4 kitapmış, ilk ikisi çevrilmiş. Ben ikisini birlikte almıştım, bayadır kitaplığımda duruyorlarBenim çok sevdiğim bi kitap oldu o ya, şimdi sen deyince baktım yazarın diğer kitabı da çevrilmiş alayım bu ay sonunda
süper olmuş vallaMerhabalarnişanlım amazon hesabından hiç alışveriş yapmamış bu zamana kadar. Ben de onun hesabından kendime sipariş verdim. 300₺ ve üzeri ilk alışverişe 120₺ indirim vardı. Mobilden de 200₺ ve üzerine 80₺ indirim vardı. İş Bankası Kültür Yayınları Modern Klasikler dizisinden aldım. Bazıları 4 al 3 ödeye de dahildi. 23 kitabı 420₺’ye almış oldum . Tanesi 18₺’ye gelmiş oldu .
Amazon hesabı vardı ama alışveriş mi yapmamıştı hiç mi yoktu? (Kafasına kocasının telefonuna Amazon indirme perileri gelen bi orange)Merhabalarnişanlım amazon hesabından hiç alışveriş yapmamış bu zamana kadar. Ben de onun hesabından kendime sipariş verdim. 300₺ ve üzeri ilk alışverişe 120₺ indirim vardı. Mobilden de 200₺ ve üzerine 80₺ indirim vardı. İş Bankası Kültür Yayınları Modern Klasikler dizisinden aldım. Bazıları 4 al 3 ödeye de dahildi. 23 kitabı 420₺’ye almış oldum . Tanesi 18₺’ye gelmiş oldu .
Hesabı vardı, prime üyeliği de var. Bu zamana kadar oyun için ve dizi izlemek için kullanmış, hiç Amazon’dan alışveriş yapmamışAmazon hesabı vardı ama alışveriş mi yapmamıştı hiç mi yoktu? (Kafasına kocasının telefonuna Amazon indirme perileri gelen bi orange)
benim kocamın, annemin, kardeşimin ve kuzenlerimin de hesabı var ama onların haberi yokAmazon hesabı vardı ama alışveriş mi yapmamıştı hiç mi yoktu? (Kafasına kocasının telefonuna Amazon indirme perileri gelen bi orange)
Sjfkfkf ay sesli güldüm, ben de tüm tanıdıklarımı sıradan geçireyim bari. Yeğen var bi tane 2 yaşına girdi sayılır mı?benim kocamın, annemin, kardeşimin ve kuzenlerimin de hesabı var ama onların haberi yok
Kıskanmadım kiMerhabalarnişanlım amazon hesabından hiç alışveriş yapmamış bu zamana kadar. Ben de onun hesabından kendime sipariş verdim. 300₺ ve üzeri ilk alışverişe 120₺ indirim vardı. Mobilden de 200₺ ve üzerine 80₺ indirim vardı. İş Bankası Kültür Yayınları Modern Klasikler dizisinden aldım. Bazıları 4 al 3 ödeye de dahildi. 23 kitabı 420₺’ye almış oldum . Tanesi 18₺’ye gelmiş oldu .
Bana da mobile 300tl 120 TL indirim + amazan üzerinde 60tl indirim vermişti. Hepsini kullandımMerhabalarnişanlım amazon hesabından hiç alışveriş yapmamış bu zamana kadar. Ben de onun hesabından kendime sipariş verdim. 300₺ ve üzeri ilk alışverişe 120₺ indirim vardı. Mobilden de 200₺ ve üzerine 80₺ indirim vardı. İş Bankası Kültür Yayınları Modern Klasikler dizisinden aldım. Bazıları 4 al 3 ödeye de dahildi. 23 kitabı 420₺’ye almış oldum . Tanesi 18₺’ye gelmiş oldu .
yaşını büyüt, sıkıntı yok sgsjagahSjfkfkf ay sesli güldüm, ben de tüm tanıdıklarımı sıradan geçireyim bari. Yeğen var bi tane 2 yaşına girdi sayılır mı?
amazanı ramazan okudum. YA GÖZLERİM NOLUYOBana da mobile 300tl 120 TL indirim + amazan üzerinde 60tl indirim vermişti. Hepsini kullandım
T.C kimlik numarası istedi bugün bizden, vergi dairesi içinmiş. Orada sorun çıkar mı acabaSjfkfkf ay sesli güldüm, ben de tüm tanıdıklarımı sıradan geçireyim bari. Yeğen var bi tane 2 yaşına girdi sayılır mı?
HoşgeldinizBursalıyım, 27 yaşındayım, şuan çalışmıyorum ama muhasebeciyim. Evliyim ve terazi burcuyum. Okumayı öğrendiğim günden beri, okumayı çok seviyorum. Çevremde benim gibi okumayı seven birilerini bulmakta zorlanıyorum o yüzden burası keyifli olacak benim için. Polisiye ve korku romanı hariç her tarzı severim. Endişeli bi tipim o yüzden bu tarzlardan uzak durmak ruh sağlığım için önemliE o zaman hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?