Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğlu ile yaşadıkları mı?
Yok Jude la ilgili şeyleri anlatıyor. Toplu halde evlerine ilk gittiklerinde neler hissettiğini, Jude dayak yediğinde neden ondan gizleyip kaza geçirdi dediklerini vs anlatıyordu. Ben mi yanlış hatırlıyorum kendimden şüphe ettim şimdi

Hatırladım tamam.

JB nin bir lafına alınıp senelerce konuşmaması ve o konuşmuyor ye diğerlerinin de jb tavır alması beni çok kızdırdı. Dünya onun etrafında dönüyor ama yine bencil
Ay ama orda Jb ayıp etti gerçekten. Burda kim olursa olsun bende tepkimi koyardım. Hasta birinin fiziksel kusuruyla dalga geçilmesi konuşmamak için yeterli bi sebep bence. Diğerleri de bu yüzden konuşmadı zaten. Yoksa Jude söylemişti diye hatırlıyorum siz küs kalmak zorunda değilsiniz diye. Willem hayır affedemem gibisinden bi şey demişti. Ben olsam bende affetmezdim.

İyi akşamlar.

Eki Görüntüle 3337008

Bugün Kasım ayı kitaplarımız da geldi. :)

Eki Görüntüle 3337009
Şu an, üç yıldır yaşadığı evinin iki penceresi Ağrı Dağı’na bakan bir insan olarak, D&R’da gördüğümde dayanamayıp almıştım ilk paylaştığın kitabı.

Ben olay insanıyım, aksiyon isterim . Kitap o açıdan çok soyut ve felsefi kaldı benim için. Yani Nuh Tufanı, insanlığın tekrar başlaması, dünyaya yayılması konusuna elbette felsefi açıdan yaklaşılabilir ama ben biraz daha hareket beklemiştim . Benim aksime olay değil de durum hikayelerini seviyorsan beğenirsin. İyi okumalar .

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Dün geç saate kadar oturup kitabı bitirdim. Başlangıçta heyecanlı ilerliyordu her şey ama dediğiniz gibi bir ara aksiyonu ben de bekledim. :) Derin bir kitaptı, öyle okunup geçilecek türden değildi bana göre. Felsefeyi de severim, bölümüm zaten. Uzay- mekan, Marksizm, Psikanaliz ve Davranışçılık açısından değerlendirmeler vardı özellikle son yarıda. Sakin kafayla okunmasını tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…