Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeşilin Kızı Anne ile Kinyas ve Kayra’yı aynı zamanda okuyor olmam son zamanlarda aldığım en doğru karar olabilir Biri romantik , duygusal öteki buhranlı, bunalımlı dengeyi sağladık sanki
Nasıl denk getirdin ikisini

Ayyy bunu bende merak ediyorum. Nasıl sevdin mi ??
Ben de çok merak ediyorum ama 1kda biraz bakındım, ciddi bir hazırlık yapmak gerekiyor kanısına vardım okuduğum bir incelemeden sonra. O yüzden rafa kaldırdım bir süre:)

Ayyy bunu bende merak ediyorum. Nasıl sevdin mi ??
Başta dili biraz ağır ama konusu ilgi çekici. Ben henüz giriş kısmını bitirdim. Kitap öykülerden oluşuyor ama bildiğimiz öykülerden değil sanırım. Daha çok kadınlara ilham vermek, içindeki gücü ve kendisini bulması için yazılmış öyküler. Yazar çocukluğundan itibaren duyduğu öyküleri derlemiş. Epey de yıllarını almış kitabı yazması. Öncesinde biraz bahsettiği psilojiyle alakalı terimlerle ilgili araştırma yapmak lazım daha iyi anlayabilmek için. Bu akşam bir öyküsüne başlayacağım. Bitirince daha detaylı yazarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…