Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sınav kağıtları okumak, okumaktan sayılır mı? 4 şubenin her biri için 3 farklı sınav yaptım, ayrı ayrı okuyup değerlendirip sisteme girmem gerekiyor .

İyi Kız, Kötü Son heyecanlı bir yere geldi, ondan devam ediyorum daha çok. Kitapların birisi bittiğinde hemen Dune’a başlayacağım.

İyi geceler diliyorum herkese.
Mental olarak zor bir dönemden geçiyorum. Yaşam enerjimi kaybettiğim bir zaman dilimindeyim. Siteye girip bakamadım uzun zamandır ama çok güzel okumalar yaptığınıza eminim. Ayrıca C Calcifer beni etiketlerinde eksik etmediğin için çok teşekkür ederim. :)
Belki faydası olur umuduyla Mutluluk Terapileri kitabını okuyorum. Bol ve keyifli okumalar diliyorum.

Umarım iyi gelir. Bana da Arthur Schopenhauer’un Mutlu Olma Sanatı adlı kitabı iyi gelmişti kötü hissettiğim bir dönem.

Umarım iyi gelir. Bana da Arthur Schopenhauer’un Mutlu Olma Sanatı adlı kitabı iyi gelmişti kötü hissettiğim bir dönem.
Çok teşekkür ederim. İnsan aradığını, anlam arayışını satırlara gizlenen bir kelime veya cümlede bulabiliyor bazen. Size iyi geldiği gibi umarım bana da iyi gelir. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…