Lisede okuttukları 3-4 tanesi dışında ben de hiçbirini okumamışım ya
Yavaş yavaş okumaya çalışıcam ben de. Ortak okuma şeklinde mi okunuyor yoksa bireysel mi acaba
İyi öğlenlerEki Görüntüle 3320300
Eki Görüntüle 3320301
Tigran Honents Kilisesi - Kars
Ani Örenyerinin kuzey doğusundaki Mığmığ Deresi'nin Arpaçay Nehri'ne karıştığı yer üzerinde yükselen seki biçimindeki bir arazi üzerine kurulan kilise 1215 yılında Anili bir tüccar olan Tigran Honents tarafından inşa ettirilmiştir. Bu kilise özellikle iç mekanındaki fresklerle dikkat çekicidir. Kilisenin iç cephe duvarları ile kubbe kısmında Hz. İsa’nın doğumundan ölümüne kadar geçen olayları sembolize eden freskler mevcuttur.
Günaydınlar Kitap Kurtları
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
Başkim neler yaptın yine cezaevlerine düşmüşün başkiimLale görmek istiyor muyum sence
Yine ne ara düşmüş yaBaşkim neler yaptın yine cezaevlerine düşmüşün başkiim
Hem de çok. Levin’den bile eğlenceli olacakİhtiyacımız var sövmeye
Oo sen bir de Osman’ı oku. En çok yapmak istediğim şeyHakediyor o
Merak etmeyin C Capanin Gururu Teyom büyük bir titizlikle etiket yapar
Gidim de bi banlanım ben de
Ben günaydın yazana kadar başkan gitmiş ya sabah alıntılamışım kalmış öyle tez gel başkanımEki Görüntüle 3320300
Eki Görüntüle 3320301
Tigran Honents Kilisesi - Kars
Ani Örenyerinin kuzey doğusundaki Mığmığ Deresi'nin Arpaçay Nehri'ne karıştığı yer üzerinde yükselen seki biçimindeki bir arazi üzerine kurulan kilise 1215 yılında Anili bir tüccar olan Tigran Honents tarafından inşa ettirilmiştir. Bu kilise özellikle iç mekanındaki fresklerle dikkat çekicidir. Kilisenin iç cephe duvarları ile kubbe kısmında Hz. İsa’nın doğumundan ölümüne kadar geçen olayları sembolize eden freskler mevcuttur.
Günaydınlar Kitap Kurtları
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
@Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Aysegulce34
Mrsay buna üzüldüOsman ı okuyan var mıydı ,kızdığım için ben onu merak etmedim hiç
Canım arkadaşım
Niye acabaGidim de bi banlanım ben de
Belli olmuyor, benim 2 gün banlandığım da oldu 10 gün de.Tek ayak cezası kaç gün sürüyor?Yeni üyeyim, çok soru soruyorum ama. :)
Hoş geldinizSelamlar asiri sevdim topigi iyi okumalar herkesebende dahil olmak isterim henuz bitirdim kitabimi. Yeni bir okumaya baslicam ama karar veremedim onerilere acigim
Hoş geldinizSelamlar asiri sevdim topigi iyi okumalar herkesebende dahil olmak isterim henuz bitirdim kitabimi. Yeni bir okumaya baslicam ama karar veremedim onerilere acigim
Aaa anladım teşekkür ederimOrtak okuma olacak bir kaç tanesi ama ben genel olarak 2024 yılında bir çoğunu okumaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?