HoşgeldinizHerkese selam, ben de bu kulübe katılmak istiyorum kitap okumayı hakkında konuşmayı çok seviyorum ama burada tam olarak işlerin nasıl ilerlediğini çözemedim. Her ayın ortak kitabı mı var yoksa herkes kendi listesine göre okuyup paylaşımlar mı yapıyorBeni aydınlatırsanız çoook sevinirim
Havada yakalamışsınHoşgeldiniz, kurallar ilk sayfada yazıyor.hem ortak kitap var hem de bireysel olarak herkes kendi istediği kitabı okuyor.Kendinizden bahsederseniz seviniriz.Nerelisiniz, kaç yaşındasınız, mesleğiniz ne, medeni haliniz, yaşınız, burcunuz vs. Giriş gbtsi alıyoruz
Şebnem'in yeşil geceden sonraki hayatını anlatan bir kitap daha gelir mi dersiniz? Öncesini okuduk. Osman da aradan çıktı. Sonrası da lazım benceOsman ‘ı bitirdim de,daha çok gençliği Şebnem den öncesi detaylarda boğulurken esas olaya şöyle bir değinip geçmiş resmendaha çok da Teoman diye sayıklıyor o mevzuda da
Ooh bir terazi dahaBursalıyım, 27 yaşındayım, şuan çalışmıyorum ama muhasebeciyim. Evliyim ve terazi burcuyum. Okumayı öğrendiğim günden beri, okumayı çok seviyorum. Çevremde benim gibi okumayı seven birilerini bulmakta zorlanıyorum o yüzden burası keyifli olacak benim için. Polisiye ve korku romanı hariç her tarzı severim. Endişeli bi tipim o yüzden bu tarzlardan uzak durmak ruh sağlığım için önemliE o zaman hoşbuldum
HoşgeldinizBursalıyım, 27 yaşındayım, şuan çalışmıyorum ama muhasebeciyim. Evliyim ve terazi burcuyum. Okumayı öğrendiğim günden beri, okumayı çok seviyorum. Çevremde benim gibi okumayı seven birilerini bulmakta zorlanıyorum o yüzden burası keyifli olacak benim için. Polisiye ve korku romanı hariç her tarzı severim. Endişeli bi tipim o yüzden bu tarzlardan uzak durmak ruh sağlığım için önemliE o zaman hoşbuldum
Korku romanı sevmem dediğiniz yerde sizle bi koptuk...Bursalıyım, 27 yaşındayım, şuan çalışmıyorum ama muhasebeciyim. Evliyim ve terazi burcuyum. Okumayı öğrendiğim günden beri, okumayı çok seviyorum. Çevremde benim gibi okumayı seven birilerini bulmakta zorlanıyorum o yüzden burası keyifli olacak benim için. Polisiye ve korku romanı hariç her tarzı severim. Endişeli bi tipim o yüzden bu tarzlardan uzak durmak ruh sağlığım için önemliE o zaman hoşbuldum
Ahaha ben fark etmemiştim. Benimle de polisiye sevmem dediğinde bir kopmuşKorku romanı sevmem dediğiniz yerde sizle bi koptuk...Hoş geldiniz
hoşgeldiniz. umarım kalıcı olursunuzBursalıyım, 27 yaşındayım, şuan çalışmıyorum ama muhasebeciyim. Evliyim ve terazi burcuyum. Okumayı öğrendiğim günden beri, okumayı çok seviyorum. Çevremde benim gibi okumayı seven birilerini bulmakta zorlanıyorum o yüzden burası keyifli olacak benim için. Polisiye ve korku romanı hariç her tarzı severim. Endişeli bi tipim o yüzden bu tarzlardan uzak durmak ruh sağlığım için önemliE o zaman hoşbuldum
Bu arada bu akşam Kahve Soğumadan Önce'ye başladım. İlk bölümü bir çırpıda bitti. Çok beğendim kitabıKorku romanı sevmem dediğiniz yerde sizle bi koptuk...Hoş geldiniz
GünaydınBursalıyım, 27 yaşındayım, şuan çalışmıyorum ama muhasebeciyim. Evliyim ve terazi burcuyum. Okumayı öğrendiğim günden beri, okumayı çok seviyorum. Çevremde benim gibi okumayı seven birilerini bulmakta zorlanıyorum o yüzden burası keyifli olacak benim için. Polisiye ve korku romanı hariç her tarzı severim. Endişeli bi tipim o yüzden bu tarzlardan uzak durmak ruh sağlığım için önemliE o zaman hoşbuldum
Sanırım o sebepten kaçırdım arkadaşıHavada yakalamışsın
Benim çok sevdiğim bi kitap oldu o ya, şimdi sen deyince baktım yazarın diğer kitabı da çevrilmiş alayım bu ay sonundaBu arada bu akşam Kahve Soğumadan Önce'ye başladım. İlk bölümü bir çırpıda bitti. Çok beğendim kitabısende görüp listeme eklemiştim zamanında, o yüzden seni alıntılayarak yazıyorum.
Bence de gelmeli,adam onu da bulsun burada meraktayızŞebnem'in yeşil geceden sonraki hayatını anlatan bir kitap daha gelir mi dersiniz? Öncesini okuduk. Osman da aradan çıktı. Sonrası da lazım bence
Benim de merak ettiğim bir kitaptı ,ben de alayım o zamanBenim çok sevdiğim bi kitap oldu o ya, şimdi sen deyince baktım yazarın diğer kitabı da çevrilmiş alayım bu ay sonunda
2 tane daha var yine kafeyle ilgili kitabı umarım onlar da çevrilir en kısa süredeBenim de merak ettiğim bir kitaptı ,ben de alayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?