenlerde okumaya başladım kitabı ama ancak önsözünü bitirdim. Yazar Mary Shelley, yazar arkadaşlarıyla bir evde geçirdikleri günlerden birinde " Hangimiz daha etkileyici korku dolu bir öykü yazarız" sorusuna günlerce düşünerek bu kitabı yazıyor. Yazımı da kitap kadar ilgi çekici.
Hepinize ayrıca kırgınım
Hiç demiyorsunuz ki Frankenstein’in adı Frankenstein değil 35 yaşıma gireceğim daha yeni öğreniyorum yaratıcısının adıymış ya Frankenstein
Cani, İblis , Sefil yaratık diye hitap edilmiş hep
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Biz de evimize dönmek için can atıyoruz Kazı alanlarına genelde kimseyi sokmazlar ama rica edip şansınızı deneyebilirsiniz