Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı başkanım, hala kanamanın nedenini bulamadılar maalesef nereden olduğu dahi belirsiz. Değerleri fazla düştü bu sebeple onu düzeltmeye çalışıyorlar

Evet bakırköy devlet hastanesindeyiz
çok ama çok geçmiş olsun. rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallah

imkanınız varsa çam sakuraya da götürün. imkanları bayağı geniş ve çok ilgililer.

Herkese selamlar
Kitabım hala elimde. İnce, okuması kolay bir kitap ama iki gündür elime alamadım. Birazdan başlayacağım. Hedefim haftasonu bitirmek.

Onun haricinde elimde okunmayı bekleyen sadece bir kitap kaldı. Kasım ayı ortak okumalarına göz atıp sipariş oluşturmalıyım

Tam aklımdan geçiyordun sana birsey soracaktım. Aşkın Celladında Thelma ile eski genç terapisti arasındaki mevzuya benzer bi konu Ayşe Kulin'in bir kitabında geçiyordu. Hangi kitaptı hatırlıyormusun ?
Evet canım Kördüğüm

Evet canım Kördüğüm
Sagol canım o kadar düşündüm hatırlayamadım. Ayşe Kulin seveni olarak kesin sen bilirsin dedim. Yalniz yayın tarihine baktim 2017 yazıyor ama ben onu çok uzun zaman önce okudugumu sanıyodum 15 yıl falan gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…