Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kaç tane kitabını okudum hatırlamıyorum şuan ama hepsinden zevk aldım ,beğenimi kazandı.Dili ,akıcılığı,tasvirleri,tespitleri benim çok hoşuma gidiyor ,hani böyle okurken ya bunu nasıl bu kadar güzel ifade edebildin ki derim kendisi için genelde.
Karakterleri ,kurguları hayatın içinden ve o kadar gerçekçi şekilde yazıyor ki mutlaka birşeylerde o tanıdıklık hissini geçiriyor.

Teşekkür ederim. Benim aklımda hep melankolik bir dili var gibi kalmış. Belki de başkasıyla karıştırıyorum.

Teşekkür ederim. Benim aklımda hep melankolik bir dili var gibi kalmış. Belki de başkasıyla karıştırıyorum.
Rica ederim.Hayalperest bir tarzı yok ,gerçeklilik ağır basıyor genelde kaleminde .Bu sebeple melankolisiz hayat olmadığı kadar onun da öykülerinde var evet o duygu da.

Keşke ben de evi düzenlemek için uğraşsam ya kaç gündür temizlik videoları izliyorum belki heveslenirim de evi toplarım diye ama yapamıyorum ev berbat halde
Her gün okulda yorulup üstüne spor yapıp yapıyorum bir şeyler. Çok yoruldum tüm hafta. Ama dün çok eğlenceli geldi artık . Alıştım ve keyif almaya başladım.

Lisede okuttukları 3-4 tanesi dışında ben de hiçbirini okumamışım ya
Yavaş yavaş okumaya çalışıcam ben de. Ortak okuma şeklinde mi okunuyor yoksa bireysel mi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…