- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
3 gune 1 kitap da benimBen ince okuya okuya 10 günde 1 kitaba çıktı. 6 günde 1 kitap bitir diyordu bir ara.
Ben ince okuya okuya 10 günde 1 kitaba çıktı. 6 günde 1 kitap bitir diyordu bir ara.
3 gune 1 kitap da benim
2 güne 1 kitap da benim. Var mı artıran
Minimum sayfa sayısı 50'ydi dimi, 51 sayfalık kitap bulup depolarsam tamam bu iş
2 güne 1 kitap da benim. Var mı artıran
Kokotlar mektebi dikkatimi çekti
Arkadaşımın da 3 günde 1 kitap bitirmesi lazımmış3 gune 1 kitap da benim
54, 58 ve 50 sayfalık kitaplar okuyarak öne geçebildim ben ancaMinimum sayfa sayısı 50'ydi dimi, 51 sayfalık kitap bulup depolarsam tamam bu iş
Onun gibi bişeyKokotlar mektebi dikkatimi çekti
Kokotlar kim oluyor ? Kokoş gibi bir şey mi?
Kusura bakmayın bildirimde geç kaldım 7 gündür evde salgın var ishal istifra okula giden kızımla başladı şimdi kardeşine geçti bildiremedim. Aslında bu ay benim icin güzel geçti 4 kitap bitirdim.
EKİM AYI LİSTESİ
Kitap Sayfası
1.Mrsay 2237 Sayfa
2. U UcanSupurge 1957 Sayfa
3.Keira- 1906 Sayfa
4.Kukrim 1889 Sayfa
4.nemesis 1882 Sayfa
Kitap Adedi
1.Kukrim 11 Kitap
2.Mrsay 9 Kitap
3. U UcanSupurge 8 Kitap
EKİM AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
112 ADET
EKİN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
30.663 SAYFA
Dereceye giren girmeyen okuyan bütün arkadaşlarımı tebrik ederim. Çok verimli bir ay olmuş
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
Aysegulce34
yosunlukek
Çok geçmiş olsun, geçerli bir mazeretiniz var sonuçta, üzülmeyinGerçekten çok üzgünüm bildirim sorumlulugumu zamaninda yapamadigim icin hepinizden ozur diliyorum.
Bu yıl 2 ameliyat geçirdik. Annemin ameliyatı çok zorlu geçti ve beni manevi olarak çok etkiledi. Sonra eşimin meniskus ameliyatından bile inanılmaz gerildim.
Simdide ishal istifra salgını annem ve babam da dahil hepimiz geçiriyoruz oğlum 2.5 yaşında o ağır geçiriyor. ALLAH beterinden korusun ve hepimize sağlık versin. Sağlıkla da imtihan etmesin bu yıl bunu daha iyi anladım.
Çok geçmiş olsun canımGerçekten çok üzgünüm bildirim sorumlulugumu zamaninda yapamadigim icin hepinizden ozur diliyorum.
Bu yıl 2 ameliyat geçirdik. Annemin ameliyatı çok zorlu geçti ve beni manevi olarak çok etkiledi. Sonra eşimin meniskus ameliyatından bile inanılmaz gerildim.
Simdide ishal istifra salgını annem ve babam da dahil hepimiz geçiriyoruz oğlum 2.5 yaşında o ağır geçiriyor. ALLAH beterinden korusun ve hepimize sağlık versin. Sağlıkla da imtihan etmesin bu yıl bunu daha iyi anladım.
Allah şifa versin hepinizeGerçekten çok üzgünüm bildirim sorumlulugumu zamaninda yapamadigim icin hepinizden ozur diliyorum.
Geçmişler olsunGerçekten çok üzgünüm bildirim sorumlulugumu zamaninda yapamadigim icin hepinizden ozur diliyorum.
Çok geçmiş olsunGerçekten çok üzgünüm bildirim sorumlulugumu zamaninda yapamadigim icin hepinizden ozur diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?