Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın bildirimde geç kaldım 7 gündür evde salgın var ishal istifra okula giden kızımla başladı şimdi kardeşine geçti bildiremedim. Aslında bu ay benim icin güzel geçti 4 kitap bitirdim.

Bir Kimya Meselesi bitti. Çok keyifliydi. Beğeneceğinizi düşünüyorum, okumanızı tavsiye ederim.
Başkahraman Elizabeth Zott adında zeki ve başarılı bir kimyager. Ancak hem eğitim hayatında hem de iş hayatında mobbingle mücadele etmek zorunda kalır. 1950 li yıllarda yaşayan Elizabeth kadın olmanın zorluğunu dibine kadar yaşar. Zekasına kimse aldırış etmez. Ancak ne olursa olsun pes etmez. Sıradışılığı ve çekiciliğiyle ilgi çeken Elizabeth'e bir yemek programına çıkması teklif edilir. Program da Elizabeth kadar sıradışı olur ve kimya dersine dönüşür

Gerçekten çok üzgünüm bildirim sorumlulugumu zamaninda yapamadigim icin hepinizden ozur diliyorum.
Bu yıl 2 ameliyat geçirdik. Annemin ameliyatı çok zorlu geçti ve beni manevi olarak çok etkiledi. Sonra eşimin meniskus ameliyatından bile inanılmaz gerildim.
Simdide ishal istifra salgını annem ve babam da dahil hepimiz geçiriyoruz oğlum 2.5 yaşında o ağır geçiriyor. ALLAH beterinden korusun ve hepimize sağlık versin. Sağlıkla da imtihan etmesin bu yıl bunu daha iyi anladım.

Çok geçmiş olsun, geçerli bir mazeretiniz var sonuçta, üzülmeyin

Çok geçmiş olsun canım ekliyorum listeye merak etme kendini de bir de bunun için üzme

Allah şifa versin hepinize

Geçmişler olsun

Çok geçmiş olsun

Şeyh Çabuk Camii - Mardin​

Şeyh Çabuk Camii'nin yapım tarihi belli olmamakla birlikte, bugünkü kimliğini 15'inci yüzyılda kazanmış olması olasılığı yüksektir. 19'uncu yüzyılda iki sefer onarım görmüştür. Avlu denebilecek bahçe duvarları ile oldukça geniş bir alana yayılan cami, Mardin cami ve mescitlerinin bir çeşit genel özelliği olan enine yayılan bir plan vermektedir. Ana mekan, enine uzun iki beşik tonozla örtülü neften oluşmaktadır. Güney tarafında bulunan çapraz tonozla örtülmüş mekanın türbe ya da zikir yeri olması muhtemeldir.

Günaydınlar, Hayırlı Cumalar

Akşama fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
Aysegulce34
yosunlukek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…