Her gün sitcom tadında geçerYok yok böyle iyi buna alışırız tamam çünkü teyonun etiketlerine alışmak daha zor geliyor gözüme
Oruç açtığım ana denk gelmişNeye bu kadar yükseldin djs
Bir şeylerin ters gittiğini anlamıştımOruç açtığım ana denk gelmiş
Ben delirerek 60 demişim, o anki akıl sağlığımın ilgili birimlerce sorgulanmasını talep ediyorum sevgili C Calcifer ve başdanışman C Capanin Gururu TeyomOcak ayında başlıyorum bendeeeekitap hedef sayımı 3 yapmayı düşünüyorum hahahah
Evet evet biraz önce incelerken gördüm şaşırdım bendeBen delirerek 60 demişim, o anki akıl sağlığımın ilgili birimlerce sorgulanmasını talep ediyorum sevgili C Calcifer ve başdanışman C Capanin Gururu Teyom
Siz önceden de sayfaya gelmişsiniz ama ben gbt almamisim nedenseOcak ayında başlıyorum bendeeeekitap hedef sayımı 3 yapmayı düşünüyorum hahahah
Teyo yine bir kurban bulduSiz önceden de sayfaya gelmişsiniz ama ben gbt almamisim nedensekendinizi tanitirsaniz seviniriz
Heyecanlandım efendim.Siz önceden de sayfaya gelmişsiniz ama ben gbt almamisim nedensekendinizi tanitirsaniz seviniriz
Yaş, meslek, memleket, burç, medeni halHeyecanlandım efendim.
Siz sorun ben söyleyim ne bilmek istersiniz
Senin yine iyi daha yüksek diyenler vardiBen delirerek 60 demişim, o anki akıl sağlığımın ilgili birimlerce sorgulanmasını talep ediyorum sevgili C Calcifer ve başdanışman C Capanin Gururu Teyom
Alt limit olarak 12 hedef var. Aylık 1 kitaba denk geliyor. Amacımız motive olduğu için 3 kitap cıks olmazEvet evet biraz önce incelerken gördüm şaşırdım bendekız olsun daha var okursun hahahaha ben kızım yüzünden 3 bile okuyacağımı sanmıyorum
Severissssİyi akşamlar hanımlar. Anca yeni oturup, kitabımın başına geçebildim. Yarısına kadar geldim baya akıcı, hoşuma gitti. Bugün yarın bitiririm sanırım. Kitabım “Aklından bir sayı tut”
Yıllık hedefleri ne zaman belirliyoruz Calci?Alt limit olarak 12 hedef var. Aylık 1 kitaba denk geliyor. Amacımız motive olduğu için 3 kitap cıks olmaz
Profildeki lays 'in hangi çeşidi? Tercihim ruffles ama olsunHeyecanlandım efendim.
Siz sorun ben söyleyim ne bilmek istersiniz
Aralık ayının 2. Haftası başlarız.Yıllık hedefleri ne zaman belirliyoruz Calci?
Kasım sonu 29 olcam inşallahYaş, meslek, memleket, burç, medeni haliş mülakati gibi
Ay şaka yaptım sadeceAlt limit olarak 12 hedef var. Aylık 1 kitaba denk geliyor. Amacımız motive olduğu için 3 kitap cıks olmaz
Kız ne biliyim Google den buldumProfildeki lays 'in hangi çeşidi? Tercihim ruffles ama olsun
Daha çok satın alma alışkanlığı kazanıyoruz sanki ama neyseHoş geldiniz, burada hep kitap okuma alışkanlığı hem de satın alma alışkanlığı kazanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?