Sagol canım o kadar düşündüm hatırlayamadım. Ayşe Kulin seveni olarak kesin sen bilirsin dedim. Yalniz yayın tarihine baktim 2017 yazıyor ama ben onu çok uzun zaman önce okudugumu sanıyodum 15 yıl falan gibi
Evet canım o çok eski değil ama başka da öyle hikaye bilmiyorum ben okuduklarımda
Zaman sana uzun gelmiş olabilir bazen bana da öyle oluyor geçen kızımın yaşını büyütmeye çalıştım hatta nasıl dokuzsun ya daha çok olması lazım diye
Ben de önce pdf okumaya başladım ama sonra psikanaliz kitaplarını çok sevdiğim için alıp sayfalarına dokunmak istedim. Kapagi eski basımlarda farklıymış ama o eski kapak da bana çok anlamli geldi
Evet canım o çok eski değil ama başka da öyle hikaye bilmiyorum ben okuduklarımda
Zaman sana uzun gelmiş olabilir bazen bana da öyle oluyor geçen kızımın yaşını büyütmeye çalıştım hatta nasıl dokuzsun ya daha çok olması lazım diye
Ben tuhaf sekilde kitaplari okuduğum zamanlardan ziyade okuduğum ortamlari hatırlıyorum Bu kitabı okurken ogrenci yurdunda sabah çok erken saatlerde disardaki kuş cıvıltıları eşliğinde okuduğumu hatırlıyorum. Öğrenci olduğuma göre kızım yokmuş demek ki. Kızım 2015 li, kitap 2017li
Çok sağ ol civcivim, onkolojiden ürolojiye tüm doktorları burada olduğu için daha iyi oluyor aslında ameliyat yapan doktorlar da burada, her durumu biliyorlar. Bir yere varamazsak oraya gideriz
Günaydın.Masumların canının yanmadığı, savaşın olmadığı bir dünyada yaşamak neden zor geliyor bu insan diyemeyeceğim mahluklara? Allah'ım sen yanlarına bırakma, Kahhar isminle, bu zulmu yapanları kahreyle
Eki Görüntüle 3324786
Eki Görüntüle 3324787
Harry Potter sevenler Bugün böyle bir kitap aldım içinde Hagridin kaya gibi sert üzümlü kurabiyeleri ve tüm Harry Potter yemekleri tarifleri var