Allah şifa versin canımAynı başkanım, hala kanamanın nedenini bulamadılar maalesef nereden olduğu dahi belirsiz. Değerleri fazla düştü bu sebeple onu düzeltmeye çalışıyorlar
Kısa sürede düzelir inşallah rast gitsin ,şifa versin Allah
Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun, sağ olunAllah şifa versin canım
Aynı başkanım, hala kanamanın nedenini bulamadılar maalesef nereden olduğu dahi belirsiz. Değerleri fazla düştü bu sebeple onu düzeltmeye çalışıyorlar
Amin Bonus çok teşekkürlerGeçmiş olsun Orange Allah kalıcı şifa versin teyzeye
Ben de belki hediye falan göndermişlerdir diye sallıyorum kutuyu. Çıkmıyor bi şey amaEki Görüntüle 3324488
4 tane kitap sipariş ettiğimi biliyorum ama her seferinde paketin içine iyice bakıyorum acaba başka var mı diye
Aynı başkanım, hala kanamanın nedenini bulamadılar maalesef nereden olduğu dahi belirsiz. Değerleri fazla düştü bu sebeple onu düzeltmeye çalışıyorlar
çok ama çok geçmiş olsun. rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşallahEvet bakırköy devlet hastanesindeyiz
Güle güle okusun kuzucuklarBunlar da benim kitap günü sayesinde okul kütüphanemize aldığım kitaplarEki Görüntüle 3324422
Tam aklımdan geçiyordun sana birsey soracaktım. Aşkın Celladında Thelma ile eski genç terapisti arasındaki mevzuya benzer bi konu Ayşe Kulin'in bir kitabında geçiyordu. Hangi kitaptı hatırlıyormusun ?
Evet canım KördüğümTam aklımdan geçiyordun sana birsey soracaktım. Aşkın Celladında Thelma ile eski genç terapisti arasındaki mevzuya benzer bi konu Ayşe Kulin'in bir kitabında geçiyordu. Hangi kitaptı hatırlıyormusun ?
Sagol canım o kadar düşündüm hatırlayamadım. Ayşe Kulin seveni olarak kesin sen bilirsin dedim. Yalniz yayın tarihine baktim 2017 yazıyor ama ben onu çok uzun zaman önce okudugumu sanıyodum 15 yıl falan gibiEvet canım Kördüğüm
Kasımda Behice'yi beraber okuyalım mıEki Görüntüle 3324488
4 tane kitap sipariş ettiğimi biliyorum ama her seferinde paketin içine iyice bakıyorum acaba başka var mı diye
Aşkın Celladinin kapağı ne güzelmiş. Ben daha önce uygulamadan okumuştum kapak yoktu ya da farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?