Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tutunamayanlari okumuş muydun sen? Benim için Tehlikeli Oyunlar Tutunamayanlar dan daha zor bir okumaydi
Yok onu gözüm kesmediği için buna başlamıştım, ben bunu çok severek okuyorum açıkçası

Osman'ı ben de okudum. Bir de onun gözünden göreyim dedim hayatı. Okumalısın mutlaka. Yarım kalıyor evet sanki okumayınca.
Merak ettim iyice bugün çıkabilirsem alayım da ayın son kitabı da o olsun madem
Bitmeyecek Öykü ye başladım ama bu ay bitirebileceğimi sanmıyorum

Merak ettim iyice bugün çıkabilirsem alayım da ayın son kitabı da o olsun madem
Bitmeyecek Öykü ye başladım ama bu ay bitirebileceğimi sanmıyorum
Ben kütüphaneden aldım Bitmeyecek Öykü'yü. Her gün 50 sayfa okudum bitti çabucak. Tabi gün ksııtlaması olunca da hızlandırdım okumaları

Güzel miydi kukris? Niçe den sonra ne yazsa beğenmem gibi geliyor bana. Okusam mı karar veremedim
Güzeldi canım ben şöyle bir bakayım dedim kapıldım gittim .Farklı farklı terapi öykülerinden oluşuyor ,bırakmadan okudum hepsini kesintisiz .

Ben onu bu ay okudum dayanamayıp
Irvın den mutlaka şunu da okumalısın diye kitap tavsiyesi verebilecek olan varsa yazabilir hatta
Irvin Yalom 'un okuyup beğenmediğim bir kitabı olmadı sanırım.Ama en çok Varoluşçu Psikoterapi'yi beğendim.

Irvin Yalom 'un okuyup beğenmediğim bir kitabı olmadı sanırım.Ama en çok Varoluşçu Psikoterapi'yi beğendim.
Değil mi ben de bunu okurken arkadaşıma attım o da niçeyi sevmişti diye bunu da al mutlaka dedim ,o da meğer Divan ‘ı okuyormuş asıl sen bunu al oku dedi
Siz okudunuz mu Divan ı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…