Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçenlerde okumaya başladım kitabı ama ancak önsözünü bitirdim. Yazar Mary Shelley, yazar arkadaşlarıyla bir evde geçirdikleri günlerden birinde " Hangimiz daha etkileyici korku dolu bir öykü yazarız" sorusuna günlerce düşünerek bu kitabı yazıyor. Yazımı da kitap kadar ilgi çekici.

Üstelik 19 yaşında bir genç kız olarak oldukça iddialı bir giriş yapmış edebiyata

İyi akşamlar Ben hala kazıdayım. Yanıma sadece bir kitap almıştım. O nedenle şu sıralar pdf okuyorum
Eki Görüntüle 3317523

Kazı diyorsunuz ya aşırı merak ediyorum fii tarihinde sanat tarihi ve arkeoloji dersi aldıydım ilgim de var. Keşke bir kazı anına şahitlik edebilsem
Şey aslında konuşulmuştu burda canım tam da senin gibi biliyordum ve konuşmalar ile aydınlandım hala da kısmet olup okuyamadım.

Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Biz de evimize dönmek için can atıyoruz Kazı alanlarına genelde kimseyi sokmazlar ama rica edip şansınızı deneyebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…