Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Portakal Kız bitti. Sofie nin Dünyası kitabının yazarı. Bu aralar ben mi duygusalım,okuduğum kitaplar mı duygusal çözemedim ama gözlerim dolu dolu okuduğum bir kitaptı
Albert Camus dan Yabancı ya başlıyorum bugün

Merhabalar nişanlım amazon hesabından hiç alışveriş yapmamış bu zamana kadar. Ben de onun hesabından kendime sipariş verdim. 300₺ ve üzeri ilk alışverişe 120₺ indirim vardı. Mobilden de 200₺ ve üzerine 80₺ indirim vardı. İş Bankası Kültür Yayınları Modern Klasikler dizisinden aldım. Bazıları 4 al 3 ödeye de dahildi. 23 kitabı 420₺’ye almış oldum . Tanesi 18₺’ye gelmiş oldu .

süper olmuş valla

Amazon hesabı vardı ama alışveriş mi yapmamıştı hiç mi yoktu? (Kafasına kocasının telefonuna Amazon indirme perileri gelen bi orange)

Amazon hesabı vardı ama alışveriş mi yapmamıştı hiç mi yoktu? (Kafasına kocasının telefonuna Amazon indirme perileri gelen bi orange)
Hesabı vardı, prime üyeliği de var. Bu zamana kadar oyun için ve dizi izlemek için kullanmış, hiç Amazon’dan alışveriş yapmamış . İki türlü de sıkıntı çıkmaz bence, amazon kullanmayan yakınlarından bir bak fırsatlara. Ben babamdan yapacaktım bir baktım nişanlım hiç alışveriş yapmadığı için indirimler var .

benim kocamın, annemin, kardeşimin ve kuzenlerimin de hesabı var ama onların haberi yok

benim kocamın, annemin, kardeşimin ve kuzenlerimin de hesabı var ama onların haberi yok
Sjfkfkf ay sesli güldüm, ben de tüm tanıdıklarımı sıradan geçireyim bari. Yeğen var bi tane 2 yaşına girdi sayılır mı?

Kıskanmadım ki

Bana da mobile 300tl 120 TL indirim + amazan üzerinde 60tl indirim vermişti. Hepsini kullandım

Hoşgeldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…